Pokračovať v diskusii 80 odpovedí
Apr '22

simonca693

Jablka v dezerte, to je to najlepsie :wink:

Apr '22

martin.sukenik

ani sa nenazdame a zase tu bude sezona jablk a doma sa budu strudle vypekat a vsetko mozne s jablkami.

Apr '22

maria.jancova

mňam presne a kombinácia jablko a mak :slight_smile:

May '22

katy.luz

Máte nejaké dobré recepty na koláče rýchle??

1 odpoveď
May '22 ▶ katy.luz

fabianocka

Ja keď niečo chcem rýchlo, tak mám doma lístkové cesto a s tým kadečo sa dá

1 odpoveď
May '22

elninka333

Tak tento som robila už párkrát a je výborný, svieži hlavne v lete

May '22

juanaa

Presne tak, je to taký letný recept by som bola povedala

May '22 ▶ fabianocka

magdi_85

Ja zase lístkové nemám rada, to je pre mňa to najhoršie :smiley:

May '22

julcakovacova

To ozaj? Praveze aj co poznam ludi, ktori moc cesto neoblubuju, tak to listkove zjedia v pohode

May '22

radka.slana45

Aj lístkové je fajn ale teraz sme mali cez víkend síce z kysnutého cesta, ovocný a s mrveničkou, to je proste taká výborná klasika že až.

Jun '22

alienka_nr

doslova zbožňujem mrveničku, tú by som mohla jesť aj samotnú

Jun '22

everin

mrvenicku a este zarobene cesto na medovniky :smiley: to proste :smiley: to sa neda to je tak dobre

1 odpoveď
Jun '22 ▶ everin

romana.kissova

ako robite mrvenicku? len akoze maslo s mukou?

Jun '22

margeprespurs

No my teraz budeme mavat skor jahodove rezy :smiley: Kedze samozber je v plnom prude.

Jun '22

aurel584

a koncom leta sa len nahradia jahody za jablka :smiley:

Jun '22

amikkk

presne tak a ked takto jablka tak skor kupujete cervene alebo ? :slight_smile: je vam to jedno :slight_smile:

Jun '22

richteria

Dajte tip na nejaký chutný svieži koláč na leto :slight_smile:

Jun '22

milica.mokranova

dnes mam taky den blbec, ze hned by som si na ukludnenie dala nieco taketo ako tie jablkove rezy, mnam.

Jun '22

zuzana.simona45

No tak to ani nehovor, mne by kludne vystacil kybel plny slahacky. Ani kolac by som nemusela k nej mat

Sep '22

folka32.roman

po pravde mne je uplne jedno aky kolac, hlavne, ze nejaky je. v tomto segmente nejak vyberavy veru nie som

Oct '22

semario

haha dobry pristup :smiley: je jedno co, hlavne nech nieco

Oct '22

tamara.sufliarska123

Tak ale vieš ako , proste lepšie niečo ako nič, nie

Oct '22

juli.lancaricova

ja sa dnes chystám robiť jablkovo piškótovú tortu, takú chladenú nepečenú :slight_smile:

1 odpoveď
Oct '22 ▶ juli.lancaricova

domiskv

Ako to robis? Nejake speci triky?

Oct '22

jsmrekova33

mnam mnam, tak sa mi zbiehaju sliny teraz na toto :smiley: ale to bude asi aj hladom, este som neobedovala!

Oct '22

macejka.zlatika

Ahojte, chcem sa opýtať ohľadne jablkového koláča, že ako robíte cesto na jablčník. Mne sa nedá proste normálne vyvaľkať, zakaždým sa mi rozpadáva.

1 odpoveď
Oct '22 ▶ macejka.zlatika

bielka458.z

si si ista, ze mas dobry pomer vsetkeho? mozno len nemas dobry/osvedceny recept

Jan '23

sukenicka.diarra

je to sice starsia tema, ale taku neuveritelnu chut som zrovna teraz na ne dostala, no neviem, ci sa do nich poobede nepustim

1 odpoveď
Jan '23 ▶ sukenicka.diarra

pisticka.ala

mas nejaky osvedceny recept? uz si ich robila? ja este nie, ale tiez ked som to tu zbadala, tak mi neda sa aspon nevyjadrit :smiley:

Jan '23

milica.mokranova

teraz by som uprednostila nieco slane praveze. po sviatkoch mam sladkeho aspon do velkej noci dost :smiley:

Jan '23

simona.krajickova4

inak ale mohol by tu niekto pridat aj konkretny recept, lebo by som si ho uz fakt rada spravila doma :smiley:

1 odpoveď
Jan '23 ▶ simona.krajickova4

liluska12527

Vyskúšaj pozrieť na vareche, tam je veľmi veľa receptíkov.

