Pokračovať v diskusii 23 odpovedí
Feb '11

ana_10

Odkedy som si zaobstarala macky, mojmu synovi sa vyrazne zlepsil zdravotny stav!

Jan '19

POMO

psi su znamy svojimi silnymi schopnostami tieto veci pohlcuju. Preto sa im odvdačme kbvalitnou stravou a starajme sa o nich lepšie, ako doteraz

Jan '19

luciakrebesova

psika by mal mat kazdy!

Feb '19

saxoso

pes je liek na všetko. Svojou pritomnostou dokaže zlepšit naladu a pmoct, mali by sme sa mu za to odvdačit.

Mar '19

Dalja789

ktore krmivo le pre psa jazvečika najlepšie? Ktore viete doporučit?

Apr '19

lukacova.emilia

zaleži aj od psa, ale skus krmivo Brit, je velmi zname a u psov velmi oblubene

Apr '19

smejkalovakarolina7

no je aj dost drahe, ze Milkaaa?..

Apr '19

anetasimanovska

ja som vraj alergicka na srst, od mala som s konmi, mackami, psy mam doma a nepocitujem to, iba obycajnu pelovu alergiu citim, srst mi nerobi nic, skor to je aj o zvyku,

May '19

lukacova.emilia

pravda je, že Brit je trošku drahší, ale zase je tam všetko čo pes potrebuje. Je to strava bohata a vitaminy, mineraly a nič viac mu už davat nemusíš

Jun '19

martina.l

pravda je, že Brit ma drahšie produkty pre psov a pre mačky, ale zase je to kvalita

1 odpoveď
Jun '19 ▶ martina.l

mecmac

my krmime eminent granulami, no 5O% stravy ideme na barfe - teda masovej strave

Jul '19

saxoso

aj my davame granule Brit, občas kupim konzervu, ale pravda je, že občas uvarim aj kusok masa

Jul '19

emanuelahruskova

podľa mňa každé zviera alebo aj iný alergický podnet, ktorému je organizmus vystavený sa dá zvyknúť :slight_smile:

Jul '19

kubinka.ali

to akoze fakt niekto zase osocuje macky? tak isto ako moze mat dieta alergiu na macku, moze mat aj na psa

Aug '19

Dalja789

aj ked pes vyjde drahšie, mám ich ovela radšej ako mačky, moj nazor

Aug '19

suzieholpova

kazdy alergen, s ktorym prichadzame do styku podporuje nas imunitny system, aby si na dane veci zvykol

Feb '20

saxoso

mačky mam velmi rada. DOma mam dve mačky a su to moji milačkovia. len su dost naročne v jedle a najst niečo čo im chuti je dost tažke

Feb '20

jsmrekova33

ani sa tomu moc necudujem a aj verim tomu, ze to tak moze byt!

Mar '20

Dalja789

mam doma mačku a naštastie nikto alergicky nie je. Lenže jedine s čim bojujeme je strava pre mačku, pretože je v jedle velmi naročna a nezje len tak niečo

Sep '20

lukacova.emilia

mame psa i mačku a žaidne alergie. Len mam občas alergiu na hlupych ludi :slight_smile: Pes a mačka su kamarati mojich deti, hraju sa s nimi, krmia ich. Niekedy mam pocit, že su to členovia našej rodiny

1 odpoveď
Sep '20 ▶ lukacova.emilia

dvorna.kami

haha tak tuto alergiu mame asi vsetci :smiley:

1 odpoveď
Sep '20 ▶ dvorna.kami

hluzia

…presne a teda na niektorych ludi specialne…

Dec '23

POMO

niečo na tom bude. Tiež mame doma psíka a deti ho miluju. Lenže pes su povinnosti. Kvalitná strava, hračky, veterina,…