Pokračovať v diskusii 12 odpovedí
Jan '22

laura.tak

Wobenzym kupujem pravidelne, ako darcek som ho kupila aj svokrovcom aj mojim rodicom. A teda potesili sa velmi. Predsa len v dnesnej dobe nie je nic podstatnejsie ako zdravie!

Jan '22

jaskeova.maca

naco je to vlastne dobre? preco si ho zacala uzivat? nie je zbytocne nejake veci uzivat, ked ti nic nie je?

Oct '22

jozefklement02

Podľa mna je dobrý darčekom aj CBD olej :smiley: Ja som to tak kupoval kamoške vždy keď mala nejaký sviatok lebo si to velmi pochvalovala :slight_smile:

1 odpoveď
Oct '22 ▶ jozefklement02

bielka.zdenilka

no za mna toto vobec, skusala som, nepocitovala som ziadny rozdiel, absolutne nic mi to nerobilo. mozno je to individualne, neviem.

Oct '22

megihutnicka

Mne pomohol pri zápaloch a mykózach. Ja nemôžem nič zlého povedať :slight_smile:

Nov '22

Dalja789

preto som si kupila klaunovy nos a potom sme si nechali s detmi spravit krasne fotky a spravili z nich krasne plakety Sklenená plaketa Pre páry | OnGlazz

1 odpoveď
Nov '22

aurel584

a to suvisi ako s tym, o com sa pise v uvode?

Nov '22 ▶ Dalja789

bielka458.z

ja akosi nechapem tiez suvislost tohto tu a clanku :smiley: ale tak dobre no. aj zla reklama je reklama :smiley:

Nov '22

denissamj

Čo kupujete starým rodičom?

1 odpoveď
Nov '22 ▶ denissamj

mifka.zizus

Niekto by to možno poňal z toho hľadiska, že by bolo najlepšie nejaké vitamíny zaobstarať :smiley: Aj s tým som sa už stretla, ale neviem teda, či by to zrovna mňa potešilo :smiley:

1 odpoveď
Nov '22 ▶ mifka.zizus

bieLka471

Ale tak čo ty vieš, možno staršiu generáciu áno:) Oni sú radi takýmto veciam podľa mňa :smiley:

1 odpoveď
Nov '22 ▶ bieLka471

adeline43

:-)ano su, moja babka ta je napriklad velmi rada, ked take dostane