vratislav_anonym
vsechny vlasy me uz vypadaly agato [ato] vse to zaclo v Hranicích na Morave
vsechny vlasy me uz vypadaly agato [ato] vse to zaclo v Hranicích na Morave
Dobry den.Mám 16 rokov a vlasy mi uz vypadavaju asi pol roka,velmi som z toho zufala uz neviem co mam robit.Kozna lekarka mi predpisuje vodičku Alpicort a vitaminy ale to vobec nezabera.Vyskusala som uz rozne lieky a nic.Niekedy som mala krasne huste kucerave dlhe vlasy ,ale teraz?uz z nich vela neostalo.Musela som ich skratit.A ked to takto pojde dalej pridem o vsetky.Co mam robit?
2 odpovedeDobrý deň Alenka. Hovorí sa u ženy - vlasy,koruna krásy. Je to pravda. Preto skúste absolvovať vyšetrenie štítnej žľazy a dajte si urobiť pečeňové testy. ostatné zodpoviem po Vašom kontaktovaní.
Ahoj Alena,
neskusala si uzivat aj revital revitalon? Vyraba ho firma vitar. Moja sestra mala tiez problem ako s vypadavanim vlasov, tak ich mala aj znicene castym fenovanim. Revital revitalon uziva kazdy den a vysledok je viditelny, vlasy jej spevneli a nepadaju tak ako predtym. Ona je velmi spokojna, myslim ze by si to mohla vyskusat. Plus cena je prijatelna a ako bonus ti to spevni aj nechty
Ja som tiez skusila revitalon v nadeji ze mi prestanu vypadavat vlasy a budu zdravsie. No miesto spevnenia vlasov mi zhustli a zacali rychlejsie rast chlpy. Bola som z toho dost nestastna… Zial na vlasy to nemalo ziadny ucinok, aspon nie viditelny. Ale to je asi individualne.
ahojte mam problem vipadavaju mi strasne vlasy mam ich masne a musim si ich kazdi den umivat neviem co mam robit nastivila som doktorku koznu ona mi predpisala vodickua alpicorit an nic nepomaha brala som tabletki revalit a ties nepomohlo prosim vas pomozte co mam robit bojim sa ze budem plesata mam 34 rokov prosim vas pomozte dakujem
1 odpoveďMne osobne pomohli čisto bylinné doplnky stravy. Dobré je, že ich môžu užívať i kojace a nastávajúce mamičky. Brala som tieto výrobky na moje migrény a jednou ranou som odstránila dva problémy aj keď som sa na vlasy vtedy nezameriavala /Ale padali strašne. Kaderníčka povedla, že mám len nejakú tretinu zo svojich vlasov./
Cca 4 mesiace som bez migrén a prestali mi padať aj vlasy. Dokonca sa zlepšila ich kvalita a tým, že mi tak nevypadávajú a rastú nové, zdá sa, že zhustli.
Poradím, kde ich nájdete a ako si ich zadovážiť so zľavou. mputzov@gmail.com, 0911/696 646
kolko mesiacov sa moze uzivat revitalon?mozem ho uzivat aj cely rok?beriem ho par dní a vlasy sa mi zlepsili uz vypadavaju menej a su aj na dotyk lepsie
Dobrý deň.Vidím, že nie som sama, že viac a viac žien má problem s vypadávaním vlasov. Milé dámy ja som na tom rovnako.Už asi 4 mesiace mi padaju vlasy.Najprv som si myslela, ze je to nejake obdobie,ale keď vidím ako mi padajú vlasy, som z toho nervózna. Užívam revalid, kožná lekárka mi dala nejáké vodičky, ale nemám pocit, že by mi to pomohlo. Momentálne skúšam talianske produkty na padanie vlasov, a verím, že mi to pomôže. Sú dosť drahé, ale keď to človek potrebuje tak mu na tom nezáleži. Keď mi zaberú dám vedieť čo to je a ako sa to vola, lebo teraz si to vôbec nepametám. Ale je to dost kombinované a treba to dodržiavať.
a pomohlo by ostrihat sa nakratko?
mne tiez padaju vlasy a rozmyslam nad touto moznostou
Ahojte. Mate prosim vas niektora skusenosti s Revalidom?? Vypadavaju mi vlasy uz asi 3 tyzden a neviem preco.
