Pokračovať v diskusii 11 odpovedí
Aug '21

hajanaaa

nosim lodičky, sandalky, tenisky, balerinky a všetky možne topanky. Najčastejšie ich kupujem na differenta. Ich velkosti krasne sedia na moje nohy

Aug '21

dudkova.domca

Nosim lodicky, no nie vsetky mi sadnu, mam ich dost no vela z nich nenosim, priserne z nich bolia nohy :slight_smile:

1 odpoveď
Aug '21 ▶ dudkova.domca

danus235

Ja mam jedny a nosim ich ozaj len sporadicky, teraz posledny rok vacsinou pohodlne tenisky :smiley:

Aug '21

stanka.flichova

najradsej nosim cierne, lebo tie ozaj idu ku vsetkemu :slight_smile:

1 odpoveď
Sep '21 ▶ stanka.flichova

bozikova.emka

alebo este aj telove si myslim, ze su fajn :wink:

Oct '21

martina.l

radšej mam balerinky, valanky a gumaky. V lodičkach velmi chodit neviem :frowning:

1 odpoveď
Oct '21 ▶ martina.l

domiskv

Ono je to nejako o zvyku si myslím z veľkej miery :slight_smile:

Nov '21

Cabadusa

Ja som lodičky už dlhú dobu nemala, už asi aj prachom budú zapadnuté :smiley:

1 odpoveď
Nov '21 ▶ Cabadusa

vrickova.denka

ani nevrav. ako prisla korona, tak som ich veru nemala na sebe, prakticky ani nebolo kam, kedze taketo miesta a akcie, kde by sa hodili boli zrusene

Nov '21

tatrix

Ja som si uz davnejsie od nich odvykla. To ma asi kazda take obdobie, kedy ine nenosi. Ale potom pride take obdobie, ze viacej zalezi na pohodlnosti a to sa mi veru viacej pozdava.

Nov '21

dedka.renca

kedysi som ich veru nosila casto, aspon som sa teda o to snazila. mala som proste take obdobie, no casom ma preslo same. neviem necitila som sa v nich komfortne. ale tak niekedy sa stane, ze si to situacia vyzaduje, no nie je to rozhodne tak casto ako kedysi