laura.tak
Wobenzym kupujem pravidelne, ako darcek som ho kupila aj svokrovcom aj mojim rodicom. A teda potesili sa velmi. Predsa len v dnesnej dobe nie je nic podstatnejsie ako zdravie!
Wobenzym kupujem pravidelne, ako darcek som ho kupila aj svokrovcom aj mojim rodicom. A teda potesili sa velmi. Predsa len v dnesnej dobe nie je nic podstatnejsie ako zdravie!
naco je to vlastne dobre? preco si ho zacala uzivat? nie je zbytocne nejake veci uzivat, ked ti nic nie je?
Podľa mna je dobrý darčekom aj CBD olej Ja som to tak kupoval kamoške vždy keď mala nejaký sviatok lebo si to velmi pochvalovala
no za mna toto vobec, skusala som, nepocitovala som ziadny rozdiel, absolutne nic mi to nerobilo. mozno je to individualne, neviem.
Mne pomohol pri zápaloch a mykózach. Ja nemôžem nič zlého povedať
preto som si kupila klaunovy nos a potom sme si nechali s detmi spravit krasne fotky a spravili z nich krasne plakety Sklenená plaketa Pre páry | OnGlazz
1 odpoveďa to suvisi ako s tym, o com sa pise v uvode?
ja akosi nechapem tiez suvislost tohto tu a clanku ale tak dobre no. aj zla reklama je reklama
Niekto by to možno poňal z toho hľadiska, že by bolo najlepšie nejaké vitamíny zaobstarať Aj s tým som sa už stretla, ale neviem teda, či by to zrovna mňa potešilo
:-)ano su, moja babka ta je napriklad velmi rada, ked take dostane