Pokračovať v diskusii 124 odpovedí
Nov '17

oravanka

Ahojte. Vidim, ze tato tema je uz stara no skusim sa aj tak spytat na nejake rady. Uzivate niekto nieco na posilnenie imunity? Byvam dost casto chora a dost casto mam zdravotne problemy :frowning: Chcela by som proti tomu nejako bojovat ale neviem ako :frowning: Poradte!

2 odpovede
Nov '17 ▶ oravanka

skorvagova.n

zdravim ta. uz nejaky mesiac uzivam vyzivove tabletky, ktore posilnuju aj imunitu ale okrem toho maju aj mnoho inych ucinkov. bola si uz s tymto problemom u doktora? nie je pricinou nieco ine, ze si stale chora?

1 odpoveď
Nov '17 ▶ skorvagova.n

oravanka

Nie nebola som zatial u doktora, neprislo mi to za potrebne. K doktorovi som isla iba vtedy, ked som mala uz az horucky :frowning: Keby som mala chodit stale, tak som tam pomaly kazdy mesia :frowning:

1 odpoveď
Nov '17 ▶ oravanka

skorvagova.n

a co ak to je nieco vaznejsie? to sa vobec nebojis o svoje zdravie, ked nechces ist k doktorovi? chapem, ze ked si casto chora, tak sa ti stale nechce chodit k doktorovi ale ked si isla a mala si tie horucky, tak on ti na to nic nepovedal? ci to nie je az tak casto? praveze by si tam mala chodit za kazdym aby mu to bolo divne a aby to zacal riesit!

1 odpoveď
Nov '17 ▶ skorvagova.n

melinda598

Prosím ťa neplaš ju až tak! Je pravda, že by k doktorovi mala zájsť ale takto strašiť ju zase nemusíš. Nebolo by to ani tebe príjemné, keby ti niekto takto písal!
Marynka čo tak si kúpiť nejaké výživové tabletky na podporu imunitného systému? Hm? Nad tým si neuvažovala?

2 odpovede
Nov '17 ▶ melinda598

oravanka

Ninka bojim sa o svoje zdravie ale jednoducho doktorov nemam rada a preto z kazdym mojim problemom k nemu nechodim. No to prave nebolo az tak casto. Horucky mavam len tak 4 krat do roka a beznu nadchu aj pomaly kazde dva mesiace :frowning: Neviem, co robit :frowning:
Melli a ake napriklad su dobre? Vies mi nejake poradit?

Nov '17 ▶ melinda598

skorvagova.n

prepac melli, to mas pravdu. mne by to tiez nebolo prijemne ale ja by som aspon k doktorovi isla hned takyto problem riesit a necakala by som zbytocne. no citam spravu od marynky, ze nema rada doktorov, tak uz chapem, preco sa tak brani. dufam teda, ze jej tu poradite nejake dobre lieky na imunitu a ze jej problemy sa vyriesia cim skor. marynka prajem ti skore uzdravenie :slight_smile:

1 odpoveď
Nov '17 ▶ skorvagova.n

melinda598

Viem, že mám pravdu a že sa takéto veci dobre nepočúvajú. Tiež som si takým niečím prešla! Budeme sa snažiť. Veď ak vieš aj ty o nejakých, tak poraď aj ty. Aspoň bude mať viacej na výber

1 odpoveď
Dec '17

begonita

Ahoj. Mne na oslabenú imunitu zabral wobenzym. Nedam nanho dopustit. Uzivam ho vzdy pred a pocas chripkoveho obdobia, cize jar/jesen.

Dec '17

oravanka

Melli nenapisala si mi, ktore tabletky su dobre. Mozes mi to napisat, prosim ta?
Begonita ale tieto su moc drahe, nie? Kolko za ne platis a ako dlho sa musia uzivat aby zabrali?

1 odpoveď
Dec '17 ▶ oravanka

melinda598

Prepáč, tak ma zaskočila správa od Ninky, že som ti normálne zabudla napísať názov tabletiek. Skúšam teraz tabletky Evalar Mumijo. Asi budeš chcieť aj nejaké informácie o nich vedieť, že? Či prečítaš si na internete? A dobre si napísala, wobenzym je veľmi drahý :frowning: Preto som si ho ani ja nezačala kupovať, lebo by som len stovky € dávala na tieto tabletky a to som neni ochotná :frowning:

1 odpoveď
Dec '17 ▶ melinda598

skorvagova.n

tak v tomto vam nepomozem, neviem o ziadnych tabletkach, ktore su dobre na imunitu, kedze som take problemy nastastie doposial nemala. byvam pomaly cely rok zdrava, len obcas ma chyti kratka nadcha ale nic strasne. no musim si zaklopat, aby som to nezakrikla :smiley: :smiley:

1 odpoveď
Dec '17 ▶ skorvagova.n

melinda598

Tak ty si fakt dobrá :smiley: :smiley: Poplašíš Marynku tak, že pomaly nevie ani ako sa volá a potom nevieš ani poradiť nič účinné na imunitu :smiley: Si sa asi fakt potrebovala len porozprávať s niekym, čo? :smiley: :smiley:

1 odpoveď
Dec '17

veribr

Ja na imunitu uprednostňujem primerané dávkovanie vitamínov a rôzne domáce bylinkové sirupy. Veľmi sa mi páči aj článok http://www.namzenam.sk/5-vitaminov-ktore-by-nemali-chybat-ziadnej-zene/ , je síce v nadpise že žene, ale to isté platí aj pre chlapov. Správne množstvo vitamínov je základ.

