no s kym…no predsa z vinom…
asi som jediná, ale aj červené víno dávam vždy vychladit . Robí to ešte niekto?
na aku teplotu ho davaš chladit?
mam tuto chladničku a ta je automaticky nastavená. Chladi rovnako biele, červene a ružové vinko. Neecham ho tam cca hodinku a potom pijem https://www.chladnickanavino.sk/Dunavox-DX-7-20BK-DP-d127.htm
Na tejto teorii sa mozem zase iba pobavit
je to ďalšia moderná vychytavka dnešnej doby. Ale ak na to niekto ma, prečo si ju nekupit.
1 odpoveďLen kto na to má, že?
asi tak nejak to by sme potom dopadli
zase čo v článku chceli povedat, že pravidelne. Tým možu mysliet aj raz za mesiac
1 odpoveďzase čo v článku chceli povedat, že pravidelne. Tým možu mysliet aj raz za mesiac
no tak to by bol moj pripad, lebo ja cervene vino moc nemusim ale tak raz za mesiac si s manzelom dame pri nejakom filme
mas pravdu je to zbytocnost, ale chapes
Ale rozťahuje ich až po viacerých pohároch a to väčšinou ženy pijú iba tak jeden pohárik večer. Aj ja som si na to zvykla, veď to je predsa zdravé
Veď to je presne to, čo som písala aj ja
Len na mňa mám pocit, že to nejako nevplýva
tak to mozes byt rada, hadam sa ti to vekom nezmeni
Na to si myslím, že nikdy neni neskoro
Kazdy den sice nepijem cervene vino ale cez vikend si rada dam tak za poharik a drahy sa tiez nestazuje
a ked nelubim cervene vino, tak co mam pit?..
Niektorým ženám to zaberá a niektorým naopak nie! Moja žena keď si dá červené víno tak hneď ide spať, lebo ju to unaví. Takže my keď sa chceme milovať, tak žiadne víno nepijeme
lebo uz mate drinknute, to je normalne
no mne cervene vino nechuti, pijem len biele, tak preto ho asi tak casto nepotrebujem
presne tak ako ty, nepovedala by som, ze je to prava, akurat ak to s nim prehanaju, tak si z toho sexu potom nic moc asi nepamataju
Ze by som zacala pit?
No ved o to ide nie?
dávam si ružove vino so španielskymi muškami zo superlove a na sex mam chut takmer stale
asi začnem pit, aby som mala lepší sex a vačšiu chut na sex
…tak hadam to nebude v nejakom velkom mnozstve…
Pôjdem si teda asi aj ja dnes kúpiť
no to by som ho teda mala začať asi piť…
hej a tiež sa občas stane, že nevedia s kym ho maju podla mna je lepšie kupit si nejake afrodiziaka, alebo španielske mušky zo superlove, než pit červene vino
toto mi ma laka uz dlhsie vyskusat.
mam skvely sex a nepijem červene vino. Može za tom moj skvely partner a hračky, ktore nam nakupil zo superlove