katy.luz
Vyskúšame doma. Máme veľmi radi nutellu ale minule som videla nejaký článok o tom, že to vlastne celé z palmového oleja a to nie je veľmi dobré. Toto je taká trošku zdravšia verzia.
Vyskúšame doma. Máme veľmi radi nutellu ale minule som videla nejaký článok o tom, že to vlastne celé z palmového oleja a to nie je veľmi dobré. Toto je taká trošku zdravšia verzia.
Ja sama mam doma dvoch milovnikov nuttely a pri priprave tohoto receptu som si povedala, ze vyskusam doma tiez :), okrem kokosoveho cukru mam doma vsetko, takze len ten dokupim a vyskusam
Hm no to je zaujímavé, ešte mi nenapadlo urobiť si doma takúto zdravšiu verziu nutelly, zataľ som skúšala iba takú zo sliviek
zo sliviek alebo z avokada viem ze sa da nutela taka domaca pripravit ale takyto recept som este nevidela ale odpisem si a vyskusam bo u nas sa na nutele dost fici
je to kvalitne zlozenie??
no videla som, ze uz robia taketo nejake napodobeniny nutely, akoze take zdravsie tak to vyskusam teda aj doma
1 odpoveďAkú značku si kupuješ?
a to tomu akoze veris? podla mna v kazdej nutelle su aj sladidla a to aj v tej bio. akurat ta je o polovicu drahsia ako klasicka.
Mnam, mnam, dala by som si taku natierku
teraz sa taketo natierky daju v pohode aj kupit, take lepsie alternativy k nutele klasickej
Hej hej ja som si v takom malom taku natierku kupila, len vychadzala na nejakych 10€
vdaka, niekde sa skusim po nich pozriet.
tak orechy same o sebe su kaloricke, teda ani nie, ze kaloricke, ale vela tukov obsahuju
1 odpoveďAle aj pri tomto jednoznačne platí, že všetko s mierou, ja som si teraz objednala mandľovú pastu, tak sa na ňu už teším
Ja moc taketo rozne srandy z orechov nemusim