1 odpoveď
Jan '23 ▶ liluska12527

nechalineka.baska

Áno, tam aj ja pozerávam recepty, zatiaľ sa mi osvedčili úplne všetky:) A tento jablkový som zhodou okolností robila tiež odtiaľ.

Jan '23

letmanka45

No jasne, ale tak je vela stranok s dobrymi a osvedcenymi receptami:) Len niekedy je ozaj tazko vybrat taky, ktory ti aj doma vyjde tak ako im :smiley:

Jan '23

malincha.zorka

a tak ked je aj v niecom inom, ved to vobec podla mna nevadi, ak domacim chuti nie?

1 odpoveď
Jan '23 ▶ malincha.zorka

adler.zuzinata

Niekedy je fajn aj improvizovat, no nie? :smiley: Aj z toho moze vzniknut nieco dobre velakrat.

1 odpoveď
Jan '23 ▶ adler.zuzinata

strajcha.matka

take recepty su podla mna tie najlepsie. ja aj ked sa snazim dodrzat dany recept, este s ami to asi ani raz nepodarilo, ze uplne, zakazdym tam proste nieco pridam

Jan '23

krajska.tamika

tie mam rada nove recepty, nebavi ma varit neustale tie iste recepty dookola

Jan '23

nechalineka.baska

Taká chuť na sladké ma momentálne predala, že dovi :smiley: Ako sa krotíte v takýchto situáciach? Zakaždým si musíte dať, keď to na vás príde alebo si viete aj povedať nie?

1 odpoveď
Jan '23 ▶ nechalineka.baska

suninka.tamika

kolko krat sa snazim odolat no zvacsa to nepomaha a aspon jeden sladky cukrik, alebo zuvacku si proste musim dat aby som takuto chut zahnala aspon na nejaky ten cas

1 odpoveď
Feb '23 ▶ suninka.tamika

henastruharikova

ale ved na tom nie je zle nic si myslim, ked po troske :slight_smile:

Feb '23

novak.marien

Ako sa vraví, všetko s mierou nemôže uškodiť. Pri sladkom možno platí, že by sa nemo jesť moc na večer. No každý raz za čas nejakej tej sladkosti proste podľahne

Feb '23

letmanka45

No ja niekedy sa neviem krotit ani vecer :smiley: Akoze poviem si, ze by som nemala, som si toho plne vedoma, ale je to proste velakrat silnejsie ako ja :smiley:

1 odpoveď
Feb '23 ▶ letmanka45

strajcha.matka

Ale ved si predsa obcas treba aj dopriat:) My mame s muzom napriklad take dni, ktore volame obzieracky :smiley: Doprajeme si uplne vsetko, na co mame chut a absolutne neriesime :smiley: Toto takisto raz za cas treba.

1 odpoveď
Feb '23

timejska.julia342

mnam, netusim, co to je, ale znie to dokonale :smiley:

Feb '23 ▶ strajcha.matka

mokrana.alena

Obzieracky? A nie je vam potom zle?

1 odpoveď
Mar '23 ▶ mokrana.alena

letmanka45

Jasne, ze je :smiley: Ale rozhodne to stoji za to :smiley: Vsak nevadi, raz za cas si proste treba dat, clovek sa musi vediet aj odmenit.

1 odpoveď
Mar '23 ▶ letmanka45

hulmirka.teri

vies co ja zase som radsej ked si dam trosku a castejsie, nemam rada ked vela naraz, to potom je mi zle a som nervozna :slight_smile:

1 odpoveď
Mar '23 ▶ hulmirka.teri

nedeljakova.adka55

heh no tak to mi hovor, tiez kolko krat neviem pri nejakej dobrote len tak prestat a drzat svoje chute na uzde

1 odpoveď
Mar '23 ▶ nedeljakova.adka55

strecha.matild

a tak to ma tak podla mna kazdy zvlast pri niecom, co teda lubi a nemava to zas nejak casto. vtedy je ovela tazsie len tak odolat

Mar '23

slanienka.lubi

Ako ja som zastancom toho, ze si treba dopriat, len s mierou. Ale nevedela by som si taketo veci, ze uplne ostavit od svojho jedalnicka

Mar '23

klaudia.zitnanska48

hladam uz nejaky novy chutny recept, ktory nie je ani tak narocny na pripravu. myslite, ze toto je presne to, co som hladala? :smiley:

Mar '23

adeline43

:-)ja zvyknem robit len s piskotami, to je na rychlo a je to velmi chutne.

