6 odpovedí
May '09

janka_129

tak komu teda mame verit vsade pisu inak. Niekde som citala, ze pre chrbticu je najlepsi spanok na bruchu a tu to neodporucaju.Mavam problemy s chrbticou a doteraz som koli tomu spavala na bruchu tak dost by ma zaujimalo akko to vlastne je.

2 odpovede
May '09 ▶ janka_129

ivan_10

zavolaj odblokujem čau Ivan. č.0910997699

Nov '09 ▶ janka_129

viera2251_azet.sk

ahojte ja mam roky problemy s chrbticou najucinejsie je dat si odblokovat - napravit chrbticu…tiez mam anatomicky vankus a je neskutocne fajn…obdobia medzi napravanim chrtice sa predlzili a velmi mi pomohla magneticka poduska ta neskutocne…moja stala 1100 sk je satenova a ma myslim 110 magnetov vsitych, manzel ma drahu z ovcieho runa za 11000 ale na jeho sa mi nedobre spi a tiez mi to tak nepomaha ako na tej mojej…kto ale ocakava od pouzivania vankusa a podusky ze mu problemy prejdu za tyzden dva alebo mesiac velmi sa myli je to individualne…zmierni to bolest, vyborne sa spi…atd…

Dec '14

ivana_anonym

Uplne najlepší matrac na svete je vegas taštičkový. Láska na prvé ľahnutie :smiley:

1 odpoveď
Dec '14 ▶ ivana_anonym

maris_anonym

Aj my máme matrace vegas, sú suprové :slight_smile:

Sep '21

hajanaaa

my mame tieto z okay elektro Matrac Anatomic H1 - 90x200x25 | OKAY.sk a spime si ako v bavlnke