Pokračovať v diskusii 42 odpovedí
Sep '14

simica_anonym

Prvé účinky som síce zaznamenala až po skoro troch týždňoch ale inak som spokojná :slight_smile:

1 odpoveď
Sep '14

michaela-brehova_anonym

Toto by som naozaj chcela vyskúšať :slight_smile:

Sep '14

erika35_anonym

Mala som to a môžem povedať že kvalitka. Vážne som spokojná s tým ako to zabralo, pôvodne som chcela ísť na plastiku. Našťastie to už teraz nebude nutné

1 odpoveď
Sep '14

lubkanda_anonym

Naozaj to funguje? Aj ja si chcem zväčšiť prsia a akurát hľadám nejaké tabletky na zväčšenie pŕs bez plastiky. Toto by bolo jedno z riešení. Vedel bi mi niekto povedať ako prebieha to zväčšenie pŕs tabletkami?

1 odpoveď
Sep '14 ▶ lubkanda_anonym

sasena_anonym

Funguje to tak, ze to zacnes brat asi po dvoch tyzdnoch po menzese 2 tablety 2x denne a potom to uz jes stale bez prestavky. Po dvoch tyzdnoch zacnes citit mierny tlak v prsiach a budes vidiet ze aj su pevnejsie. Mne sa postupne behom 7 tyzdnov zvacsili o 2 velkosti a potom uz sa nezvacsovali, ale brala som tie tabletky dalej aby tie dosiahnute vysledky boli trvale, takze taj nejak. Ved vyskusaj a uvidis sama

4 odpovede
Sep '14 ▶ sasena_anonym

lubkanda_anonym

Ale nebudem to musiet brat uz navzdy. Ze nie?

1 odpoveď
Sep '14 ▶ lubkanda_anonym

sasena_anonym

Jasné že nie. Po troch mesiacoch už to vysadíš a prsia ti ostanú.

Sep '14

gabi_anonym

Malo som už tabletky na zväčšenie pŕs od megaprsia. sk a som spokojná s výsledkami, takže odporúčam dievčatá

Oct '14

angelika_anonym

Tabletky mi pomohli zregenerovať prsia… Mali ste vidieť moje prsia po skončení kojenia. Vyzerali ako handry. Odporúčam každej mladej mamičke

Oct '14

alena45

Ja som vyskusala pripravok NiceBOOBs & Slim, samozrejme pretoze ma dobru cenu. Ale po mesiaci uzivania su ozaj dobre vysledky.

Oct '14

sofia_anonym

A ktoré ste brali tie BreastExtra+ alebo NiceBOOBs & Slim?

2 odpovede
Oct '14 ▶ sofia_anonym

sandra_anonym

Aj ja som ten NiceBOOBs & Slim skúšala ale je to podfuk. Vôbec sa m nezväčšili. Nabudúce si už dám pozor na takéto lacné napodobeniny…

1 odpoveď
Oct '14 ▶ sandra_anonym

miguella_anonym

NiceBOOB je pekný podvod vobec neodporucam kupovat. Sama som sa popalila… Vazne radsej megaprsia, to aj naozaj pomaha. Nie ako niceboob

Oct '14

sisike_anonym

Najlepsie na zvacsenie pr su top-prsia. sk www.top-prsia.sk

Oct '14

sisike_anonym

Top-prsia. sk www.top-prsia.sk najvacsie zvacsenie

1 odpoveď
Oct '14 ▶ sofia_anonym

sisike_anonym

Sisike vyskusaj radsej top-prsia. sk www.top-prsia.sk

Nov '14

majus_4

A teda este raz radsej megaprsia alebo top-prsia lebo sa to tu pomiesalo nejak :slight_smile: Dakujem

Dec '14 ▶ sasena_anonym

jana-f

AHOJ TE RADA BISOM SA PORADILA ZNEKIM KTO MA SKUSEMOSTI ZNIEAKINI TABLETAMI NA ZNECJENIE PRS NA TRHU SU ICH PLNO A NEVJEM AKE MI MOZU POMOC AK NEAKA ZVAS MA NIEAKU SKUSENOST PORATE MI PROSIM CHCELA BISOM ASPON O 2 CISLA VECJE PRSIA ZDISOM MALA MALE A STALE MAN A POPORODE ESTE HORSIE SOM VDACNA ZA AKU KOLVEK SKUSENOST

Jan '15 ▶ sasena_anonym

julia_22

Ahoj mozem sa opytat ake tabletky si brala na vacsie prsniky. To vazne ti to zabralo?