Mar '23

skultety.pali

Psikotove verzie, to je nieco pre mna

Mar '23

huckira158

piskota je jednoznacne najlepsie cesto:) najlahsie sa mi robi, pri nom mam istotu zakazdym, ze to nepokazim :smiley:

Mar '23

potocny321

Mne je jedno, co draha spravi, len nech je to sladke a je tam vela kremu :slight_smile:

Mar '23

klarisia

Aj my najviac ľúbime takéto krémové šľahačkové veci:) Akože nie je to úplne najzdravšie, to mi je pravdaže jasné, ale raz za čas si podľa mňa treba dopriať, no nie? :smiley:

Mar '23

kajmana.gabi

Toko krat si vravim, ze nebudem jest sladke, no proste to sa neda, raz za cas je fajn a mozno aj potrebne takto zhresit troska

Mar '23

saxoso

tiež to často robim a kvoli tomu som si z dellinger kupila novu dosku na krajanie a tento nožik kucharsky-nuz-santoku-dellinger-german-samurai . Jablkové rezy su najlepšie

Mar '23

budkova.maca

tieto milujem:) normalne mam na ne chut, teraz ku kavicke by mi uplne bodli, joj :smiley:

Mar '23

malincha.zorka

na taketo zakusky ja potrebujem ovela viac trpezlivosti, popravde :smiley: radsej si nieco objednam ako by som sa mala motat 3 hodiny v kuchyni kvoli jednemu kolacu, to vobec :smiley:

Mar '23

alexander.sajtos

Je super, povedal som manželke nech ho skúsi spraviť a veľmi chutil

1 odpoveď
Mar '23 ▶ alexander.sajtos

zimkova.veva

povedal si manzelke a ona letela? :smiley: nepomahal si pri priprave? :smiley: ja by som nesla len tak :smiley:

Apr '23

budkova.maca

jablkove rezy som robila raz v zivote, ale teda absolutne netusim, ci su to presne tieto :smiley: a so slahackou sme ho nejedli tiez, takze ozaj neviem :smiley:

Apr '23

timejska.julia342

joj, keby sa mi chcelo piect tak ako sa mi nechce:) asi si len skocim do cukrarne, inak to nevidim :smiley:

1 odpoveď
Apr '23 ▶ timejska.julia342

ddanicavejslova

Len kolko v cukrarni stoja tak zakusky? Oplati sa viacej kupit ako urobit?

2 odpovede
Apr '23 ▶ ddanicavejslova

hudacka.macka

neoplati sa uz vobec nic robit doma podla mna :smiley: to, co stoja teraz vajcia a maslo, to je nehorazne fakt. radsej dat niekam spravit a mas pokoj.

Apr '23 ▶ ddanicavejslova

zampova.ester

zalezi ako kde, ale ja osobne si radsej priplatim a kupim menej, ale viem, ze budu dobre a z kvalitnych surovin :slight_smile:

Apr '23

malincha.zorka

tak jasne, mne sa takisto neosvedcil nakup takehoto typu potravin vo velkych retazcoch. ale tak to uz je na kazdom z nas.

Apr '23

macejka.zlatika

Ja si nakúpim tam, kde práve som. Neviem, nie som nejak rozmaznaná, že by som potrebovala nakupovať len v nejakých eko bio obchodoch alebo čo. Všade je to drahé tak či tak.

Jul '23

dedka.renca

mate ale nejaky rychly jablkovy receptik??

1 odpoveď
Jul '23 ▶ dedka.renca

richteria

Pité, to robievam často veru, iné som ani neskúšala ešte :slight_smile:

1 odpoveď
Jul '23 ▶ richteria

ewinna

Ó, tak toto je môj milovaný koláčik z detstva, milujem ho :heart_eyes:

Jul '23

budkova.maca

mne ho robievala babka :slight_smile: ale ked zomrela, uz som ho nechcela od nikoho. proste ani mamina ho nevedela tak pripravit ako ona.

1 odpoveď
Jul '23 ▶ budkova.maca

vikina126

tak starke to je proste uplne o inom :slight_smile:

Oct '23

juli.lancaricova

to by som raz chcela vedieť. vypekať tak ako staré mamy :heart:

1 odpoveď
Oct '23 ▶ juli.lancaricova

simona.krajickova4

mozno ked budes babka, tak to tak bude :wink:

1 odpoveď
Oct '23 ▶ simona.krajickova4

janiicka

tak viem, ze aj moja mamina mala problem s tymto, kym si zvykla, kym sa jej zacalo darit tak piect

1 odpoveď
Oct '23 ▶ janiicka

simona.ostikova

Tak chce to len prax, myslim, ze je to uplne normalne :slight_smile:

May '24

richteria

počúvajte nemáte nejaký fajný recept na niečo z rebarbory? klasický hrnčekový koláč poznám ale niečo nové by bolo fajn. možno aj s jablkami keby sa to nejako pomieša.