Pokračovať v diskusii 27 odpovedí
Jul '18

Dalja789

chce to vela pit, aby sa z tela všetko odplavilo. A chce to i proceduru proti celulitide, inak to pojde iba velmi ťažko

1 odpoveď
Jul '18 ▶ Dalja789

zaborska.renca

vela pijem ale aj napriek tomu mam celulitidu :frowning: no proceduru radsej nebudem ziadnu postupovat, lebo uz aj tak mam dost zdravotnych problemov a nepotrebujem vyhodit peniaze len tak do vzduchu.

Jul '18

POMO

mne na to velmi pomaha krem Lirene. Inak to chce šport, pitný režim a aj tak sa jej nikdy nezbavite

Jul '18

Dalja789

teraz to skušam na bicykli. Kupila som si bicykel a budem všade chodit na bicykli. Prida sa ku mne niekto?

1 odpoveď
Jul '18 ▶ Dalja789

luciakrebesova

v tomto teple ani za svet by som si takuto vyzvu nedala

Aug '18

martinides

https://www.notino.sk/lirene/beauty-collection-grapefruit-telovy-peeling-proti-celulitide/ tento obyčajný peeling pomože, sama som o vyskušala. Doporučujem

Aug '18

matasimusiak

celulitída je teda poriadny strašiak! musíme ženy cvičiť pravidelne, aby sme ju nemali! to je najlepší liek a taktiež prevencia na všetko!

Aug '18

Dalja789

ono su na to aj rozne procedury, len to chce najst taku, ktorá naozaj pomaha a chce to absolvovat viackrát. jedným zákrokom sa jej určite nezbavite

Aug '18

martinides

lenže ktorá procedura? Viete niektora o nejakej naozaj dobrej?

Aug '18

POMO

niekedy na to stačí obyčajny telový peeling a ak sa použiva pravidelne, vysledky určite budu viditelne

Sep '18

martinides

alebo, ešte lepšie pomaha bicyklovanie. Ale naozaj. Nohy tam dostavaju pekne zabrat a celulitida sa bude redukovat

1 odpoveď
Sep '18 ▶ martinides

dvorna.kami

aj masaze vedia urobit dobre :slight_smile:

1 odpoveď
Sep '18 ▶ dvorna.kami

misina.stropna

aj zábaly vraj, ale s tým nemám skúsenosť

Sep '18

martinides

niekedy stačí obyčajný krem a pri pravidelnej aplikacii tam nejake vysledky určite budu

1 odpoveď
Sep '18 ▶ martinides

dan_iela

S takou určitosťou by som to netvrdila ani len náhodou :slight_smile:

Oct '18

lukacova.emilia

behat a natierat kremom proti celulitide. Ešte možte kludne použit aj masazny strojček, alebo peeling proti celulitide

1 odpoveď
Oct '18 ▶ lukacova.emilia

ninuss

len to zase stojí viacej korún, lebo ten masážny strojček si musí každá zakúpiť, nie?

Oct '18

POMO

alebo nejaky masažny pristroj. Samozrejme to chce kombinovat s nejakym športom

1 odpoveď
Oct '18 ▶ POMO

dvorna.kami

hlavne pravidelnost aj pri kremovani, aj pri sportovani aj pri vsetkom, len to dokaze priniest vysledky

Oct '18

krajcovicova.matra0

velmi dobry nazov ste celulitide dali :smiley: :smiley: strasiak pre vsetky zeny!!

Mar '20

POMO

oj veru že strašiak. Tiež s nnou bojujem a kupila som si na to krem, nohy zabalim do potravinarske folie a idem na kolobežku, alebo behat. Super!

1 odpoveď
Mar '20 ▶ POMO

katuliatko.hroncova

to sa ti s tým dobre behá?..

Nov '20

martina.l

kolobežku ste neskušali? Podla mna je ovela lepšia ako behanie s foliami na nohách

Dec '20

POMO

kolobežka je super, len treba striedat nohy a jazdit na nej naozaj pravidelne, inak to nebude mat zmysel

Dec '20

marinla

ale ono aj vodu treba pit, vela a kremovat :slight_smile:

Mar '21

martinides

pit vela vody, kremovat, ale aj trochu športovat, lebo sama nezmizne. Podla mna pomože kolobežka, len na nej treba jazdit pravidelne a striedat nohy

Mar '21

jaskeova.maca

kamoska mi tvrdi ze jumping jej pomohol v boji proti celulitide