Ale nebudem to musiet brat uz navzdy. Ze nie?
Jasné že nie. Po troch mesiacoch už to vysadíš a prsia ti ostanú.
Malo som už tabletky na zväčšenie pŕs od megaprsia. sk a som spokojná s výsledkami, takže odporúčam dievčatá
Tabletky mi pomohli zregenerovať prsia… Mali ste vidieť moje prsia po skončení kojenia. Vyzerali ako handry. Odporúčam každej mladej mamičke
Ja som vyskusala pripravok NiceBOOBs & Slim, samozrejme pretoze ma dobru cenu. Ale po mesiaci uzivania su ozaj dobre vysledky.
A ktoré ste brali tie BreastExtra+ alebo NiceBOOBs & Slim?
Aj ja som ten NiceBOOBs & Slim skúšala ale je to podfuk. Vôbec sa m nezväčšili. Nabudúce si už dám pozor na takéto lacné napodobeniny…
NiceBOOB je pekný podvod vobec neodporucam kupovat. Sama som sa popalila… Vazne radsej megaprsia, to aj naozaj pomaha. Nie ako niceboob
Najlepsie na zvacsenie pr su top-prsia. sk www.top-prsia.sk
Top-prsia. sk www.top-prsia.sk najvacsie zvacsenie
Sisike vyskusaj radsej top-prsia. sk www.top-prsia.sk
A teda este raz radsej megaprsia alebo top-prsia lebo sa to tu pomiesalo nejak Dakujem
AHOJ TE RADA BISOM SA PORADILA ZNEKIM KTO MA SKUSEMOSTI ZNIEAKINI TABLETAMI NA ZNECJENIE PRS NA TRHU SU ICH PLNO A NEVJEM AKE MI MOZU POMOC AK NEAKA ZVAS MA NIEAKU SKUSENOST PORATE MI PROSIM CHCELA BISOM ASPON O 2 CISLA VECJE PRSIA ZDISOM MALA MALE A STALE MAN A POPORODE ESTE HORSIE SOM VDACNA ZA AKU KOLVEK SKUSENOST
Ahoj mozem sa opytat ake tabletky si brala na vacsie prsniky. To vazne ti to zabralo?
Vazne ti to pomohlo lebo neviem sa rozhodnut medzi top prsia alebo BreastExtra+
Ahoj… To vazne tie tablety tak zaberaju a je 100 percentny vysledok-zväcsia sa prsia ? ake tablety si uzivala ty? dakujem
Megaprsia sú lepšie určite…
Mne to nefungovalo, brala som az dve balenia a nic sa nezvacsilo, jedine moj krvny tlak… Neverte, je to lacny trik vymamin eura od bab, ktore chcu mat vacsie prsia
Pozor na firmu KRAJCAN s. r. o. stranka: pevneprsia. eu objednala som si 360 tabliet za 92, 90 € na zaklade emailovej ponuky a oni mi poslali prazdny balicek! Su to podvodnici, ale teraz uz je neskoro plakat :- (
Ahojte dievčatá, ja som kedysi davno cez megaprsia. sk objednala prípravok na zväčšenie poprsia a prislo mi take balenie, ake ponukaju na top-prsia. sk
takze mozno budu tie firmy tak povediac sesterske či?