Dec '17
keby to bolo take jednoduche u mna je problem ten ze sa mi v prvom rade nedari otehotniet keby som sa dostala uz do tejto fazy ze sa mam starat o zdravie dietatka v brusku tak tomu rozumiem ale takto veru nie keby aj toto sa dalo nejako ovplyvnit 
1 odpoveď
Dec '17
▶ luciakrebesova
Ako dlho sa ti nedari? Ako dlho sa s muzom o babatko snazite? Ono niekedy to nejde na prvykrat, z toho si netreba nejako robit tazku hlavu, ale ak to dlhsie nejde, tak zrejme niekde problem, je, taktiez by som rada vedela, ci si to uz aj s lekarom preberala 
1 odpoveď
Jan '18
▶ danus235
uz pomaly rok to bude a to je to z coho mam strach ze je to uz dlhsia doma keby to bolo len dva mesiace alebo tak tak by som sa tym asi az tak nestresovala
viem ze to nejde hned vsetko ale dufam ze sa dockame este som to s lekarom nepreberala ani neviem ci mam bojim sa 
1 odpoveď
Jan '18
▶ luciakrebesova
Rok sa snazit je este normalne, ale ked uz po roku to nejde, uz je cas navstivit lekara prebrat to s nim a dohodnut sa co dalej, lebo problem mohol vzniknut kdekolvek preco to nejde 
1 odpoveď
Feb '18
strach som mala aj ja, ale je dobre zajst k lekarovi, k doktorke, no na gyn
aby lekar vedel zhodnotit, ze kde asi je problem, preco sa nedari, mozno to je len nejaka nahoda, mozno je v tom nejaky problem a to treba zistit co najskor aby sa to vcas zacalo riesit 
1 odpoveď
Feb '18
▶ darinocka_nova
myslíš, že po tak dlhej dobre to môže byť náhoda? u teba bol problém v čom? myslíš, že to môže byť niečo závažne, keď píšeš, že je najlepšie ísť ku gynekológovi?

1 odpoveď
Feb '18
▶ juli.lancaricova
moze to byt, u mna bol problem s vitaminmi, moje telo ich nemalo dostatok a tym padom to islo ruka v ruke s inymi problemami, ma to vsetko uzku suvislost
ale tak u mna to bol ten lepsi pripad, ale za takymito problemami mozu byt aj zavaznejsie problemy, ale zase nechcem ta strasit preto je dobre to prebrat aj s lekarom, nech on zisti, co a ako 
1 odpoveď
Mar '18
▶ darinocka_nova
Ake zavaznejsie problemy? Co vsetko by to mohlo byt, ked sa nedari?
1 odpoveď
Mar '18
▶ eliana421
Môže byť problém u muža. Preto aj keď sa robia vyšetrenia, keď sa nedarí, tak problém sa hľadá aj u ženy aj u muža, lebo môže byť kdekoľvek. Môže byť, že muž má nejaký problém, že má pomalšie spermie alebo niečo podobné. U ženy tiež môže byť problém s vajíčkami. Ale nemusí to tak byť. Problém môže byť aj v tom, že ženské telo nie je na materstvo pripravné, že nemá dostatok vitamínov, aby mohlo dieťatku vytvoriť ideálne podmienky pre rast 
1 odpoveď
Apr '18
▶ LauraL
pisem ti sice az dnes ale poviem ti ze preberala som to nase snazenie sa s lekarom, s gynekologom, povedal, ze je potrebne urobit iste vysetrenia aby sa prislo na to kde je problem a akym sposobom bude vhodne ho riesit aby som sa zbytocne aj ja sama nestresovala lebo vraj to mi tiez moc nepomaha 
Apr '18
▶ erikalav
Fuha, no neviem co je horsie z toho, co si mi popisala. Je to hop alebo trop, ale co si navyberame, ze ano v dnesnej dobe. Ked problemy pridu nemali by sme zutekat, ale prave naopak mali by sme sa im postavit. No len obavam sa, kde bude ten problem zrovna u mna 
1 odpoveď
May '18
▶ eliana421
Netreba si z toho robiť ťažkú hlavu. Ten problém sa dá odhaliť, len sa netreba opúšťať. Presne, vystihla si to, treba to riešiť, zaujímať sa o to a hľadať kde je ten problém, prečo to nejde, prečo to vzniklo 
Všetko má nejaké riešenie 
May '18
May '18
▶ veverka
Treba, ale tak pre naše deti musíme robiť všetko, teda chceme 
Pre deti, keď sme tehotné je potrebných mnoho vitamínov, preto je vhodné aby sme užívali Femibion, ktorý obsahuje kopu vitamínov, komplex vitamínov, ktoré každý jeden majú významnú funkciu pri raste dieťatka 
1 odpoveď
Jun '18
▶ zuzulceka
ake vitaminy su potrebne? kolko ich je? ake su to? myslim presne viete mi ich nejako opisat, ze co su to zac a na co vlastne tie jednotlive su?