Dec '17 ▶ melinda598

oravanka

Baby uz sa tu tolko nedotahujte, je to v pohode! Nepoplasila ma, povedala len svoj nazor a ja si rada vypocujem kazdy nazor a kazdu radu, ktora patri mne! Melli a to je co za tabletky? Co obsahuju, kde ich dostat kupit a ako vyzeraju? Na internete, ked som si ich zadala do vyhladavania, tak mi ich strasne vela vyhladalo :frowning:

1 odpoveď
Dec '17 ▶ oravanka

melinda598

Oki Marynka, som rada, že si v pohode a že ťa tie jej reči nevystrašili. Čo sa týka tých tabletiek, tak sú vyrobené z čistého mumia. A ako vyzerajú? Počkaj, pridám ti aj fotku aby si vedela aké balenie hľadať.

Toto sú oni. A predávajú ich v lekárniach alebo cez internetové lekárne sa dajú tiež objednať

2 odpovede
Dec '17 ▶ melinda598

oravanka

Dakujem ti velmi pekne Melli aj za fotku. Nevedela som, ze si takto fotis tabletky a ze budes mat ich fotku. Milo si ma prekvapila :slight_smile: Uz som ich nasla a vcera som si ich aj objednala. Budem dufat, ze mi tiez pomozu :slight_smile:

1 odpoveď
Dec '17 ▶ oravanka

melinda598

Nemala som ich predtým odfotené, kvôli tebe som ich cvakla aby si vedela, ktoré užívam. A som rada, že si ich našla. Z kade si si ich objednala?

1 odpoveď
Dec '17 ▶ melinda598

oravanka

Fakt? O to viac si to cenim, ze si si nasla ten cas na to, aby si mi ich odfotila. Potesila si ma tym velmi!! :wink: :slight_smile: Z tej lekarne pilulka som si ich napokon objednala. Isla som podla toho, co si mi poradila a napisala:-)

1 odpoveď
Dec '17 ▶ melinda598

veribr

Áno, ja som tiež objednávala cez internetovú lekáreň pilulka.sk, kde to stoji len 3,35 €, dorucenie na druhy den, postovne zdarma a este som si objednala základné lieky ktoré objednávam pravidelne - paralen, ibalgin, B-komplex, kinedryl a usetrila ešte vďaka tomuto kuponu: https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/ . Ako vidím tak ani ty neobjednávaš len jedno balenie, tak sa ti to tiež takto oplatí :slight_smile:

Dec '17 ▶ oravanka

melinda598

V pohode, rada som to spravila a pomohla ti tym :slight_smile: Dobre si spravila, tam je objednanie jednoduche a aj dost rychlo ti lieky z tej lekarne dorucia :slight_smile:
Veribr ty si si tiez objednavala tabletky MUMIJO od Evalar? A viem, ze sa mi to oplati z tade objednavat. Vychadza ma to menej a nemusim nikam behat, preto som aj zvolila tento system :slight_smile:

1 odpoveď
Dec '17 ▶ melinda598

oravanka

Melli uz som zistila, ze objednanie je velmi jednoduche. Len som si tam spravila konto a dala tabletky do kosika. Snad mi v pondelok pride, ked som ich vcera objednavala. Dnes uz asi nie aj ked tam bolo pisane, ze dodanie do 24 hodin. Nevies ako to u nich je, ked ide vikend?

1 odpoveď
Dec '17 ▶ oravanka

melinda598

Kedy si si ich objednavala, vo stvrtok? Lebo oni by mali mat dorucenie do 24 hodin, presne ako si aj ty napisala. Neprisli ti uz v piatok?

1 odpoveď
Dec '17 ▶ melinda598

oravanka

Melli ano, vo stvrtok som ich objednavala ale v piatok mi neprisli. Prisli mi vcera, v pondelok. Presne tak, ako som si aj myslela. Lebo ja som ich vo stvrtok objednavala az vecer, takze oni moju objednavku spracovali asi az v piatok rano a tym padom mi ich dorucili az vcera. No hlalvne je, ze ich uz mam doma :slight_smile: :wink:

1 odpoveď
Dec '17

dianna55

ake tabletky na imunitu a na ochranu tela pred chorobami? su fakt ucinne? nie je to len nejaky blud a zbytocne vyhodene peniaze??

