May '21
niečo na tom bude, ale ja skor podla počasia a podla nálady používam parfemy. Teraz je stale zima, tak už asi mesiac vkuse stale nosim svoj novy šerveny koženy sakovy kabatik z differenta. Už aby bolo vonku teplo a mohla som nosit šaty
1 odpoveď
May '21
▶ lukacova.emilia
Ale je fakt, ze ja ked sa obliekam tak to proste podla nalady, niekedy mam naladu len na teplaky 
May '21
Na tom teda isto niečo je. U nás to najviac vidno na žene, viem, že keď je v tmavom, tak náladu nebude mať moc dobrú heh
Aug '21
To vazne na zaklade toho vies odhadnut? To teda u mna tak vobec nebyva 
1 odpoveď
Aug '21
▶ darenn
podobne tiez chodim v tmavom a to mozem mat aj super naladu 
1 odpoveď
Aug '21
▶ zampova.ester
ono je to podla mna rozne, ja napriklad si myslim, ze ine veci o nalade hovoria 
Sep '21
nemam rada vela farieb, posobi to kanarikovo. Mam rada čiernu, šedu, olivovu, bielu, bežovu. Mam rada koženkove veci a tie su vařčinou v čiernej farbe. Teraz som si z differenta kupila par krasnych veci, a samozrejme všetky v čiernej farbe
1 odpoveď
Sep '21
▶ lukacova.emilia
ale tak nikto nekaze ich nosit naraz, ale proste obmienat 
Sep '21
Ale tak ono čierna je taká, že sa hodí na každú príležitosť
1 odpoveď
Sep '21
▶ Domin_kaa
napriklad ja milujem ciernu. podla mna to vobec nie je farba smutku. ved doplnkami sa da krasne ozivit
Sep '21
suhlasim, nie kazdy ma nosit zltu v kombinacii s oranzovou 
Sep '21
Mne sa tiez velmi paci napriklad cierno biela kombinacia, alebo hneda, bezova farba, nic vyrazne. No a nemyslim si, ze by to vypovedalo o mojej dennej nalade. Podla mna by som niekedy mohla byt natiahnuta aj v neviem akej kriklavej farbe a bola by som mrzuta.
Sep '21
Ja idem extrémy, buď čierna alebo červená 
1 odpoveď
Sep '21
▶ soniavyskov
Dnes som inak pani v cervenom celu videla a bolo to zaujimave