Pokračovať v diskusii 45 odpovedí
Jul '18

Dalja789

chce to dobru kozmetiku a proceduru, inak sa jej nikdy nezbavite.

2 odpovede
Jul '18 ▶ Dalja789

zaborska.renca

no a pridem o vela € tym, ze si budem neustale kupovat drahu kozmetiku a proceduru

Jul '18

POMO

s tymto si masirujem problemove partie a trochu to pomohlo. Samozrejme to chce aj primeranu kozmetiku, ktorá tiež nie je najlacnejšia Elektronika Orava - moderné technológie pre všetkých | Orava.eu

1 odpoveď
Aug '18 ▶ POMO

krcnerovajana756

Človek keby používal všetko, čo by mal, tak by aj zbankrotoval!!

1 odpoveď
Aug '18 ▶ krcnerovajana756

hluzia

…keby na to daka dotacia bola… :smiley:

1 odpoveď
Aug '18 ▶ hluzia

benic.marika

:smiley: :smiley: :smiley: to by si chcela vela :smiley: :smiley:

Aug '18

martinides

je to sice pekne, ale drahe. Niekedy na to stačí obyčajný krem proti celulitide za 3eura a ist si aspon obden zabehat.

1 odpoveď
Aug '18 ▶ martinides

dvorna.kami

no ja dnes uz nie som taka naivna ze by na to stacil nejaky kremik :slight_smile:

Aug '18

Erlenka

Tiež som si kedysi myslela, že mi budú stačiť géliky a krémiky :smiley: Je to veľmi o strave a pohybe a hlavne dostatku tekutín :slight_smile: A v konečnom dôsledku zohráva rolu aj genetika.

1 odpoveď
Aug '18 ▶ Erlenka

Luciferia

…sranda je, ze aj vela fitnessiek ma tento problem…

2 odpovede
Aug '18 ▶ Luciferia

zuzulceka

Záleží dosť od vody, keď je jej nedostatok, tak sa to takto vie prejaviť

Aug '18

maria.jancova

len som tu chcela doplniť žienky, že je to proste problém asi každej druhej normálnej ženy…áno dajú sa kúpiť krémiky a neviem čo všetko ale málokedy vďaka nim celulitída zmizne úplne…proste je to normálna vec, pokiaľ nie som modelka alebo nejaká celebrita, ktorú kvôli tomu každý druhý deň budú pretriasať na titulke nového času tak načo sa tým trápiť? :roll_eyes: fakt je to také dôležité?

Aug '18 ▶ Luciferia

Erlenka

Preto píšem, že ide aj o genetiku, niekedy proste nepomôže ani cvičenie ani krémy ani strava :slight_smile:

Aug '18

Dalja789

ano, suhlasim. genetika, strava, voda, pohyb, toto všetko má na celulitidu vplyv.Len tak medzorečou sa opytam, neviete o dobrej procedure na tu ,našu, celulitidu?

1 odpoveď
Aug '18 ▶ Dalja789

striebren_ka

Procedúru?..Aj tak ničím sa jej už nedá zbaviť, keď sa už raz na tele objaví…

Aug '18

martinides

celulitida je ,moderny, problem každej ženy. Neviem či je vobec sposob ako sa jej zbavit

Aug '18

POMO

večer použijem tento telový peeling a viac neriešim https://www.notino.sk/lirene/beauty-collection-grapefruit-telovy-peeling-proti-celulitide/

1 odpoveď
Sep '18 ▶ POMO

krcnerovajana756

Na celulitídu je to fajn??

Sep '18

POMO

ano a prave teraz maju baliček, kde je peeling a masazny pristojik do ruky. Použivam ho dlhšie ale je pravda, že chodím aj behat, nie je to iba o kozmetike.

1 odpoveď
Sep '18 ▶ POMO

kubinka.ali

je to o mnohych veciach, aj mnozstvo tekutin, ktore clovek za den vypije, aj v tom to je

Oct '18

lukacova.emilia

chce to použivat spravnui telovu kozmetiku a pravidelne behat. Všetci vieme že to tak je a aaj tak sa tato stale rieši

1 odpoveď
Oct '18 ▶ lukacova.emilia

laura.tak

Lenze ako najst tu spravnu?

