simica_anonym
Prvé účinky som síce zaznamenala až po skoro troch týždňoch ale inak som spokojná
Prvé účinky som síce zaznamenala až po skoro troch týždňoch ale inak som spokojná
Toto by som naozaj chcela vyskúšať
Mala som to a môžem povedať že kvalitka. Vážne som spokojná s tým ako to zabralo, pôvodne som chcela ísť na plastiku. Našťastie to už teraz nebude nutné
1 odpoveďNaozaj to funguje? Aj ja si chcem zväčšiť prsia a akurát hľadám nejaké tabletky na zväčšenie pŕs bez plastiky. Toto by bolo jedno z riešení. Vedel bi mi niekto povedať ako prebieha to zväčšenie pŕs tabletkami?
1 odpoveďFunguje to tak, ze to zacnes brat asi po dvoch tyzdnoch po menzese 2 tablety 2x denne a potom to uz jes stale bez prestavky. Po dvoch tyzdnoch zacnes citit mierny tlak v prsiach a budes vidiet ze aj su pevnejsie. Mne sa postupne behom 7 tyzdnov zvacsili o 2 velkosti a potom uz sa nezvacsovali, ale brala som tie tabletky dalej aby tie dosiahnute vysledky boli trvale, takze taj nejak. Ved vyskusaj a uvidis sama
4 odpovedeJasné že nie. Po troch mesiacoch už to vysadíš a prsia ti ostanú.
Malo som už tabletky na zväčšenie pŕs od megaprsia. sk a som spokojná s výsledkami, takže odporúčam dievčatá
Tabletky mi pomohli zregenerovať prsia… Mali ste vidieť moje prsia po skončení kojenia. Vyzerali ako handry. Odporúčam každej mladej mamičke
Ja som vyskusala pripravok NiceBOOBs & Slim, samozrejme pretoze ma dobru cenu. Ale po mesiaci uzivania su ozaj dobre vysledky.
Aj ja som ten NiceBOOBs & Slim skúšala ale je to podfuk. Vôbec sa m nezväčšili. Nabudúce si už dám pozor na takéto lacné napodobeniny…
1 odpoveďNiceBOOB je pekný podvod vobec neodporucam kupovat. Sama som sa popalila… Vazne radsej megaprsia, to aj naozaj pomaha. Nie ako niceboob
Najlepsie na zvacsenie pr su top-prsia. sk www.top-prsia.sk
Sisike vyskusaj radsej top-prsia. sk www.top-prsia.sk
A teda este raz radsej megaprsia alebo top-prsia lebo sa to tu pomiesalo nejak Dakujem
AHOJ TE RADA BISOM SA PORADILA ZNEKIM KTO MA SKUSEMOSTI ZNIEAKINI TABLETAMI NA ZNECJENIE PRS NA TRHU SU ICH PLNO A NEVJEM AKE MI MOZU POMOC AK NEAKA ZVAS MA NIEAKU SKUSENOST PORATE MI PROSIM CHCELA BISOM ASPON O 2 CISLA VECJE PRSIA ZDISOM MALA MALE A STALE MAN A POPORODE ESTE HORSIE SOM VDACNA ZA AKU KOLVEK SKUSENOST
Ahoj mozem sa opytat ake tabletky si brala na vacsie prsniky. To vazne ti to zabralo?
Vazne ti to pomohlo lebo neviem sa rozhodnut medzi top prsia alebo BreastExtra+
Ahoj… To vazne tie tablety tak zaberaju a je 100 percentny vysledok-zväcsia sa prsia ? ake tablety si uzivala ty? dakujem
Mne to nefungovalo, brala som az dve balenia a nic sa nezvacsilo, jedine moj krvny tlak… Neverte, je to lacny trik vymamin eura od bab, ktore chcu mat vacsie prsia
Pozor na firmu KRAJCAN s. r. o. stranka: pevneprsia. eu objednala som si 360 tabliet za 92, 90 € na zaklade emailovej ponuky a oni mi poslali prazdny balicek! Su to podvodnici, ale teraz uz je neskoro plakat :- (
Ahojte dievčatá, ja som kedysi davno cez megaprsia. sk objednala prípravok na zväčšenie poprsia a prislo mi take balenie, ake ponukaju na top-prsia. sk
takze mozno budu tie firmy tak povediac sesterske či?
Ahoj, môžeš mi prosím ťa napísať presne názov tabletiek, ktoré si užívala? Ďakujem
Kliknite si na tento http://www.skumavka.sk/tabletky/superprsia/. Na stránke skumavka ponúkam neminuté tabletky zadarmo.
Porovnanie tabletiek na zväčšenie poprsia http://www.skumavka.sk/tabletk...
zvačšiť prsia zadarmo, najdeš chlapa čo ta oplodní a máš vačšie prsia zadarmo
obavam sa, že bez platisky to asi nepojde. S tym je samozrejme spojená aj nejaka bolest, ale žase, žena vydrží všetko.
Pravidelné krémovanie je fajn, len tiež to treba včas aby to malo význam
alebo potom jedine nejaka plasticka operacia, ale ta je zase dost bolestiva a pomerne draha
Tabletky na zväčšenie pоprsia - https://breastfast.com Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiаc a prsia mám väčšie a plnšie.
Dobrý deň, žiadne zázračne tabletky neexistujú , ktoré zväčšia poprsie sú to vyhodené peniaze. Ale skúste senovku grécku ale ako semena je to skvele korenie a má aj úžasne účinky hlavne na mliečne žľazy v prsníkoch. Je lacná a poznám ženy, ktorým pomohla a patrím medzi ne aj ja, ako hovorim stále prírodné produkty sú tie najlepšie.
1 odpoveďAj za kremiky, uz aj o takom som pocula a pritom neviem k comu je to dobre
1 odpoveďEllinina
Vieš koľké tak dali?