Pokračovať v diskusii 17 odpovedí
Feb '18

krajskarenca

No a naco je to dobre?

Jun '18

Dalja789

musím sa priznat že já som toho roku na Valentina dostala krásnu kabelku a šperky. :slight_smile:

1 odpoveď
Jun '18 ▶ Dalja789

richteria

Podľa mňa valentín by sme mali mať celý rok vo vzťahu

Jun '18

Domin_kaa

Ako keby toto všetko bolo len o darčekoch :confused:

Jun '18

dorsi

a kto im dopraje, ked nie oni sami???

1 odpoveď
Jun '18 ▶ dorsi

skorvagova.n

to je tiez pravdou, ale zadlzit sa netreba

1 odpoveď
Jun '18

skacikova0

nic nove pod slnkom! budu sa stazovat, ze malo zarabaju a nemaju peniaze ale ked sa jedna o darceky, tak na tie budu vyhadzovat velke peniaze aj ked niekedy to nie je az tak potrebne!

Jun '18

LauraL

S mojim drahym si na valentina vzdy kupime len nejaku malickost. Zbytocne nerozhadzujeme peniaze

Jun '18

adeline43

to ste nejaku statistiku robili, ked ste toto zistili??

Jun '18

kuskaja

je to predsa ale každého osobná vec koľko minie na valentína a iné sviatky peniaze, no nie??

1 odpoveď
Jun '18 ▶ kuskaja

jarlino

…ved jasne ze ano, nikto ti nemoze zakazat a prikazat kolko smies minut!!..su to tvoje peniaze, ktore si zarobis tak si ich aj min…toto je len prieskum a hovori, ako su Slovaci na tom…nemusite to hned brat vazne…

Jun '18 ▶ skorvagova.n

dorsi

ved o zadlzeni tu predsa ziadna rec nebola, ci sa mylim???

Nov '21

martina.l

najviac miniam na Vianočne darčeky pre moju rodinu a hlavne na deti. toho roku dostanu obriu stavebnicu tehličky a už sa tešim, ked sa spolu budeme hrat

1 odpoveď
Nov '21 ▶ martina.l

michalza

co to vlastne tie tehlicky. su niekde som o nich co to uz citala, ze to zienky nakupuju teraz vo velkom, no este som take veru nevidela

Feb '22

martinides

nechala som nam z onglazz spravit plaketu (fotka v skle) , takže to bude tzv. spoločny darček a velmi sa na to tešim

Feb '22

dan_iela

Americký sviatok a ľudia sa idú zblázniť, to ešte to aby som nejaké drahé veci kupovala na takýto sviatok

Feb '22

adler.zuzinata

Paci sa mi a ocenujem, ked si na valentina muz spomenie, no nie je to nieco co vyzadujem, skor ma potesi nieco tak povediac neplanovane