Presne preto som sa na to pytala
celulitida je beh na dlhu trat. Len použivaním spravnej kozmetiky sama nezmizne. Chce to aj šport a zdravu stravu
Presne ako si napísala! Súhlasím s tvojím názorom že šport a strava je veľmi dôležitá
chce to dobry telovy peeling, krem a pit vodu, samozrejme aj behat. len kozmetika nestačí
použivam peeling, krem, chodim behat a pijem vodu. Snad to časom pomože
podla mna sa toho da zbavit aj športom. V lete som si kupila bicykel a aktivne sa bicyklujem a povedala by som, že to pomaha. Nie je to žiadem profi bicykel, ale klasicky žensky značky Pashley Cycles a Morgan Motor a som spokojná
jazda na bicykli a kolobežke je velmi učinna, jen j epotrebne sa tomu venovat pravidelne, nie iba občas. Inak to k ničomu nebude.
ale aj obcasny pohyb je lepsi ako ziadny!
treba šport, kde budu v pohybe nohy. Trebars bicyklovanie, kolobežka
Kolobežka je super Tiež som si minulý rok kúpila
Treba z tým bojovaťťťťtť v komplexe, šport, dieta (zdravá), kozmetické procedúre, masáže atd.
Aj dostatok vody treba mať aby nebol s ňou problém
urcčite
Voda, môžno aj z citronou
Na celulitidu je uz toho mnozstvo, ale pravidelne masirovanie tiez moze vyrazne pomoct
A na ake ste prozedure myslite? čCo to môže byťt?
ja osobne proceduram neverím a radšej ju zredukujem športom, než kremami, procedurami. Kolobežka je skvela vec a krasne vytvaruje zadoček, stehna a telo zbaví celulitidy
Kolobežka? Haha, tak to ma pobavilo. Veď pri kolobežkovaní absolútne nezapajáš nijaké svaly
To čo je za nonsens?
Mňa už veru nestraší, už som sa s ňou veľmi dávno zmierila
to je asi najucinnejsi liek na toto proste to prijat. lebo len tak lahko sa jej zbavit neda zase. a povedzme si, ma ju fakt, ze vacsina zien.
Raz mi kolega hovoril vtip. Preco muzi nemaju celulitidu? Lebo je to hnusne
Prosim brat s rezervou a hned sa neurazat.