1 odpoveď
Jun '18
▶ skorvagova.n
…ja s tym nemam ziadne skusenosti…takze ti povedat neviem…akurat co viem, ze ich je velmi vela…aspon z toho co mi kamoska spominala co viem…ze ked sa snazili o dieta a ked uz aj bola s Terkou tehotna tak brala kopu vitaminov…kolko razy uz aj povedala, ze je tych doplnkov strasne moc…
1 odpoveď
Jun '18
▶ hluzia
tak toto si mi teda dajako moc nepomohla
pytam sa preto lebo ma zaujima to, ze ci miesto ranajok budem mat plnu hrst doplnkov, vitaminov alebo ako si to mam predstavit a hlavne dost ma zaujima aj na co tie jednotlive vitaminy sluzia 
1 odpoveď
Jun '18
▶ skorvagova.n
to vobec nie su uz doplnky ktore su urcene pre buduce mamicky pre snazilky ale aj pre tehotne ktore vlastne obsahuju kopu vitaminov ale by si uzivala iba jednu tabletu nemusela by si tolko toho ako si myslis ano je pravda ze vitaminov je mnozstvo ktore su dolezite ale netreba ich uzivat zvlast 
Jun '18
…prepac ninulik ja som na tom podobne jak ty…takze neviem ti pomoct…ale tak snad nam baby pomozu…swetluska ahoj…vies nam aj prosim ta napisat konkretne o ake tie vitaminy sa jedna?..a ake maju ucinky ked su teda potrebne?..
1 odpoveď
Jul '18
▶ hluzia
Jul '18
▶ nedeljakova.s
tam je to krasne napisane, tiez som sa k tomu dostala a podla mna podla toho to pochopi kazda jedna maminka alebo teda buduca maminka, ktora chce vediet aky vitamin na co sluzi a co pomoze dietatku 
ja som vam v aprili pisala, ze som snazilkovanie preberala s doktorom, takze sme sa dali na vysetrenia, ktore nam odporucil, zatial vyzera vsetko v najlepsom poriadku, uzivam tiez vitaminy uz, tie mi odporucil tiez lekar popri tomto, tak dufam, ze bude dobre
2 odpovede
Jul '18
▶ luciakrebesova
to je super, ze to vyzera dobre, tesime sa s tebou, aspon teda ja bez pochyb
je dobre si ich nasadit, lebo mozu pomoct a uskodit neuskodia, cize neni tym co stratit, viem o tom tiez svoje, kedze som si uz tym presla a mne prave vitaminy chybali a to robilo sarapatu 
Jul '18
▶ luciakrebesova
viem, ze je to tam pekne vystihnute a vysvetlene preto aj som jej to poslala, lebo podla mna tak najlepsie pochopi vsetko a nebudem musiet ja pisat dlhe litanie 
1 odpoveď
Jul '18
▶ nedeljakova.s
je mi jasne, ze si mala dovod preco si jej to poslala, ze to nebolo len tak, moze jej to pomoct, ja som si to viackrat citala a mnoho mi to dalo, aj toto zivotne obdobie mi vela dava, sice som sa aj trosku potrapila, ale tak to sa v zivote stava, teraz sa uz len pripravujem na to, ze bude stale uz iba dobre a dobre a budeme sa moct tesit za nedlho, verim v to 
Aug '18
▶ nedeljakova.s
…jej az teraz vidim ten link co si pridala…idem to pozriet…ako vidim co pisali baby tak sa mam na co tesit ked to budem citat…dufam ze mi to pomoze si uvedomit dake dolezite veci ktore mi mozno doposial unikali…velmi si prajem aby som vedela toho co najviac…ved dieta je dar a treba pren spravit maximum… 