2 odpovedeAhoj. Mne asi dva roky dozadu zacali velmi padat vlasy ked som skoncila s antikoncepciou a revalid mi dost pomohol
1 odpoveďMám 23 a vlasy mi vypadávajú asi pol roka,ale hlavne kúty neviem čo mám robit,mal som nejeké trampoty tak možno kôli tomu,tak dúfam,že sa mi to vylepši,možno to je zo stresov,zatial mam pekné blond vlasy,trápilo by ma keby vypadali.
to ma nenapadlo, ze to moze byt aj z antikoncepcie, ja som ju vysadila asi pred 4 mesiacmi. No revalid som nedobrala cely a aj tak mi vlasy vo velkom vypadavju, neviem, co robit, aj stravu som upravila a nic.
1 odpoveďahoj…ostrihanie ti velmi nepomoze, ja som sa dala a vlasy mi padaju stale.
Ahojte už to trvá dlhšie tuším ešte pred dovolenkou v lete…moc som si to nevšímlaa no ptm ked som si umývala vlasy vždy bola plná vaňa a všetko je od mojich vlasou…nwm z čoho to je žehlila som si aj vlasy ale to iba ofinu…a ačali mi strašne ypadávať teraz použivam revalid ktorý to trochu zmiernil ale nezastavil uplné používam aj niveu na kompletne obnovenie a pantene z nejakyým balzamom a terza je nejaká novinka SCHAUMA Q10 čo stimuluju tvorbu kreatínu tak ešte to vyskúšam ale nwm čo mám robiť poradťe…a je to hrozné nevypadajú mi raz vsetky ??..
Ahojte.Mam 26rokov a strašne mi začali vypadavat vlasy.Po zmyti my ostane vo vani plno vlasov a taktiež pri česaní mi ich na hrebeni moc ostane.A rano na vankusi ich tiez zopar mavam.Brala som mesiac biohar a revitalid a nic.Vidim ako mi zredli.Co mam robit
1 odpoveďMnohokrat je to nejaka vnutorna porucha,stres , pracujem v kozmetickej oblasti 24 r. skuste vyskusat na vnutornu podporu tabletky a po kazdom umyti si vlasy splachnut zihlavovym odvarom ,alebo odvar z lopucha a jemne vymasirovat pokozku, vlasy potom len zabalit do uteraka a ńie hned drasticky rozcesavat, vlasove tuzidla / tekute, peny / sa davaju na polosuche vlasy , pouzivat kvalitne hrebene a kefy s prirodnymi stetinami, ktore pouzivame na vycesavanie hlavne pred spanim…
boli ste u lekara? mal by to vidieť kožný lekár, inak skuste zinok a vsetky b.vitaminy,inak môže to byt po chorobe, pri hormonalnej poruche, problémoch so štítnou žľazou, nedostatok železa alebo pri diétach
2 odpovedeA narastu mi este vlasy po vzpadavani ci uz nie lebo mi aj dost zredli
Ano bola som na koznom a dala mi kapsule a aplikort a vobec mi to nezabera.Stale tak isto.
Dobry den chcem sa spytat na Vas nazor ci mate nejake skusenosti a prosim o radu co by ste robili kde sa este obratit alebo uzivat ked uz od lete mi padaju vlasy najviac ked si umyjem bola som aj na odber krvi kde mi zistili zvysene pecenove testy a bola som u koznej ktora mi dala vodicku ale popritom uzivam este zinok +HAIR BOOSTER ale nic mi neprestavaju padat uz 2 mesiace uzivam a vtieram vodicku.CO BY STE MI RADILI???DAKUJEM
Ahojte taktiež mám velký problém z vlasmi mám 22 a už mám na temene hlavy plešinku už nemôžem nosit rozpustene vlasi. moje kedysi husté vlasy sa stali už minulostou a to všetko sa udialo v priebehu 2 mesiacov po vysadený antikoncepcie poradte čo mi pomôže
cavte taktiež mam problémy s vypadávaním vlasov cca 2 roky…chcela by som sa vas spítať či je možné že za to može aj fajčenie.
