Pokračovať v diskusii 36 odpovedí
May '22

klarisia

robili ste niekto paellu?? nejaký overený recept?

May '22

juanaa

Vieš čo ja ju milujem, ale doma som ju zatiaľ sama navariť ešte neskúšala. Som sa bála, že si tak pokazím chuť na ňu:)

Jun '22

benadik.dominik

ked ja tym sladkym zemiakom neviem nejak prist na chut. u mna proste klasika vyhrava.

Jun '22

gogorkazanet

Vazne? To zase ja som uplne opacny pripad. Pokial sa da, tak si zakazdym radsej tieto sladke vyberiem ako klasicke.

Jun '22

krajskarenca

Inak presne a paradoxne som take zemiaky ani velmi nejedla :smiley:

Jun '22

horniak.d33

Tiez som ich uz skusal a proste mne to nejak k sebe sladke a zemiaky nejde, skor mam radsej klasicke solene alebo nejak okorenene ako takto na sladko

Jun '22

zuzana.simona45

Vidis a u nas zas celkom idu ako aj klasicke hranolky tak napriklad aj zelerove, batatove alebo aj mrkvove. Je to podla mna celkom taka prijemna zmena

Jun '22

shaper9

ja si zvyknem taky mix robit, ze si nakrajam kadejaku zeleninu, zemiak, batat, mrkva, fenikel, cibula, hocico, co je doma a to si dam upiect. k tomu nejaky dip a rychly obed alebo vecera je na svete.

Jun '22

adelis.kovac

Takéto jedlá u nás idú ako teplé rožky, zvlášť ale takto v lete, keď je aj doma kopec zeleniny a netreba nejak za ňou chodiť do obchodu

Oct '22

gogorkazanet

Len nazov tej temy som si precitala a uz mi skvrka v zaludku :smiley:

Oct '22

budkova.maca

ze? je to take uplne provokacne, este pre mna momentalne takto v case, ked cakam na obed :smiley:

1 odpoveď
Oct '22 ▶ budkova.maca

bielka.zdenilka

no to velakrat nerobi dobrotu :smiley: alebo ist hladny do obchodu, to je najhorsie, co moze clovek spravit :smiley: vtedy fakt nakupi aj to, co netreba :smiley:

Oct '22

macejka.zlatika

Ako sa vlastne správne robí taká paella?:slight_smile: Veľakrát som to videla tak že v telke napríklad, ale ešte som nemala možnosť to ochutnať, ani neviem, aké ingredience do nej idú, nič:-)

1 odpoveď
Oct '22 ▶ macejka.zlatika

bielka458.z

pokial sa nemylim, tak toto jedlo pochadza zo Spanielska, vsak?:slight_smile:

1 odpoveď
Nov '22 ▶ bielka458.z

bielka.zdenilka

ano, ano, myslim, ze odtial. tiez som to este nejedla, ale velmi ma to laka, len to vidim a zbiehaju sa mi sliny neskutocne:)

Nov '22

sadhrika.majova

jedla som to len v restike a bolo to fakt vyborne :slight_smile:

1 odpoveď
Nov '22

simona.krajickova4

no tak ja doslova milujem taketo panvickove jedla. proste take no z jedneho hrnca

Nov '22 ▶ sadhrika.majova

mifka.zizus

Ale akože asi v hocijakej reštaurácii takéto jedlo nenájdem, čo? :slight_smile: Aspoň som nevidela ešte zatiaľ. Rada by som to ochutnala.

1 odpoveď
Nov '22 ▶ mifka.zizus

bielka458.z

vsak ale to si vies celkom polahky pripravit aj doma:) istotne najdes kopu receptov, podla ktorych by si to zvladla aj sama:)

1 odpoveď
Nov '22 ▶ bielka458.z

pisticka.ala

ja by som si na to doma veru asi netrufla :smiley: pokazim aj to, co sa neda :smiley: ci mam recept ci nie :smiley:

Nov '22

bronislava.sklanska4

aaa tak hrozne to isto nie je. ja tiez kolko krat mam plan nieco spravit a nakoniec to skonci tak, ze to jedlo je teda ale uplne ine

1 odpoveď
Jan '23 ▶ bronislava.sklanska4

sukenicka.diarra

ale vies co, mne sa to napriklad osvedcilo si proste niecim ten recept ozvlastnit a spravit z neho tak povediac zas len nieco nove

1 odpoveď
Jan '23 ▶ sukenicka.diarra

malincha.zorka

tiez to tak doma mame radi a malo kedy aj ked najdeme novy recept, sa hodrzime do bodky, zvacsa to dopadne tak, ze si tam nieco svoje pridame

Jan '23

hudacka.macka

mnaaaam, neviem vobec, ze co by som uz varila, tak toto mi pride ako fajn napad.

1 odpoveď
Jan '23 ▶ hudacka.macka

strajcha.matka

Ani nevrav, tiez mam niekedy doslova taketo vypadky a uz neviem co by som. Vsetko mi uz pride tak, ze sme to pred nendavnom jedli

Jan '23

letmanka45

No ja napriklad stale tocim par jedal dokola, momentalne neviem prist ozaj s niecim novym. Prestava ma to bavit :smiley: Ked skusim nejaky novy recept, tak doma frflu, ze to nepoznaju a co zas vymyslam a podobne. No akoze halo :smiley: Za dobrotu na zobrotu, fakt.

Jan '23

krajska.tamika

tak potom treba prestat varit. ako ja by som sa zblaznila, ak by som mala varit len tie iste jedla dookola. to by ma slak trafil. ak sa im nepaci, tak nech navaria a mozno by ich taketo brboty aj presli

Jan '23

zdenka1ondriskova

keby mi mal kto taketo urobit by som si dala hned. Dnes som robila len cestoviny s tuniakom a so zeleninou.

1 odpoveď
Jan '23 ▶ zdenka1ondriskova

dvorna.kami

my sme dnes mali zemlovku a zajtre chcem fasirky robit :slight_smile:

Jan '23

timejska.julia342

och, clovek uz ozaj nevie, ze co doma varit :smiley: a uprimne, uz som unavena z toho neustaleho premyslania, je to uplne na nervy :smiley: chcelo by to nieco nove, neokukane, vyskusane niekym inym :smiley:

Jan '23

anetasimanovska

ako robite batatove hranolky aby boli chutne ako z restauracie?

1 odpoveď
Feb '23 ▶ anetasimanovska

svurcova.martiinka

najcastejsie cele bataty trocha predvarim a potom ich pecierm v trube. klasicky som uz davno ani normalne hranolky nerobila. snazim sa vysmazanym jedlam vyhybat

1 odpoveď
Feb '23 ▶ svurcova.martiinka

romana.kissova

ale tak hranolky si vies super urobit aj v rure, staci, trosku oleja, postriekat a mas vybavene :slight_smile:

Feb '23

novak.marien

TIež sa snažím veľa vecí robiť na taký zdravší spôsob, hlavne teda aby neplávali v oleji

1 odpoveď
Feb '23 ▶ novak.marien

eliskajes

No veď a to je najmenej šupnúť do rúry, alebo teraz hranolky sa dajú aj v teplovzdušnej fritéze, tú má svokra a si to chváli, že dobrá vec.

Feb '23

mokrana.alena

Ani nevrav, tiez ju mam a neviem si ju vynachvalit. Kupila som si do nej aj taky speci plech na take mensie kolace