oravanka
Vzdy ked idem od kozmeticky tak si vravim, ze uz si budem pravidelne robit peeleng ale vydrzi mi to maximalne jeden tyzden a potom sa mi to nechce
Vzdy ked idem od kozmeticky tak si vravim, ze uz si budem pravidelne robit peeleng ale vydrzi mi to maximalne jeden tyzden a potom sa mi to nechce
A to je dosť veľkým problémom
A chce sa ti to robiť každý večer? Lebo ja s tým mám celkom problém
vacsinou si len klasickym kremom odlicim plet aj oci a umyjem cistou vodou. moj zvyk je este taky, ze pred spanim si plet natriem kokosovym olejom. od kedy to takto praktizujem, tak sa moja plet na tvari vyrazne zlepsila!
aj nejaku konkretnu znacku vies poradit? ci nemas nejaku vytipovanu, ktoru si stale kupujes
1 odpoveďčo znamena jemne odličit? Bud sa odličiš uplne, alebo vobec. Ak chceš niečo na citlivu plet, tak skus nejaky čistič.
ale ide s tym makeup dolu ide, to je podstatne nie?
este mi napadlo, ze maju viacere druhy aj sensitive tak to by mohlo byt aj pre citlivu plet fajn
čo nejake jemne pletove obrusky? Velmi si teraz chvalia tieto. SKus a možno ti budu vyhovovat https://www.notino.sk/nivea/micellair-expert-odlicovacie-micelarne-obrusky/
mne tie obrusky velmi vyhovuju!
ano? tak pojdem ich pozriet a vyskusam ich aj kupit, ci budu vhodne aj pre moju plet. dakujem ti zatial
A to si ju kde kupujes? Taky nazov som este nikde nevidela a ani som o nom nepocula…
a nevyhadzuješ sa z toho? lebo ja som si také raz kúpila a pleť sa mi úplne zhoršila. ja môžem používať len krémy z lekárne na pleť. z ostatných sa vyhadzujem.
Ja vlhcene obrusky naozaj nemusim. Jenak su neekologicke…Nehovoriac o tom, ze nimi treba tvar suchat, aby vobec nieco zslo dolu. Suchanie rovna sa vrasky. Cize dakujem nie Obrusky pouzivam iba na vynimocne udalosti, kde nie je pristup k vode napr. festivaly, lietadlo a pod. Inac sa riadim metodou double cleansingu. Cize najprv odstranim make up balzamom/olejom a potom ocistim plet gelom /idealne bez iritujucich sulfatov/. ak nepoznate tuto metodu: https://www.lakrem.sk/t/33/ako-dokonale-vycistit-plet-alebo-co-je-double-cleansing-431
tato metoda kompletne zmenila moju plet. odpurocam vsetkymi 10.