Pokračovať v diskusii 14 odpovedí
May '21

lukacova.emilia

niečo na tom bude, ale ja skor podla počasia a podla nálady používam parfemy. Teraz je stale zima, tak už asi mesiac vkuse stale nosim svoj novy šerveny koženy sakovy kabatik z differenta. Už aby bolo vonku teplo a mohla som nosit šaty

1 odpoveď
May '21 ▶ lukacova.emilia

LauraL

Ale je fakt, ze ja ked sa obliekam tak to proste podla nalady, niekedy mam naladu len na teplaky :smiley:

May '21

simon.kymel

Na tom teda isto niečo je. U nás to najviac vidno na žene, viem, že keď je v tmavom, tak náladu nebude mať moc dobrú heh

Aug '21

darenn

To vazne na zaklade toho vies odhadnut? To teda u mna tak vobec nebyva :smiley:

1 odpoveď
Aug '21 ▶ darenn

zampova.ester

podobne tiez chodim v tmavom a to mozem mat aj super naladu :slight_smile:

1 odpoveď
Aug '21 ▶ zampova.ester

hegerka.si

ono je to podla mna rozne, ja napriklad si myslim, ze ine veci o nalade hovoria :slight_smile:

Sep '21

lukacova.emilia

nemam rada vela farieb, posobi to kanarikovo. Mam rada čiernu, šedu, olivovu, bielu, bežovu. Mam rada koženkove veci a tie su vařčinou v čiernej farbe. Teraz som si z differenta kupila par krasnych veci, a samozrejme všetky v čiernej farbe

1 odpoveď
Sep '21 ▶ lukacova.emilia

chris.bencova

ale tak nikto nekaze ich nosit naraz, ale proste obmienat :slight_smile:

Sep '21

Domin_kaa

Ale tak ono čierna je taká, že sa hodí na každú príležitosť

1 odpoveď
Sep '21 ▶ Domin_kaa

martinkova.jaruna

napriklad ja milujem ciernu. podla mna to vobec nie je farba smutku. ved doplnkami sa da krasne ozivit

Sep '21

ratkastrenka

suhlasim, nie kazdy ma nosit zltu v kombinacii s oranzovou :slight_smile:

Sep '21

ackaryb

Mne sa tiez velmi paci napriklad cierno biela kombinacia, alebo hneda, bezova farba, nic vyrazne. No a nemyslim si, ze by to vypovedalo o mojej dennej nalade. Podla mna by som niekedy mohla byt natiahnuta aj v neviem akej kriklavej farbe a bola by som mrzuta.

Sep '21

soniavyskov

Ja idem extrémy, buď čierna alebo červená :smiley:

1 odpoveď
Sep '21 ▶ soniavyskov

ivanapodlianska

Dnes som inak pani v cervenom celu videla a bolo to zaujimave :slight_smile: