Všetko sa dá len je potrebné odhodlanie
to takisto aj o vahe cim clovek menej rozmysla tym je to lepsie
len ked ma byt nieco zdravsie…tak to potom ide aj viac do penazi a to je hlavnym problemom…
2 odpovedeBosoreca
Asi tak nejako. Veľmi rada by som sa stravovala zdravšie ale jeden mesiac som to aj skúsila a keď som videla, koľko peňazí naviac som minula, tak som si hneď povedala, že to jednoducho takto nepôjde
dalo by jej to aj jej telu, ale čo tej účet no
ale aj to sa da…len treba mat trpezlivost…a odhodlanie…
to vobec tak nie je zalezi kde nakupujes
alexandriska a potom priberame a ani nic nejeme
nie nadarmo sa vraví že jedz čo chceš, ale potom to bež vyšportovať. Preto máme všetci nové bicykle a sme stále niekde ,vo svete,
dalja to si dobre napísala. je to tak! nemala by sa držať žiadna diéta ale malo by sa jesť všetko a k tomu primerane cvičiť. potom by ľudia neboli až taký obézny!
1 odpoveďMal, ale tak to by v prvom rade človek musel chcieť
Ja si zase myslím, že stačí počúvať svoje telo, proste keď som hladný niečo zjem a dávam pozor kedy som najedený a kedy prejedený, nejem keď nemám hlad, keď mám chuť na koláč alebo čokoládu dám si ju, keď chcem zeleninu dám si zeleninu a vybavené… Veď prečo by sme mali byť otroci svojho tela? Stačí ho trošku počúvať
Nemal som problémy s nadváhou, nemám problémy so žalúdkom alebo trávením, nedržím žiadne diéty a je mi fajn
Da sa ak, sme proste prijali to aky sme a naozaj s tym nic nechceme robit, ak chceme treba prijat zmenu a nemysim, ze by nic take neslo …