1 odpoveď
Dec '17 ▶ melinda598

skorvagova.n

melli prepac ale je to tak. v poslednej dobe sa potrebujem stale s niekym rozpravat, lebo nechcem ostat sama. mam mnoho problemov a najvacsi je, ze nemozem uz dlho otehotniet :frowning: to ma najviac trapi :frowning: no nechcem, aby si bola na mna nahnevana za to, ze so poplasila marynku. to som vobec nechcela a nemala v plane :frowning: este raz sa za vsetko ospravedlnujem!

Dec '17 ▶ dianna55

oxanitta

@iana spominaju tu nejake tabletky mumijo, aj fotku tych tabliet sem pridali baby. Nepozerala si si celu diskusiu? Neuzivam zatial tieto tabletky ale nemyslim si, ze by to boli zbytocne vyhodene peniaze. Kazde jedny tabletky maju pozitivne ucinky!

1 odpoveď
Dec '17 ▶ oxanitta

dianna55

videla som tu fotku, a aj som si tuto konverzaciu tak narychlo precitala ale od kedy som jedny take drahsie tabletky uzivala a vobec mi nepomahali som zaryta voci takejto liecbe :frowning: viem, ze chyba je aj na mojej strane ale proste neverim tomu, ze liecia :frowning: a preto kludne prijmem spravy, ktore mi vyvratia tento moj nazor…

1 odpoveď
Dec '17 ▶ dianna55

oxanitta

@iana aha, tak to sa ti potom ani necudujem, ze neveris moc takymto tabletkam. Snad ti tu viacere baby napisu a presvedcia ta o ich ucinkoch. Necham to na ne, kedze ja ich este len par dni uzivam. Dostala som ich totiz na vianoce :slight_smile: :slight_smile:

1 odpoveď
Jan '18 ▶ oravanka

melinda598

Marynka aha, ty si ich až večer objednala? Tak to potom áno. Myslela som, že nejako doobeda. Ale ako si napísala, hlavné je, že ich už máš a že ich už môžeš užívať!
Ninka prepáč, to som nevedela, že máš také problémy. Je mi ľúto, že som tak prchko reagovala!

1 odpoveď
Jan '18 ▶ oxanitta

dianna55

snad ano, budem cakat, pokial sa este nejake baby ozvu. zatial tebe velmi pekne dakujem, ze si mi aspon par sprav napisala. no este sa ta spytam, co hovoris na chut tych tabletiek? lebo som citala, ze chutia tak zvlastne. oni su take cierne, ze?

2 odpovede
Jan '18 ▶ dianna55

oxanitta

@iana nie je zaco, ved som ti skoro nic neporadila. Je pravda, ze tie tabletky su cierne a ze chutia ako asfalt, alebo k takemu niecomu by som tu chut prirovnala. No da sa na nu zvyknut. Prvy tyzden mi to prekazalo ale teraz je to uz uplne v pohode, zvykla som si :slight_smile:

1 odpoveď
Jan '18 ▶ melinda598

oravanka

Ano, az vecer som ich objednavala Melli. To som ti zabudla napisat, no uz vies a pochopila si, preco mi az tak neskor prisli :slight_smile: Presne to tvrdim i ja a hlavne je to, ze sa aj lepsie citim. Z toho mam najvacsiu radost!

1 odpoveď
Jan '18 ▶ oxanitta

dianna55

ale poradila, vazim si kazdu jednu radu aj ked je mensia:-) presne toto som citala uz aj na inom fore a nevedela som, ci je to ozaj tak alebo to baby len prehanaju. no uz teraz im verim, ze chut tych tabletiek je cudna, ked si mi to aj ty napisala.

Jan '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - keďže čakáš aj na reakcie iných báb, tak som sa rozhodla ti napísať, keďže tabletky MUMIJO od Evalar užívam už dva mesiace. S tou chuťou súhlasím s @oxantela. Čo sa týka účinkov týchto tabliet, tak sú fakt účinné! Nebola som už dva mesiace chorá a moja pleť s kožnými problémami sa výrazne zlepšila! Nechápem, prečo ešte rozmýšľaš. Veď sú ešte aj lacné tie tabletky, nemáš čo stratiť!

1 odpoveď
Jan '18 ▶ olejka

dianna55

cakam preto, lebo neverim uz moc takymto liekom a chcem si byt sto percentne ista, ze to nebudu len vyhodene peniaze ale ze tabletky mi fakt zaberu a pomozu na moje problemy! aa dakujem ti za tvoju reakciu!

2 odpovede
Jan '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - vyhodené peniaze nebudú, keďže jedno balenie stojí len 5€. Tieto tabletky sú lacné! No je na tebe, ako sa rozhodneš!

