alienka_nr
To je tá sladko-kyslá polievka??? Lebo ak áno, tak si ten recept hneď ukladám, tú zbožňujem
To je tá sladko-kyslá polievka??? Lebo ak áno, tak si ten recept hneď ukladám, tú zbožňujem
som zvedava, co na nu budes hovorit…a kde zozenies tie klicky munga alebo bambusove vyhonky???..
2 odpovedeV obchode ich možno niekde zoženie alebo si pôjde požičať do čínskej reštaurácií
Nie? Mne sa vidi, ze aj v tescu som ich raz videla
Potom ti napíšem, cez víkend rozmýšľam, že ju skúsim uvariť. No veď v obchode v tých zdravých potravinách snáď niečo také budú mať.
1 odpoveďJa vobec nemam rada taketo polievky, teda myslim na studeno, to mi vobec nechuti
to sa ti ako podarilo? ze sa ti chut zmenila?
Ja som tomu dlho nevedela prísť na chuť
Ani sa ti nečudujem patzinka, predsa len to je taká iná chuť ale je dobrá. No tiež by som ju nevedela jesť často, iba sem-tam
Mňam! Milujem túto polievku, pri chrípke je ešte lepšia ako náš vývar
Aj mne velmi chuti tato vietnamska polievacka, je chutna. V niektorych cinskych restauraciach ju varia fakt chutnu
Aj ja súhlasím s Vami dievčatá. Tiež mi táto ich polievočka chutí.
a doma si si ju neskúšala robiť??..
tak daj nejaké recepty, aj ja rada vyskúšam niečo nové. teraz je dosť času na experimenty, tak tiež by som vyskúšala. ďakujem…
1 odpoveďideš experimentovať?? tiež mám v pláne, chcem chlebík upiecť, ale asi až na víkend
na chleba sa chystam uz od zaciatku karanteny a neviem, nejak sa toho celkom bojim, ze sa mi nepodari