Apr '09
…moderne sampony podla znamych testov je iba plastovy chemicky velmo VYNOSNY bisnis !!! (nielen z posetilosti zien ale i muzov)
>>…to ako by sme v prirode namiesto “hnojenia a zavlazovania rastlin” by ich prikraslovali stetcom a natierali ich s farebnymi chemikaliami. (Reflexia odcitana z novin.)
Mar '15
V prvom rade treba sa o vlasy starať zvonku aj zvnútra a zbytočne ich nezaťažovať
ja užívam donnuhair, používam kvalitnú kozmetiku, nezmývam často vlasy, nefénujem ani nežehlím a mám nádherné vlasy 
Apr '15
Zdravé vlasy je základ ak chceme aby vyzerali krásne. Ja sa spolieham tiež na tie vitamíny donnahair, vždy keď mi viac padajú, alebo sú szničené ich užívam a zabrali zakaždým 
Aug '15
Tento rok som bola na dovolenke este pred prazdninami, a kupila som si opalovaci krem ako kazdy… a naco som zabudla ? Predsa na ochranu vlasov… prisla som po dovolenke a boli velmi znicenea strasne som bola zufala… prisla som mojej kedernicke a ta ma upozornila na skutocnost ako slana vona s kombinaciou slnka poskodzuje vlasy… nakoniec mi odporucila sadu solar od kerastase na poskodene vlasy http://www.mysalon.sk/slnecna-rada/
Sep '15
Na zdravé vlasy pre mňa okrem klasických olejov a masiek tak super je donna hair, tú môžem odporučiť, stačí to klasické trojmesačné balenie; vlasy prestanú tak veľa vypadávať a naberú na objeme 
Sep '15
Vlasy treba občas nadopovať vitamínmi nech sa zregenerujú, môj tip je určite donnahair, užívam ju raz ročne a vlasy mi krásne dá do poriadku aby vyzerali zdravšie 
Apr '17
Niekedy staci fakt malo na zlepsenie vlasov. Najst vhodny produkt a starostlivost, ktora vlasom pomoze. Dolezita je strava, prisun vitaminov, mineralov. Mne pomohla obycajna lopuchova voda a sampon. Vlasy rastu rychlejsie. Skusam rozne domace masky na vlasy, na stranke volluma.sk su dobre typy na starostlivost o vlasy.
Jan '19
vlasy si obden umyvam, žehlim, fenuje, kulmujem, aby vyzeralo pekne, upravene a zdravo
Oct '21
niekedy si stači kupit kvalitny fen na vlasy, aby vlasy neboli rozštiepene a polamane
1 odpoveď
Oct '21
▶ martina.l
len su aj ludia, ktori si vlasy nefenuju a aj to moze byt problem
Oct '21
tak velmi vela robi aj nekvalitny fen a žehlička na vlasy, kulma. Vlasy to pali, polame. Kupila som si kvalitny fen na vlasy z okay elektro a vlasy mam ako hodvab