Jan '18 ▶ dianna55

oxanitta

@iana som rada, ze so mnou suhlasila aj katika64 a ze mame podobny nazor na tabletky, ktore sa pytas. Uz je len cisto na tebe, ci sa rozhodnes ich vyskusat a kupit si ich. Tak ako napisala katika, tie tabletky su lacne, preto som si ich aj ja zakupila

1 odpoveď
Jan '18 ▶ oravanka

melinda598

Marynka áno, z toho sa teším aj ja, že som ti dobre poradila a že ti tabletky zaberajú. Prajem aby účinkovali dlhé obdobie a aby si sa cítila už len dobre a aby si bola zdravá! :wink: :slight_smile:

Jan '18 ▶ oxanitta

dianna55

to viem katika a oxantela, ze jedno balenie stoji iba smiesnych 5€, no myslela som to tak, ze ked budem tieto tabletky pit dlhodobo, tak to nebude len 5€ ale o mnoho viacej. no aj napriek tomu som uz viac menej rozhodnuta, ze ich vyskusam. chcem sa citit lepsie a ked ste mi tu viacere napisali, ze fakt pomahaju, tak ich aj vyskusam. snad bude mumijo prospesne aj pre moje telo!!

1 odpoveď
Jan '18 ▶ dianna55

oxanitta

@iana to mas pravdu, ale ked budes brat takto vsetko, tak nikdy nebudes zdrava a nikdy ti nebude lepsie, lebo kazde lieky stoja nejake peniaze. My sme sa ti tu snazili poradit tie najlacnejsie, no ked chces, mozes si aj nejake drahsie vybrat. Toto je uz fakt len na tebe a nebudem ta tu uz na ne nahovarat. Sprav si ako uznas za vhodne! No budem rada, ked sa po urcitej dobe ozves ako sa mas :slight_smile:

1 odpoveď
Jan '18 ▶ oxanitta

dianna55

oxantela a katika, kupila som si ich :slight_smile: :slight_smile:

Jan '18

olejka

@iana - super, touto fotkou si ma veľmi potešila. A hneď dve balenia si si zakúpila?? Dobre si sa rozhodla. Verím tomu, že aj na teba budú vplývať tak dobre, ako aj na mňa :wink: :slight_smile:

Jan '18

veverka

ahojte, neda mi nenapisat aj svoju osobnu skusenost. Ja som mala dlhe roky problemy simunitou, stale sa mi vracali zapaly, chripka, nadcha no hrozne nieco… zmenila som jedalnicek jedla viac ovocia hlavne vitaminu c, lebo ten je vraj na imunitu naj…asi pred rokom som sa niekde docitala o tom ze cecko same o sebe nestaci a hlavne v zime ho treba doplnat aj vitaminom D skusiala som rozne znacky a najviac mi vyhovuje ten od generica… beriem ho celu zimu a jesen a odvtedy fakt nic…klop klop :slight_smile: tak urcite vyskusajte

1 odpoveď
Jan '18 ▶ veverka

oxanitta

@iana parada, dobre si spravila, ze si si nechala od nas poradit :slight_smile: :slight_smile: Uz ich len uzivaj pekne pravidelne, aby sa vysledky dostavili co najrychlejsie :wink:
@veverka je fajn, ze si si nasla tabletky, ktore ti pomahaju. Mne osobne iba vitamin C a D nestacil a preto som siahla po tabletkach o ktorych sme sa tu bavili. Tie mi dali viacej ako len nejake vitaminy. Odkedy ich uzivam som nebola vobec chora :slight_smile: A to je pre mna ta najvacsia vyhra! :wink:

1 odpoveď
Feb '18 ▶ oxanitta

dianna55

katika ano, hned som si dve balenia zobrala lebo ked som citala, ze tam je iba 20 tabletiek a maju sa uzivat 2 tabletky denne, to by som mala iba na 10 dni, co je dost malo. ked tieto vyuzivam, potom si znovu objednam :slight_smile: oxantela budem, toho sa bat nemusis! :wink:

2 odpovede
Feb '18 ▶ dianna55

Evita1

Prepac, ze ta vyrusujem ale chcela by som ta poprosit, ci by si mi nemohla odfotit, ako tabletka Evalar MUMIJO vyzera…Mne sa zda, ze je taka cierna ale kolegyna ma v praci presviedca, ze cierne su iba tabletky cierne uhlie…Tak ju chcem aj vdaka fotke presvedcit, ze mam pravdu…Dakujem ti velmi pekne uz vopred:)

1 odpoveď
Feb '18 ▶ Evita1

dianna55

ejvinta mozes kolegyni povedat, ze si mala pravdu a mohla si sa s nou kludne aj o nieco stavit. su fakt cierne a pridam ti aj fotku, aby si mala podklad pre nu a aby ti na 100% uverila.

1 odpoveď
Feb '18 ▶ dianna55

Evita1

Juchuuuu, to si ma potesila @iana…Idem jej to hned ukazat a stavili sme sa o cokoladu, takze mi ju moze ist kupit :smiley: :smiley: :smiley:

1 odpoveď
Feb '18 ▶ Evita1

dianna55

ejvinta vidis, oplatilo sa ti stavit sa s nou. a ty ich uzivas, ci z kada si vedela, akej farby su??

