Pokračovať v diskusii 15 odpovedí
May '17

vikina126

zaujimave u nas sa minule robil fazulovy kolac bez muky a nik ani nevedel :slight_smile:

Jan '20

Marrianna

tento som pár krát piekla a je dobrý

1 odpoveď
Jan '20 ▶ Marrianna

richteria

Ktorý myslíš?? Fazuľový alebo mrkvový?

2 odpovede
Feb '20 ▶ richteria

patzinka

Fazuľové brownie je super, to kamoška robí pomaly každý víkend :slight_smile:

Feb '20

jarus458

Cooo? To som este nepocula. A to je akoze sladke?

1 odpoveď
Feb '20 ▶ jarus458

marinla

a ake by to podla teba malo byt? rozne sladke dobroty sa robia napriklad zo zeleniny, aj fazula je fajn aj napriklad z cicerovej vody sa robia pavlove torticky

Feb '20

domiskv

Ešte som taký nikdy nejedla ale viem si predstaviť, že môže byť dobrý. Takéto zaujímavé koláče sú teraz in a hlavne sú zdravé

1 odpoveď
Feb '20 ▶ domiskv

emusarosi

tiez chcem nieco take vyskusat, len sa mi nechce tu mrkvu struhat, ale myslim, ze aj pomixovana by bola fajn :slight_smile:

1 odpoveď
Feb '20 ▶ emusarosi

domiskv

No ja mám v tomto výhodu, lebo mne takéto veci robí môj drahý. Keď potrebujem niečo ošúpať a nestíham, tak jeho zavolám a on mi to všetko pripraví :slight_smile:

Feb '20

krehka.sima

mnam ja uplne milujem taketo netradicne kolace. aj mrkvove cupcaky su super! :slight_smile:

1 odpoveď
Mar '20 ▶ krehka.sima

bibikys

a este ked su plnene nejakym bielym jogurtom alebo niecim takym sviezim :slight_smile:

Mar '20 ▶ richteria

Marrianna

Mrkvový, je šťavnatý a ešte aj decká ho zbožňujú

1 odpoveď
Mar '20 ▶ Marrianna

helenadrozd

a ani nejako vela cukru netreba, ked je tam mrkva, lebo ta tiez doda dost sladkej chuti

1 odpoveď
Mar '20 ▶ helenadrozd

darenn

Ta ma dobru chut, ja ju rada davam do mnohych kolacov, uz som robila aj babovku taku :slight_smile:

Mar '20

otiliosa

Baby dajte nejake chutne recepty, teraz budem vypekat aj kazdy druhy den, ked mam tooolko volneho casu.