Pokračovať v diskusii 26 odpovedí
Jun '22

Kaya23

No souhlas klasické masáže by měl chodit každý kdo má třeba problémy se zády a nebo třeba krční páteří, jinak co už je luxus jsou třeba takové masáží, ale myslím že i ty jsou dost uvolňující a odpočinkové, jako třeba tantra atd…

Jul '22

danus235

Mali by sme chodit aspon raz za mesiac to bez debaty!

Jul '22

bielka458.z

len si najst ten cas na ne, to je casto najvacsim problemom :confused:

Jul '22

vikina126

chodim pravidelne, aj na bankovanie a velmi dobre mi to robi, telo sa odvdaci :slight_smile:

Jul '22

amikkk

jooj ja sa uz tolko chystam na nejaku tu masaz a stale mi do toho nieco pride

1 odpoveď
Jul '22 ▶ amikkk

nedeljakova.s

treba si na to najst cas lebo to je pre nase telo velka pomoc

1 odpoveď
Jul '22 ▶ nedeljakova.s

janesmas

Lenze ako viem, ze aka masaz je pre mna najvhodnejsia?

1 odpoveď
Oct '22

shaper9

treba poskusat, kazdemu robi dobre ina masaz :slight_smile:

Oct '22

hricko.vladka

Presne tak. Ono aj tie masaze sa rozdeluju aj podla toho, co by chcel s nimi clovek tak nejak vyriesit

Oct '22

letmanka45

Ja by som takisto jednu potrebovala. Uz dlhsie sa odhodlavam a stale som sa k tomu akosi nedokopala.

Oct '22

tamara.sufliarska123

Ani nevrav. Dnes ma boli tak hrozne moc plece a krčná chrbtica hlavne na jednej strane, že neviem ako to do večera dám, pokiaľ si budem môcť len ľahnúť a oddychovať

2 odpovede
Oct '22 ▶ tamara.sufliarska123

jsmrekova33

no najhorsie je podla mna davat si na to nejake teple obklady, v takych pripadoch sa to fakt asi len zhorsi alebo predlzi trapenie.

Oct '22 ▶ tamara.sufliarska123

bielka458.z

este ta to boli? co si si na to dala?aj si s tym bola u doktora?

Dec '22

jozefklement02

masáže sp podla mna super vec a kažý by z času na čas na nejaku mal ísť :slight_smile: Ja sa už bemôžem dočkať, keď pôjdeme s priatelkou na wellness pobyt a dáme si tam aj spoločné masáže :smiley:

Jan '23

kobelovaklara

Tiež by som chcela chodiť aspoň raz za mesiac ale financie mi to nedovolia:-(

Jan '23

bibikys

je to pravda, mne velmi pomohlo, ked som zacala pravidelne chodit k maserovi.

1 odpoveď
May '24 ▶ janesmas

nedeljakova.s

s touto otazkou by som sa obratila asi priamo na maserku ci masera, myslim ze by malo byt vsade nejake poradenstvo, lebo naco si budes davat robit masaz chodidiel ked ta boli krcna chrbtica

May '24 ▶ bibikys

cavojskaz

a ako casto si chodila zo zaciatku? tam su asi potrebne nejake castejsie navstevy ze?

1 odpoveď
May '24 ▶ cavojskaz

jozefklement02

ja som chodil na masáže 3 x za týždeň:)

May '24

juchio

… pre niekoho prepych, pre niekoho potreba… :slight_smile:

May '24

emmusqua

Taká dobrá masáž padne vhod veru aj častejšie.

1 odpoveď
May '24 ▶ emmusqua

charlotteolivar

Len keby mi to mal kto robit aj doma :smiley: Lebo akoze platit za to nejako casto, to mi pride dost financne obtiazne. :smiley:

1 odpoveď
May '24 ▶ charlotteolivar

huchla.dominika

ved to, neskutocne palky si vedia niektori za to pytat. a to ani nestoja az tak za to niektore tie masaze :smiley:

Jun '24

lucindavajnorska

Tak potom je asi lepsie, ked je to uz fyzio ako cisto maser, ku komu pojdes. Tam je to take lepsie si myslim, lebo tak ked to ten clovek aj studuje, tak si myslim, ze vie lepsie, co ma robit. Aspon ja mam taku skusenost.

1 odpoveď
Jun '24 ▶ lucindavajnorska

LauraL

No ja osobne by som uz nesla k niekomu, kto si spravil len kurz bez toho, aby to studoval, ten clovek ma tak dochramal, ze som mala bolesti takmer mesiac. :smiley: Teraz sa uz na tom smejem, ale vtedy mi veru nebolo vsetko jedno.

1 odpoveď
Jun '24 ▶ LauraL

zuzanita4hracova

Uf, tak to teda nie je bohviečo. A už si v pohode? Možno nejaké cvičenie na toto pomáha, nie?