1 odpoveď
Feb '18 ▶ dianna55

Evita1

Ano @iana uzivala som ich mesiac v decembri, kedze som o nich citala a chcela som ich vyskusat…Teraz som ich nachvilku vysadila, lebo mi doktor predpisal ine lieky a nechcela som ich kombinovat…No ked tie vysadim, tak chcem znovu
zacat uzivat tieto od evalaru…

Feb '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - dobre si si to vyrátala :slight_smile: :slight_smile: A čo zatím na ne hovoríš?

1 odpoveď
Feb '18 ▶ olejka

dianna55

ejvinta oni sa nesmiu kombinovat s inymi liekmi, ze? to som niekde citala alebo mi to tu baby pisali, uz si presne nepamatam. a co dala ti tu cokoladu? :slight_smile: :smiley:
katika zatial uplne super. na chut som si zvykla a uzivam ich pekne tak, ako sa ma :slight_smile:

2 odpovede
Feb '18 ▶ dianna55

Evita1

Presne, nemali by sa kombinovat @iana…A ked by si aj chcela, tak predtym sa musis poradit so svojim osetrujucim lekarom, ci to je vhodne…Jasne, dala…Musela, kedze sme sa stavili :smiley: :smiley:

1 odpoveď
Feb '18

kaja10

My doma užívame na posilnenie imunity wobenzym a sme s ním 100% spokojní.

2 odpovede
Feb '18 ▶ kaja10

natashik

áno, o ňom už vie veľmi veľa ľudí, len škoda, že nikto nenapíše aj jeho vysokú cenu :frowning: :frowning: keby ho máme my doma všetci užívať, tak asi aj zbankrotujeme :-(:frowning: nemôžme si dovoliť kupovať si tak drahé lieky len na imunitu a pritom potrebujeme kupovať aj iné tabletky, ktoré nám predpisujú lekári. my sme radšej zvolili tú lacnejšiu variantu a vyskúšali sme si kúpiť mumijo od firmy evalar. zatiaľ nám vyhovuje a v podstate má také isté účinky ako wobenzym, ba dokonca možno aj lepšie.

Feb '18 ▶ Evita1

dianna55

ejvinta aj som si myslela,ze to je takto. ako zatial ich neplanuj vobec kombinovat, kedze ine lieky ani nemam. to len tak do buducna zistujem, kedze nikdy nevies, ci nechytis nejaku chripku alebo nieco, ked teraz vsade hrozi :frowning: :frowning: no nas by mali aj tieto tabletky pred nou ochranit a musim povedat, ze zatial sa to aj dari :slight_smile: :slight_smile: (klopnem si na drevo, aby som to nezakrikla :smiley: :smiley: )
natashasha suhlasim s tebou!!!

1 odpoveď
Feb '18 ▶ dianna55

Evita1

Samozrejme, no v takom pripade to treba hned komunikovat s osetrujucim lekarom, treba mu povedat, ze uzivas aj tieto tabletky a on uz urci, ci ich mozes nadalej brat alebo ich radsej vysadit…Len si veru klopni a klopnem si aj ja aby som ju nedostala! :slight_smile: :slight_smile:

1 odpoveď
Mar '18 ▶ kaja10

zdenka1ondriskova

dovolim si protirecit ti. taktiez som si ho pred rokom kupila a dufala som, ze mi zaberie a ze moj zdravotny stav sa zlepsi. no vobec tak nebolo, boli to len zbytocne vyhodene peniaze a nie male, to vsetci dobre vieme! pred dvomi mesiacmi som sa nechala nahovorit na tabletky MUMIJO a uz na ne mozem povedat, ze mi viac zabrali ako spominany wobenzym. a su to hlavne prirodne tabletky a nie ziadne chemikalie. mala som moznost vyskusat aj tie aj tie, no viac odporucam MUMIJO. tolko z mojej strany.

1 odpoveď
Mar '18 ▶ Evita1

dianna55

ejvinta jasne,tak to budem aj riesit keby nieco. ked sme si tak obidve klopli,tak snad to aj pomoze a nenalepi sa na nas! :smiley:

Mar '18 ▶ zdenka1ondriskova

natashik

zdenika ďakujem, že si ma podržala a že máš taký istý názor ako aj ja. dúfala som, že sa ešte niekto ozve. sme aspoň dve a snáď tomu ľudia aj uveria a zoberú si nejaký príklad z nás.

1 odpoveď
Mar '18 ▶ natashik

zdenka1ondriskova

nie je zaco. vies, ked mam aj zle aj dobre skusenosti, vzdy sa s nimi podelim, aby aj ostatny vedeli a preto som tak spravila aj teraz. mne sa uz viac krat stalo, ze niekto si chcel nieco kupit a povedala som mu svoj nazor a potom mi dakovali. sme ludia a musime si pomahat!!!