1 odpoveď
Oct '18 ▶ laura.tak

hegerka.si

kazdej pleti cosi ine vyhovuje, to je kamen urazu

1 odpoveď
Oct '18

lukacova.emilia

behat a natierat kremom proti celulitide a hlavne dodržiavat pitný režim. Iba použivaním kremu sa to nespraví. Bohiužial

Oct '18 ▶ hegerka.si

laura.tak

Presne preto som sa na to pytala :wink:

Nov '18

saxoso

celulitida je beh na dlhu trat. Len použivaním spravnej kozmetiky sama nezmizne. Chce to aj šport a zdravu stravu

1 odpoveď
Nov '18 ▶ saxoso

Cabadusa

Presne ako si napísala! Súhlasím s tvojím názorom že šport a strava je veľmi dôležitá

Dec '18

lukacova.emilia

chce to dobry telovy peeling, krem a pit vodu, samozrejme aj behat. len kozmetika nestačí

Dec '18

martina.l

použivam peeling, krem, chodim behat a pijem vodu. Snad to časom pomože

Dec '18

saxoso

podla mna sa toho da zbavit aj športom. V lete som si kupila bicykel a aktivne sa bicyklujem a povedala by som, že to pomaha. Nie je to žiadem profi bicykel, ale klasicky žensky značky Pashley Cycles a Morgan Motor a som spokojná

Apr '20

Dalja789

jazda na bicykli a kolobežke je velmi učinna, jen j epotrebne sa tomu venovat pravidelne, nie iba občas. Inak to k ničomu nebude.

1 odpoveď
Apr '20 ▶ Dalja789

nedeljakova.s

ale aj obcasny pohyb je lepsi ako ziadny!

Jul '20

martinides

treba šport, kde budu v pohybe nohy. Trebars bicyklovanie, kolobežka

1 odpoveď
Aug '20 ▶ martinides

katy.luz

Kolobežka je super :slight_smile: Tiež som si minulý rok kúpila

Nov '21

Adela94

Treba z tým bojovaťťťťtť v komplexe, šport, dieta (zdravá), kozmetické procedúre, masáže atd.

1 odpoveď
Nov '21 ▶ Adela94

domiskv

Aj dostatok vody treba mať aby nebol s ňou problém :slight_smile:

1 odpoveď
Nov '21 ▶ domiskv

Adela94

urcčite :wink:
Voda, môžno aj z citronou

Nov '21

ddanicavejslova

Na celulitidu je uz toho mnozstvo, ale pravidelne masirovanie tiez moze vyrazne pomoct

Dec '21 ▶ Dalja789

tcerna

A na ake ste prozedure myslite? čCo to môže byťt?

Apr '23

martinides

ja osobne proceduram neverím a radšej ju zredukujem športom, než kremami, procedurami. Kolobežka je skvela vec a krasne vytvaruje zadoček, stehna a telo zbaví celulitidy

1 odpoveď
May '23 ▶ martinides

macejka.zlatika

Kolobežka? :smiley: Haha, tak to ma pobavilo. Veď pri kolobežkovaní absolútne nezapajáš nijaké svaly :smiley: To čo je za nonsens?

May '23

sofhia123

Mňa už veru nestraší, už som sa s ňou veľmi dávno zmierila :smiley:

May '23

simona.cockova

to je asi najucinnejsi liek na toto :smiley: proste to prijat. lebo len tak lahko sa jej zbavit neda zase. a povedzme si, ma ju fakt, ze vacsina zien.

Jul '23

katkasokol

Raz mi kolega hovoril vtip. Preco muzi nemaju celulitidu? Lebo je to hnusne :sweat_smile:
Prosim brat s rezervou a hned sa neurazat.

Sep '23

natashik

tak to nepoznám, ale pobavilo :smiley: