mimiama1
milujeme hranolky ale nie su prave najzdravsie. takato alternativa sa mi celkom pozdava. nebudem to uz odkladat a hned v obchode kupim zeler a uz nebude cesty spat ako dlho sa vlastne majú piect?
milujeme hranolky ale nie su prave najzdravsie. takato alternativa sa mi celkom pozdava. nebudem to uz odkladat a hned v obchode kupim zeler a uz nebude cesty spat ako dlho sa vlastne majú piect?
Dobry den, ako sme pisali, priblizne 30 min :). Naozaj ich vyskusajte, tiez som naprv krutila nosom, ale su naozaj velmi dobre :)).
u nas velmi oblubeny recept a odkedy sme hranolky zacali takto pripravovat tak sa uplne zabudlo na tie zemiakove
takuto pripravu hraoliek poznam a robievame ich casto aj doma a celkom chutia
Tiež už doma robievam iba tieto hranolky, sú úžasné a na normálne už ani nepomyslím, tieto chutia skoro rovnako ak nie aj lepšie a sú oveľa zdravšie
takto som veru este hranolky neskusala pripravovat ale tak znie to celkom zaujimavo budem musiet vyskusat a uvidime, ktore budu lepsie chutit
u nas velmi oblubene jedlo a som rada lebo omnoho zdravsie ako klasicke hranolky
aj trošku čierneho korenia je fajn
ako pre koho niekto to lubi
To je super.
Som sa bála, že som výnimka.
Erina ved preto som sa spytala
Niečo sa ti nezdá na tom?
To hej, aj mrkva je s bylinkami super
Áno robila som to s nimi a bolo to super
Mnam, zboznujem taketo hranolky
už sa ich tak dlho chystám spraviť, ale ešte stále som ich nespravila som ja ale lenivá
ja som ich tiez este nekostovala ako dlho sa pecu? davate na ne aj nejake korenie este?
ved netreba ho tam dat kilo
Pečiem ich približne 20-25 minút na 230 stupňov.
Aj ja som dnes prvý krát skúšala zelerové hranolky. Poviem vám, že sa po nich len tak zaprášilo!!
dakujem za rady baby, vyskusam ich teda
minule ich priatelka robila a na prvy pohlad by som neveril, ze by mi nieco take mohlo aj chutit no priznavam sa, ze su lepsie ako tie klasicke zemiakove
biely jogurt je na to uplne paradny
neboj sa su skvele. jemne ich na konci osol a okoren a uvis, ze ti isto budu chutit. no doporucujem ich robit spolu so zelerovymi, nech sa ti chute trocha premiesaju
1 odpoveďja by som ich nerobila spolu lebo ten celer tam je potom vo vacsom mnozstve citit a niekomu to moze vadit
Skúšali sme, boli vynikajúce
dlho som to odmietal jest, ked to moja manzelka robila ale raz som vyskusal okostovat a chuti to vazne dobre
nejaky dip este k nim baby?
ty nemas google? ved daj si napriklad varechu a tam mas fakt kopec receptov na kadejake omacky k hranolkam
Veď ju nechaj, ona chcela podľa mňa nejaké neokukané
v tomto ročnom období odporúčam aj tekvicové hranolky
Tie su tiez fajn, len ich treba vediet urobit
spravny druh tekvice hlavne treba zvolit
Ano, na hranolky je najlepsia ta muskatova tekvica
preco by to mala byt prave ta? z inych sa to neda?
ono to je len o tom aby si skusila, lebo inak chuti ako cerstvy
Neskúšala si si ich pripraviť s nejakým dipom. Mne k nim najviac pasuje cesnakový. Ten tomu dodá taký šmrnc
2 odpovedehm, to by mohlo byt super. poviem manzelke, nech to niekedy spravi!
ako prosim ta robis cesnakovy dip? iba smotana a cesnak alebo aj nejake ine ingrediencie?
1 odpoveďmaš na ten zeler, resp na nejaku inu zeleninu aj nejake specialne krajače, alebo to krajaš ručne?
Smotana, cesnak, korenie, niekedy dávam biely jogurt mieso smotany
…ty nemas rada?..ci ako?
Prečo nie? Možno si si ho len slabo dochucovala
To vazne? Mne zase zeler velmi chuti a hlavne v klasickej slizikovej slepacej polievke.
2 odpovedeto by zas moja mala nezedla. nezje ho ani surovy, osobne som vdacna za tieto hranolky. povedal by som, ze mi tak osobne chutia este viac ako tie klasicke zemiakove
Mňam, mňam Tiež ich mám veľmi rada a dosť často si ich doma robievam
Hlavne čerstvé sú najlepšie!
To je ale o dosť iná chuť keď sú takto pečené ako hranolky ako keď ho máš iba čisto v polievke
Robím ako prílohu veľmi často, máme ich radšej ako bežné zemiakové , smažené hranolky. Dajú sa akokoľvek do chutiť. Všetci si prídeme na svoje.
A aj pri ventilatore je to fajn
aj treba pod to papier alebo mastite olejom ci len tak davate?
Tak ak chces aby to zostali zdrave hranolky tak isto radsej papier pod to ako olej, na sucho ich nedavaj lebo sa ti prilepia na plech a ked ich budes davat dole sa ti cele rozpadnu
Velmi rada robim, zelerove, cuketove, baklazanove, batatove, ja robim ale tak na hrubsie, viac nam tak chuti. robim na papieri bez oleja, korenie, trosk soli, hranolkove korenie a mnam!
aj hranolkové korenie? tam je aká kombinácia? podľa mňa sú hranolky najlepšie proste len tak, osolené
Tiez o niecom takom pocujem uplne prvykrat
skor asi myslela to korenie na opekane zemiaky a podobne
Celkovo zeleninove hranolky su vyborne, pokial ich spravne ochutite. Napriklad ja robim aj mrkvove a su aj zdrave, na veceru ako lusk
Ale tak obcas taka obmena je si myslim velmi fajn