1 odpoveď

natashik

zdenika máš super postoj a bodaj by bolo aj viacej takých ľudí, ako si ty! prajem ti veľa zdravia - lebo to je najdôležitejšie! a všetko dobré k nášmu sviatku MDŽ (skoro som aj zabudla ti popriať k nemu :smiley: )

1 odpoveď
Mar '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - tak to je potom fajn. Nepovedala by som, že si tam rýchlo zvykneš na ich chuť. Ale je to len dobré :slight_smile: :slight_smile: A čo inak nové? Som tu dlhší čas nebola, lebo som toho mala strašne veľa :frowning: Už nejaké zmeny badáš?

1 odpoveď
Mar '18 ▶ natashik

zdenka1ondriskova

dakujem ti, si zlata. no tiez si to prajem ale takych ludi nie je az tak vela. no nastastie ja mam velmi dobrych ludi okolo seba, ktori mi vzdy ochotne poradia a pomozu! jeeej dakujem, si zlata a tak trochu oneskorene prajem aj ja tebe vsetko dobre;-):wink:

1 odpoveď

natashik

zdenika to si veru môžeš povedať, že máš šťastie. lebo fakt takých ľudí nie je veľa! ďakujem aj ja :slight_smile:

Mar '18 ▶ olejka

dianna55

katika64 tak ja som skor taky typ cloveka, co mi moc taketo veci nerobia problem. na vsetko si dost rychlo zvyknem. a zase na druhej strane, jedla som uz aj horsie tabletky, ktore chutili uplne hrozne. tieto su uplne v pohode :slight_smile: hej citim, je mi celkovo lepsie. mam lepsiu naladu, ked vstanem, citim sa tak oddychnuto. fakt je to o dost lepsie od kedy ich uzivam.

1 odpoveď
Mar '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - áno? A aké napríklad? Ktoré sú podľa teba také zlé? Jéééj, tak to som rada, že sa už cítiš lepšie :slight_smile: :slight_smile:

1 odpoveď
Apr '18 ▶ olejka

dianna55

katika64 neviem, ci to sem mozem napisat, kedze ide o tabletky, ktore s imunitnym systemom nemaju nic spolocne. ci mozem? co myslis? radsej ti to sukromne napisem, oki? ja som este radsej za to!!!

1 odpoveď
Apr '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - jáááj, tak potom to sem radšej nepíš, aby to nepoplietlo ľudí, ktorí sem prídu a budú si čítať túto diskusiu. Radšej tu spomínajme iba tie, ktoré sú spojené s imunitným systémom. Kľudne mi to môžeš len súkromne napísať :wink:

1 odpoveď
Apr '18

benadik.dominik

vsimam, ze tu same zeny diskutuju a tak sa rad pripojim trochu aj ja a potesim vas mojou pritomnostou (teda snad potesim) :smiley: :smiley: poslednu dobu porozujem, ze coraz viacej ludi ma problem s imunitnym systemom ale ani sa niet co cudovat, kedze ludia nonstop len pracuju, malo spia, zle sa stravuju. je jasne, ze ten organizmus si s tym nevie az tak poradit. preto odporucam upravit spobom zivota a potom uvidite, ze aj imunitny system budete mat v poriadku! precital som si, ze tu spominate aj tabletky mumijo /Evalar/ - na tie nadavat nemozem, kedze som ich sam uzival. su podla mna dobre a ked niekto porebuje tabletkami posilnit imunitu, tak jednoznacne odporucam tieto. zlozenie je ciste a nemusite sa bat, ze su tam nejake chemikalie!

1 odpoveď
Apr '18 ▶ benadik.dominik

natashik

mňa si potešil a to myslím úprimne :wink: aspoň jeden chlap sa tu nájde. myslela som si, že len ženy čítajú a zapájajú sa do takýchto tém ale je super, že aj ty si napísal svoj názor. a musím priznať, že sa mi veľmi páči, čo si napísal! je to čistá pravda! všetko si to dokonale vystihol! :wink: :slight_smile:

1 odpoveď
Apr '18 ▶ natashik

benadik.dominik

som rad natasha, ze som ta potesil :wink: :slight_smile: ved vacsinou to je aj tak, lebo zeny na taketo veci maju viacej casu ako my. oni sa vacsinou nudia a hlavne tie, ktore su na materskej :smiley: :smiley: dakujem za pochvalu, si mila :wink:

1 odpoveď
Apr '18 ▶ olejka

dianna55

katika64 dobre, takto to bude o vela lepsie, ked ich tu nespomeniem. a ako ti to mam sukromne napisat, ked tu sa nedaju pisat sukromne spravy? ci daju??

1 odpoveď
May '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - tu sa to nedá? Myslela som si, že sa to dá. Ach tak sorry, fakt som to nevedela. Tak sa potom na to kašli, lebo svoj e-mail ti tu nechcem písať, keďže to je verejné a mohol by si ho aj niekto neznámi opísať a otravovať ma. Radšej teda nechcem vedieť ten názov! Ale ďakujem za ochotu!

