Sep '14
Vši, stály a opakovaný problém. Stále sa vyskytujú a neustále opakujú. My sme pri všiach strávili kopec hodín, keď sme sa ich zbavovali. Kúpili sme kopec zbytočných a drahých prípravkov a investovali viac peňazí ako sme mali v pláne. Najviac sa nám osvedčil psí šampón orthosan, ale keď dcéra zistila, že je to pre psy odmietala aby sme jej ho dávali a vyplakávala, že nie je pes
Preto sme používali liquido duo forte, z tých výrobkov, ktoré sú v lekárni nám najlepšie zaberal.
Jan '15
Vši sú pomaly v každej rodine aspoň raz, nechápem prečo je to stále taký problém ešte aj v tejto dobe. My sme na vši používali liquido duo, jediný prípravok čo naozaj účinkoval. Iné boli zbytočne vyhodené peniaze.
Jul '15
čo sa týka mojej rodiny, my máme bohaté skúsenosti práve s tými všami, potvory malé nepríjemné… zožerú hlavne polku nervov… nám pomáha na ne liquido duo forte dávame ho s alpou alebo octom a dobre pomáha len strašne veľa roboty je okolo toho
Aug '15
Liquido duo forte! jediné čo skutočne zaberá na tie potvory
1 odpoveď
Apr '20
▶ linda_anonym
u nás doma na vši aj hnidy zaúčinkoval prípravok nyda s hrebienkom z lekárne - raz sme ho len dali na vlasy a bolo po probléme a nemuseli sme nič opakovať - suprový bol
Sep '21
kupila som sprej na roztoče v lekarni a mam z okay silny vysavač, tak to potom povysavam a postel, koberec a sedačka su čiste
Feb '22
Ono je možno lepšie to vyčesať mechanicky, než chemické prostriedky, máloktoré zničia i hnidy a je treba potom opakovať. Upratovať nijak zvlášť netreba, vši mimo hlavu rýchlo umrú, podchladia sa a dehydrujú.
Mám to potvrdené parazitológom, viď Veľký manuál ako sa zbaviť vší
1 odpoveď
Mar '22
▶ Cherryann
len to vycesavanie to je ozaj ako za trest 
1 odpoveď
Mar '22
▶ krehka.sima
Len ked niekedy ani to vycesavanie nepomahala a je treba vlasy ostrihat
Mar '22
toto je moja nočná mora. ešteže si na to nespomínam, keď som bola malá a mali sme vši, by som doteraz nespávala