Jan '15 ▶ sisike_anonym

cateline

Vazne ti to pomohlo lebo neviem sa rozhodnut medzi top prsia alebo BreastExtra+

Mar '15 ▶ erika35_anonym

maria_159

Ahoj… To vazne tie tablety tak zaberaju a je 100 percentny vysledok-zväcsia sa prsia ? ake tablety si uzivala ty? dakujem

Apr '15

sandrakocurik_anonym

Megaprsia sú lepšie určite…

1 odpoveď
Apr '15

jen

Mne to nefungovalo, brala som az dve balenia a nic sa nezvacsilo, jedine moj krvny tlak… Neverte, je to lacny trik vymamin eura od bab, ktore chcu mat vacsie prsia

May '15

zubacka_anonym

Pozor na firmu KRAJCAN s. r. o. stranka: pevneprsia. eu objednala som si 360 tabliet za 92, 90 € na zaklade emailovej ponuky a oni mi poslali prazdny balicek! Su to podvodnici, ale teraz uz je neskoro plakat :- (

Jun '15

jajus_anonym

Ahojte dievčatá, ja som kedysi davno cez megaprsia. sk objednala prípravok na zväčšenie poprsia a prislo mi take balenie, ake ponukaju na top-prsia. sk
takze mozno budu tie firmy tak povediac sesterske či? :slight_smile:

Jun '15 ▶ sasena_anonym

katarina_123

Ahoj, môžeš mi prosím ťa napísať presne názov tabletiek, ktoré si užívala? Ďakujem

Oct '15 ▶ sandrakocurik_anonym

maria_161

Kliknite si na tento http://www.skumavka.sk/tabletky/superprsia/. Na stránke skumavka ponúkam neminuté tabletky zadarmo.

Jan '16

martina_159

Porovnanie tabletiek na zväčšenie poprsia http://www.skumavka.sk/tabletk...

Apr '16

samesatourobi

zvačšiť prsia zadarmo, najdeš chlapa čo ta oplodní a máš vačšie prsia zadarmo

Nov '18

saxoso

obavam sa, že bez platisky to asi nepojde. S tym je samozrejme spojená aj nejaka bolest, ale žase, žena vydrží všetko.

Nov '18

martina.l

neskušala si na to nejake serum, alebo gel, krem na spevnenie a tvarovanie?

1 odpoveď
Nov '18 ▶ martina.l

michalin_ka

Pravidelné krémovanie je fajn, len tiež to treba včas aby to malo význam

Nov '18

martina.l

alebo potom jedine nejaka plasticka operacia, ale ta je zase dost bolestiva a pomerne draha

May '19 ▶ simica_anonym

Elsa777

Tabletky na zväčšenie pоprsia - https://breastfast.com Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiаc a prsia mám väčšie a plnšie.

Jan '20

marcela.ihnat1

Dobrý deň, žiadne zázračne tabletky neexistujú , ktoré zväčšia poprsie sú to vyhodené peniaze. Ale skúste senovku grécku ale ako semena je to skvele korenie a má aj úžasne účinky hlavne na mliečne žľazy v prsníkoch. Je lacná a poznám ženy, ktorým pomohla a patrím medzi ne aj ja, ako hovorim stále prírodné produkty sú tie najlepšie.

1 odpoveď
Jan '20 ▶ marcela.ihnat1

laura.tak

Nechapem ako niekto moze verit tomu, ze nejake tabletky by mohli pomoct, podla mna je to trochu utopia :confused:

1 odpoveď
Jan '20 ▶ laura.tak

Domin_kaa

Tiež nerozumiem jak tomu niekto verí, veď to je strašné a kopa žien aj veľa peňazí za rôzne doplnky vyhodí

1 odpoveď
Jan '20 ▶ Domin_kaa

barandovka.makr

Aj za kremiky, uz aj o takom som pocula a pritom neviem k comu je to dobre

1 odpoveď
Jan '20 ▶ barandovka.makr

richteria

K ničomu, to len peniaze ťahá od ľudí nič viacej :confused:

1 odpoveď
Jan '20 ▶ richteria

vmarotska

Doplnky tie nestoja za nic, tiez som raz tomu prepadla. Kupila som si nejake a nenormalne drahe boli a zbytocne :confused:

1 odpoveď
Feb '20 ▶ vmarotska

eliana421

To vazne si za to dala peniaze??

1 odpoveď
Feb '20 ▶ eliana421

misakovaM

Ellinina
Vieš koľké tak dali?