1 odpoveď
May '18 ▶ olejka

dianna55

katika64 aj ja som si to myslela ale ako som pozerala a hladala, tak som tu nic take nenasla a z toho som vydedukovala, ze tu sa sukromne spravy pisat nedaju :frowning: oki teda a nie je zaco :wink:

1 odpoveď
May '18 ▶ benadik.dominik

natashik

noo zase nie všetky ženy majú na to čas tráviť dlhé hodiny za pc. ja tiež chodím len málo a to väčšinou v robote lebo keď prídem domov, tak len upratujem, varím a podobne. nehádž všetky teraz do jedného vreca, jasné? :smiley: :joy::joy:

1 odpoveď
May '18 ▶ natashik

benadik.dominik

nie, to som zase nechcel natasha. to by som si ani nikdy nedovolil hadzat vsetky zeny do jedneho vreca. lebo vy ste kazda ina a hlavne roznoroda :joy::grinning: klud hlavne, dobre? :smiley: a ozik ty si tie tabletky aj uzivala? na to som sa ta uplne zabudol spytat!

1 odpoveď
May '18 ▶ benadik.dominik

natashik

veď preto :joy::stuck_out_tongue_winking_eye::joy: ja som veľmi kľudný človek, takže v pohodičke. do mňa môžeš koľkoc chceš rýpať, nerobím si z toho nič :slight_smile: máš na mysli mumijo? alebo nejaké iné tabletky?

1 odpoveď
May '18 ▶ natashik

benadik.dominik

to som rad, ze sa hned neurazas a nerobis vedu s tychto mojich zartikov :rofl::grinning::wink: ano presne tie mam na mysli, ved o tych sa tu bavis aj s ostatnymi zenami, no nie?

1 odpoveď
May '18 ▶ dianna55

olejka

@iana - aj som si myslela, že sa tak rozhodneš. Na tvojom mieste by som spravila to isté :slight_smile: :wink:

Jun '18 ▶ benadik.dominik

natashik

vôbec mi to nevadí, práve že naopak sa na nich veľmi dobre bavím a kľudne v tom môžeš aj pokračovať :wink::blush: áno o týchto sa tu bavíme ale už tu boli spomenuté aj nejaké iné tabletky a preto som nevedela, či myslíme tie isté :slight_smile: tieto som užívala jeden mesiac.

1 odpoveď
Jun '18 ▶ natashik

benadik.dominik

uz radsej nebudem aby si nieco zle o nas ini ludia nemysleli :slight_smile: budem uz slusny radsej :slight_smile: :wink: ano aj ine? tie som si akosi nevsimol, asi som ich prehliadol :frowning: preco len mesiac? iba tak kratko sa mozu uzivat ci si si to zvolila ty tak??

1 odpoveď
Jun '18 ▶ benadik.dominik

natashik

okey :wink: :slight_smile: možno aj dobré, že si si tie ostatné nevšimol. tie najlepšie si si ale všimol a to je dobré :slight_smile: no je to iná náhoda a sranda, že práve tieto si zbadal, že? :smiley: :smiley: no mesiac preto, lebo sa tak odporúča. a druhá vec je, že už po mesiaci som sa cítila dobre a prišlo mi zbytočné dávať aj naďalej do seba nejaké lieky, ktoré som už nepotrebovala

2 odpovede
Jun '18 ▶ natashik

benadik.dominik

tak prve co som zbadal, tak som sa ta na ne spytal. neviem ci to bola nahoda ale asi skor nejaky signal, ze prave tie mi pomozu. verim totiz na taketo signaly :slight_smile: aha, to potom ano, ked uz po mesiaci si sa dobre citili. zbytocne by si ich dalej uzivala. no ale co ak mi za mesiac nepomozu a budem ich potrebovat aj nadalej uzivat? ako sa to potom riesi??

1 odpoveď
Jul '18 ▶ natashik

dominika.krajcova

o akych tabletkach je rec? :clap::clap::open_mouth::astonished:

Jul '18 ▶ benadik.dominik

natashik

vážne, veríš na takéto veci?? wau :astonished::astonished: to sa často u chlapov nevidí, skôr som zvyknutá, že ženy na takéto veci veria ale tak fajn :slight_smile: tak ich jednoducho budeš aj naďalej užívať, keď ti po mesiaci nezaberú. môžeš ich aj dlhšie užívať, nič sa ti nestane, toho sa báť nemusíš :wink:

dojrala bavíme sa tu o tabletkách mumijo, prečo sa pýtaš? si si to tu nevšimla?

2 odpovede
Jul '18 ▶ natashik

dominika.krajcova

pytam sa preto, lebo som si citala nejake veci a nevedela som sa dopatrat k nazvu tabliet a chcela som ho vediet. tieto podporuju celkovo imunitny system??

