Pokračovať v diskusii 16 odpovedí
Jul '21

POMO

proti stresu mi pomáha tento ustny sprej. https://www.lavycosmetics.com/haevyl-3i-30-ml-346 je svieži, mentolovy, takže mi nielen osvieži dych, ale tiež ma aj ukludni a pomože mi zbavit sa stresu

Jul '21

bibikys

moze na tom nieco byt. ked som ako mladsia fajcila, bolo to castokrat preto, ze som bola vynervovana alebo v strese. isla som si zapalit a pri cigarete sa upokojila. teraz ako nefajciarka nepocitujem tolko stresovych situacii, alebo ich aspon nevnimam natolko stresujuce, ze by som mala potrebu ist si zapalit. tazko povedat.

1 odpoveď
Jul '21 ▶ bibikys

rveseliak

Aj ja mam taky isty nazor, dobre si to opisala. Tiez si myslim, ze clovek ked skonci s fajcenim, tak ma kludnejsi a hlavne aj zdravsi zivot!

1 odpoveď
Jul '21 ▶ rveseliak

barandovka.makr

My sme s manzelom tiez prestali a teraz sa nam zije lepsie a hlavne mame aj viac penazi. Ono sa to nezda ale tie cigarety idu strasne do penazi!

1 odpoveď
Jul '21 ▶ barandovka.makr

huberotvak

Ako sa vam to podarilo zabalit? Lebo ten moj si ide v tomto smere svoje :confused:

Jul '21

misakovaM

My sme mali dohodu so sestrou. Že keď otehotnie, tak s tým skončíme obe. A tak aj bolo.

1 odpoveď
Jul '21 ▶ misakovaM

dominika.krajcova

to je dobre ked takto sa s niekym dohodnes, lebo to ta tak taha vpred

Jul '21

bibikys

romanves za seba rozhodne suhlasim. Co ma najviac vytaca, ked niekto fajci a zacne sa vyhovarat, ze nema na nieco peniaze. Ale kolko prefajci, to si neprizna.

1 odpoveď
Jul '21 ▶ bibikys

ddanicavejslova

To je zavislost, to mam pocit, ze si to ten clovek nejako neuvedomuje alebo akoby som to povedala

1 odpoveď
Jul '21 ▶ ddanicavejslova

daniela.kralova

je to mozne, na to sa proste v takychto pripadoch peniaze zakazdym najdu

1 odpoveď
Jul '21 ▶ daniela.kralova

lauri_na724

DANICINA - len pre mna je to nejako nepochopitelne. Ze sa na to takto ludia pozeraju, ze im neni luto kazdy druhy hej 5 euro pomaly davat

1 odpoveď
Aug '21 ▶ lauri_na724

mirka-hruzka

Lenže to keď je človek závislý tak vôbec sa na to takto nekuká :wink:

Aug '21

zahajna

moj stryco skoncil s fajcenim kvoli frajerke. nieze by ho do toho nutila, ale tak sa do nej buchol, ze s tym sekol zo mna na den. a to mozem povedat, ze zavislak bol riaden.

Aug '21

elizznag426

Veď to hej. A nepripustia si tí ľudia, že sú zavislí, lebo však zavíslosti bývajú na drogách a takto. Cigarety tak moc nevnímajú.

Aug '21

striebren_ka

Máš pravdu Elizabet, cigarety tak vnímané nie sú. Ale mali by byť, pretože keby nešlo o nejaký druh drogy, tak by bolo ľahké sa takéhoto zlozvyku vzdať. Keď to ľudia aj skúšajú, tak vedia mať aj absťáky a rôzne stavy.

Aug '21

hajanaaa

mne pomaha znižit stres ustny sprej z lavycosmetics