Pokračovať v diskusii 11 odpovedí
Apr '14

veronika99

Tieto cviky som cvičila jednu dobu aj ja, teda niektoré z nich, netušila som však, že pomáhajú aj pre inkontinenciu. Si musím dať tú stránku konečne do záložiek. Ja som začala mať počiatočné problémy nedávno. Tak som si objednala z internetu tekvicové tabletky. Zamerala som sa na svoj pitný režim a začala som robiť všetko pre svoje zdravie. Je to neskutočné nepríjemné, keď človeka trápi niečo také. Zvlášť keď sedí v práci alebo škole a nie to napríklad ešte v nejakom divadle : (

May '14

veronika_anonym

Ja mám kegelove cviky veľmi rada. Musela som s tým začať a teraz si deň neviem predstaviť bez toho, aby som si nezacvičila. Samozrejme som nasadila aj probiotiká, taktiež od Valosunu a som s nimi mega spokojná :slight_smile: Už sa to zlepšuje a ja sa aspoň necítim trápne, keď idem do školy :slight_smile: Chce to však veľa premáhania a aj zmenu životného štýlu a hlavne zapierania a pripomínania, čo všetko treba ešte spraviť, čo je zlé a čo je dobré.

Oct '14

marika_anonym

Kegelové cviky sú the best :slight_smile: Nepomáhajú len na zdravotné problémy, ale človek pri nich ešte aj chudne :smiley: Od Valosunu má nejaké tie ich výrobky kamarátka :slight_smile: Vždy na nejaké problémy iné. Požičiala mi minule ten uroval manosa akut a ako pomohlo mi to :slight_smile: Takže ja som spokojná. Zvyčajne teda sa snažím žiť zdravo, ale nie vždycky výjde človeku tak jak chce. Tož to je život.

Feb '15

matka_anonym

Tieto cviky sú naozaj veľmi účinné, ja som ich cvičila už aj predtým a nevedela som, že sú dobré aj na tento problém s inkontinenciou tak som si ich potom zopakovala :slight_smile: na inkontinenciu je dobrý aj výživový doplnok ive inkontin stop to som tiež užívala dáky čas a bol vynikajúci, rýchlo zabral :slight_smile:

Mar '15

kristina_anonym

Tak tieto cviky mám veľmi rada :slight_smile: Už ich cvičím od zimy, lebo vtedy sa objavili prvé príznaky úniku moču a nechcela som nič zanedbať. Po rozhovore s lekárkou sme povedali, že skúsime aj tieto cviky a potom sa uvidí, čo ďalej. Povedala, že musím dodržiavať pitný režim, ktorý by mal byť minimálne 2 litre denne, odporučila mi aj brusnice. Nedávno som natrafila na veľmi zaujímavý produkt tekvicové tabletky. Zisťovala som si podrobne, čím napomáha tekvica k tomu, aby sa stav zlepšil a tak som to aj vyskúšala. Zatiaľ sa mi darí napredovať a únik moču sa postupne vytráca, ale myslím, že je to aj tak beh na dlhú trať

Mar '15

marianna_anonym

Odporúčam na inkontinenciu vyskúšať ive inkontinstop! Nehormonálny zázrak :slight_smile:

Jul '15

ruzena255_anonym

Mám rada kegelové cviky :slight_smile: Sú príjemné nielen na to, aby pomáhali pri inko, ale aj pri chudnutí, resp. naberaní svalstva a zhadzovaní tukov :wink: Držím si vďaka ním ešte fajne kondičku, takže teraz keď sa presťahujeme do novej budovy, nebudem mať problém chodiť po schodoch :wink: Poznám aj uroval manosa akut a ako pri prvotnom zásahu bol úplne super :slight_smile: Aj teraz som si ho zakúpila. Je potrebné myslieť trošku dopredu, zvlášť ak pôjdeme niekam na dovolenku :slight_smile:

Jul '15

katka_anonym

Mňa tieto cviky nebavia ale vôbec, ja som užívala z lekárne ive inkontinstop a tak som sa zbavila problému s inkontinenciou :slight_smile:

Aug '15

natalia_anonym

Na únik moču je najlepší odborník Ive inkontinstop, pomohol nejednej maminej známej :slight_smile:

Mar '16

simonka8

mozu pomahat ale videla som na svojej mame ze sa nie vzdy a kazdemu chce ich praktizovat :D preto sme jej so sestrou kupili radsej ive inkontinstop, nie je skodlivy a pomohol jej

Aug '16

karinvalentov

kegelove cviky su super ale pre rychlejsi ucinok odporucam k cvikom pridat vyzivovy doplnok ive inkontinstop, ide to s nim o dost rychlejsie