no a pridem o vela € tym, ze si budem neustale kupovat drahu kozmetiku a proceduru
s tymto si masirujem problemove partie a trochu to pomohlo. Samozrejme to chce aj primeranu kozmetiku, ktorá tiež nie je najlacnejšia Elektronika Orava - moderné technológie pre všetkých | Orava.eu
1 odpoveď
to by si chcela vela
je to sice pekne, ale drahe. Niekedy na to stačí obyčajný krem proti celulitide za 3eura a ist si aspon obden zabehat.
1 odpoveďZáleží dosť od vody, keď je jej nedostatok, tak sa to takto vie prejaviť
len som tu chcela doplniť žienky, že je to proste problém asi každej druhej normálnej ženy…áno dajú sa kúpiť krémiky a neviem čo všetko ale málokedy vďaka nim celulitída zmizne úplne…proste je to normálna vec, pokiaľ nie som modelka alebo nejaká celebrita, ktorú kvôli tomu každý druhý deň budú pretriasať na titulke nového času tak načo sa tým trápiť? fakt je to také dôležité?
Preto píšem, že ide aj o genetiku, niekedy proste nepomôže ani cvičenie ani krémy ani strava
Procedúru?..Aj tak ničím sa jej už nedá zbaviť, keď sa už raz na tele objaví…
celulitida je ,moderny, problem každej ženy. Neviem či je vobec sposob ako sa jej zbavit
večer použijem tento telový peeling a viac neriešim https://www.notino.sk/lirene/beauty-collection-grapefruit-telovy-peeling-proti-celulitide/
1 odpoveďNa celulitídu je to fajn??
je to o mnohych veciach, aj mnozstvo tekutin, ktore clovek za den vypije, aj v tom to je
chce to použivat spravnui telovu kozmetiku a pravidelne behat. Všetci vieme že to tak je a aaj tak sa tato stale rieši
1 odpoveďbehat a natierat kremom proti celulitide a hlavne dodržiavat pitný režim. Iba použivaním kremu sa to nespraví. Bohiužial
Presne preto som sa na to pytala
Presne ako si napísala! Súhlasím s tvojím názorom že šport a strava je veľmi dôležitá
chce to dobry telovy peeling, krem a pit vodu, samozrejme aj behat. len kozmetika nestačí
použivam peeling, krem, chodim behat a pijem vodu. Snad to časom pomože
podla mna sa toho da zbavit aj športom. V lete som si kupila bicykel a aktivne sa bicyklujem a povedala by som, že to pomaha. Nie je to žiadem profi bicykel, ale klasicky žensky značky Pashley Cycles a Morgan Motor a som spokojná
ale aj obcasny pohyb je lepsi ako ziadny!
Kolobežka je super Tiež som si minulý rok kúpila
urcčite
Voda, môžno aj z citronou
Na celulitidu je uz toho mnozstvo, ale pravidelne masirovanie tiez moze vyrazne pomoct
A na ake ste prozedure myslite? čCo to môže byťt?
ja osobne proceduram neverím a radšej ju zredukujem športom, než kremami, procedurami. Kolobežka je skvela vec a krasne vytvaruje zadoček, stehna a telo zbaví celulitidy
1 odpoveďKolobežka? Haha, tak to ma pobavilo. Veď pri kolobežkovaní absolútne nezapajáš nijaké svaly
To čo je za nonsens?
Mňa už veru nestraší, už som sa s ňou veľmi dávno zmierila
to je asi najucinnejsi liek na toto proste to prijat. lebo len tak lahko sa jej zbavit neda zase. a povedzme si, ma ju fakt, ze vacsina zien.
Raz mi kolega hovoril vtip. Preco muzi nemaju celulitidu? Lebo je to hnusne
Prosim brat s rezervou a hned sa neurazat.
tak to nepoznám, ale pobavilo