Aug '18

benic.marika

ahojte :slight_smile: moj nazor je taky, ze keby sa ludia stravovali zdravsie a pravidelne by sportovali, tak by ziadne problemy s imunitnym systemom nemali! ano, je pravda, ze kedysi som si tymto prechadzala aj ja. ale to preto, lebo som nic nerobila! chodila som iba do roboty a ked som z nej prisla, tak som si lahla a bolo. teraz zijem aktivny zivot a s imunitnym systemom nemam ziadny problem. nebyvam vobec chora a je to paradicka!

1 odpoveď
Aug '18 ▶ benic.marika

strapko87

stotoznujem sa s tvojim nazorom!!! som sportovec a nikdy som nemal taketo problemy. aj svojej zene to hovorim, ze keby trochu sportovala tak by si aj imunitny system posilnila ale ona nie a radsej len pcha nonstop do seba nejake tabletky. mne sa to nepaci ale ona je hrozne tvrdohlava a neviem ju presvedcit:-/:-/

1 odpoveď
Aug '18

Dalja789

myslite si že to ma nejaku spojistost aj s ekzemami? Alebo nie?

1 odpoveď
Sep '18 ▶ Dalja789

hudecova.mila

Ako to myslis, ci to ma spojitost s ekzemami? Ako ci to pomaha liecit aj ekzemi a kozne choroby?? Ak to, tak to ti jasne mozem napisat, ze ANO. Od detstva ma trapili ekzemy, neustale som chodila ku koznemu a pomohli mi pred polrokom az tieto tabletky MUMIJO (Evalar). Predtym mi ziadne maste nezaberali a to som si ich pravidelne natierala na postihnute miesta. Konecne mam od tej pliagy pokoj!!

Sep '18 ▶ strapko87

benic.marika

vies, na to kazdy musi prist sam. aj ja som mala take stavy, ze sa mi nechcelo ale ked som videla, ako ide dole moje zdravie a take stastie zo zivota, tak som si to hned premyslela a isla som sportovat :slight_smile: to je moj taky pohon vpred, ked vidim, ako sa dobre citim :slight_smile: tvoja zena vobec nesportuje? nechodi s tebou ani cez leto napriklad na bicykel?? a ake tabletky uziva??

1 odpoveď
Sep '18 ▶ benic.marika

strapko87

presne preto, ju do nicoho netlacim a iba cakam, ci nezmeni svoje zmyslanie! ako nemozem povedat, ze cez leto so mnou nejde na bicykel ale ked ide, tak je to iba napriklad raz za mesiac - nejako casto to nie je. uziva ich viacej ale teraz po najnovsom som si vsimol, ze nejake mumijo do seba tlaci. vobec inak neviem, co je to za tabletky :confused::confused:

1 odpoveď
Sep '18 ▶ natashik

benadik.dominik

ano natasha verim na take veci a tak isto aj moja manzelka! sme obidvaja rovnaky!! super, toto som potreboval pocut a som rad, ze sa mozu aj dlhsie uzivat :slight_smile:

1 odpoveď
Oct '18 ▶ benadik.dominik

natashik

tak potom tomu už chápem, manželka ťa na to naviedla, že mám pravdu?:joy::joy::joy: som rada, že som ťa odpoveďou potešila. ako dlho ich plánuješ užívať? a užíva ich aj tvoja manželka či iba ty?

1 odpoveď
Oct '18 ▶ natashik

benadik.dominik

jasne, ze mas pravdu :joy::joy: vyzeram azda tak, ze by som na to prisiel sam a dotiahol do toho manzelku?? :joy::joy::joy: zatial ich uzivam iba ja, kedze som taky pokusny kralik a ona povedala, ze ich zacne az po mne, ked bude vidiet, ze mi pomahaju. uvidim podla pocitov ako dlho ich budem uzivat. este teraz ti to neviem povedat :slight_smile:

1 odpoveď
Oct '18 ▶ strapko87

benic.marika

pokial uziva tieto tabletky, tak ich sa vobec nemusis bat a je dobre ze ich uziva! oni su len ako vyzivovy doplnok a pomahaju posilnit imunitny system!

1 odpoveď
Oct '18 ▶ benic.marika

strapko87

vazne??:open_mouth::open_mouth: tak to som vobec nevedel, ze su take zdraviu prospesne tieto tabletky. takze hovoris, ze sa do nej nemam starat a ze ich moze v klude aj dlhodobo uzivat? to je vlastne co za tabletky? co obsahuju?

1 odpoveď
Oct '18 ▶ strapko87

benic.marika

vidis to, tak uz budes vediet. ano, byt tebou sa do nej nestaram a len ju v tom podporujem, kedze tieto tabletky su na prirodnej baze vyrobene a obsahuju len ciste mumijo. teraz momentalne ich nemam doma ale keby som ich mala, tak by som ti ich odfotila zo zadnej strany aby si veril, ze nic zle neobsahuju! ale vlastny ty si to mozes pozriet doma, kedze tvoja manzelka ich uziva! a co sa tyka uzivania, tak ich kludne moze aj dlhodobo uzivat. to vobec nebude vadit a ona sa bude aspon lepsie citit.

1 odpoveď