1 odpoveď
Aug '18
▶ hluzia
ide hluzia podla mna len o to aby si sa oboznamila s tym na co su dobre tie vitaminy, aby si ty mala jasno v tom preco ma zmysel ich uzivat, co mozu dat dietatku, lebo to vsetko, co vedia dat nie je zanedbatelne ani len zdaleka 
1 odpoveď
Aug '18
▶ darinocka_nova
Pre dieťa každý jeden má význam a nenahraditeľný. Len škoda je, že sa o tieto veci nezaujímame už skôr, ešte napríklad keď sa o dieťatku doma len rozprávame. Keď uvažujeme nad tým, že by sme sa začali snažiť aby sme nič nezanedbali 
Sep '18
@hluzia nechcem sa vtierať alebo niečo podobné, ale zaujíma ma ako sa máš, či si pochopila, čo sa ti tu snažili baby celý čas povedať, či ti to začalo dávať aspoň trošku zmysel 
lebo bola by škoda, keby si nedala svojmu dieťatku vitamíny, ktoré sú obzvlášt dôležité pre jeho rast a hlavne správny vývoj 
Oct '18
…ospravedlnujem sa vam vsetkym babiky…mala som toho trochu viac za posledny tyzdne…dali sme sa robit kuchynu…tak som vypratavala…vyhadzovalo co nebolo treba a vecer som padla do postele…tak som sa dostala sem az teraz…ale k veci…nasla som ten link ako som pisala uz predtym…sedela som nad tym asi dvakrat a zlozenie ma presvedcilo…pretoze obsahuje vsetky vitaminy ktore je treba…aspon podla toho co som sa docitala…tak som sa rozhodla…ze to dam…ze si to skusim na sebe a kupim vitaminy…teraz mi to konecne zacalo davat akoby zmysel ze preco vlastne je co dobre a podstatne…
1 odpoveď
Oct '18
▶ hluzia
@hluzia mám radosť, keď čítam tieto riadky čo si písala, je to super, že si to celé pochopila, že ti to dáva zmysel, lebo môj názor je taký, že keď chceš vitamíny užívať tak musíš vedieť sama, že prečo, aký majú zmysel, čo prinesú, čo telu dajú 
čo sa týka toho, že si nemala čas, ani nehovor, ja tiež teraz neviem kde mi hlava stojí, naši sa rozhodli, že chcú prerábať, neviem prečo zrovna teraz na jeseň na zimu, no roboty u nich bude ako na kostole, neviem kedy sa zastavím a vyložím nohy, asi až na vianoce 
2 odpovede
Nov '18
▶ juli.lancaricova
Najma by sme si mali uvedomit to, ze co vsetko sa moze diat, ked vitaminy nemame, ake problemy mozu nastat, lebo ja som o tom dlho netusila!
Nov '18
▶ juli.lancaricova
…keby len ty mas radost…aj ja vitaminy uzivam pravidelne kazdy den odkedy som ti pisala…konecne mam pocit, ze som zacala robit veci spravne…
…pockaj este zachvilu pridu sviatky to uz duplom nebudeme vediet kde mame hlavu…to uz viem teraz ako to u nas bude vyzerat…ze chaos stres a panika…ale som rada, ze sme dali tu kuchynu do poriadku este na jesen a teraz uz aspon na chvilku klud…
1 odpoveď
Dec '18
▶ hluzia
Dec '18
▶ nedeljakova.s
…trvalo mi to…ale dosla som k tomu…verim, ze to bude vsetko dobre a bude to mat zmysel…len si proste musim zvyknut na to, ze vitaminy si davat kazdy den…aby som nezabudla…aby kazdy den som dala telu to co treba…