2 odpovedeahojte,na vypadavanie vlasov aspon mne zabera NEOCAPILje sice drahsi stoji 11 eur ale vydrzi mesiac pri kazdonennom uzivani,mne vlasove korienky spalila kadernicka pri trvalej,mala som aj uplne hole miesta ale teraz je to v pohode aj ked to uz ako bolo predtym nebude
1 odpoveďPekný den prajem.Chcela by som vás poprosiť o radu čo mám robiť mám 42 rokov dlhé vlnité vlasy každý druhý mesiac farbené kvoli už šédinám a strašne mi padajú hlavne pri zmívaní plná vaňa.Okrem toho mám veľa lupín suchú pokožku až chrasty a vlasy jemné ako páperie ktoré mi začali aj elektrizovať .Chcela by som aby boli aj pevnejšie dakujem
4 odpovedeahoj inka,radim ti len jedno chod čo najríchlejšie ku kožnej lekárke!!!moj osobný nazor je taký že je to alergická reakcia!
inka radím ti len jedno čo najskor vyhladaj kožnu lekárku!!!podla mna to je alergická reakcia.
L-Recapin niečo o tomto prípravku máte v pošte.
koncom zimy a v predjari mame nedostatocny prisun vitaminov a stopovych prvkov, malo zeleniny, lieky pri kazdom pichnuti, stres ,atd.
skuste najprv doplnit si selen, zinok, ap.napr. tekvicovy olej, alebo tekvicove semienka, zeruchu, obmedzit stres zvysit pohyb, aby sa zmenila aj latkova vymena.az potom pripravky na vlasy a tu je skala taka siroka od lopuchovej vody cez pripravky s kyselinou listovou olivovy olej med mlieko atd.treba vyskusat, aby ste nevyvolali alergicku reakciu, kazdy sme citlivy na nieco ine. ale v prvom rade zmeny na kozi vlasoch bolesti klbov atd . signalizuju, ze nefunguju , alebo zle funguju vnutorne organy
Zdravim ta, ak ti mozem poradit, daj si vyhladat na Google - vitajod, je tam prednaska biochemika, ktory sa 40 rokov zaoberal poruchami stitnej zlazy. Je to nieco uzasne aj ten produkt o ktorom tam hovori. Lekari iba podavaju hormony, ktore stitnu zlazu iba nicia. Tiez mam problemy so stitnou zlazou.
Dobry den, mam len 19 rokov a strasne mi vypadavaju vlasy. Umyvam si ich kazdy den samponom, lebo ich mam rychlo mastne. Moze to byt pricina? Co by mi mohlo prospiet, mozno nejake vitaminy? Dakujem
Dobry den!
Mam 26 rokov a vlasy mi zacali plosne vypadavat asi od 12 rokov. Opakuje sa to priblizne kazdy rok, niekedy az dva krat za rok. Zvyzajne mam jednu-dve plesiny na hlave. Na roznych miestach, momentalne na dost viditelnom mieste, no nastastie to moje kucerave huste vlasy prekryju. Nikto nevie, co by to mohlo sposobovat, rodicia mi viedli podrobne zaznamy o vypadavani, rocnych obdobiach - bohuzial ziadne suvislosti. Osobne si myslim, ze je to sposobene jednorazovym navalom stresu, lebo ja sa inak nestresujem, vlasy mi vzdy spat dorastu. Vyskusala som za tie roky asi vsetko. Pomaha lopuchova voda a vitaminy doda aj Revalid.
Zdravím vás. Mám 21 rokov a vlasy mi vypadávajú už asi 2 roky. Skúšala som všeličo možne cez tabletky, šampony, vodičky a stále vypadávaju, síce mierne, ale už sa ani náhodou nepodobajú na hrivu akú som mala kedysi. U lekárky mi zistili, že som anemička (nedostatok železa) a že je to z toho a predpísali mi lieky. Už doberám druhé 3 mes. balenie a vlasy stále vypadávajú. Som z toho strašne smutná a neustále na to myslím Poradte mi prosím. Neviem teraz, mám ísť ešte aj ku kožnej?
Ahojte, mam 19 rokov a uz cca 2,5 mesiaca mi padaju vlasy Na zaciatku to bolo nenapadne, len som si pocas dna nasla par vlasov na pleciach a pri umyvani mi ich par vypadlo ale nic extra, tak som si kupila Revalid kapsule a Vichy sampon proti vypadavaniu vlasov a myslela som si, ze sa to zlepsi, ale spravila som sprostost, ze som hned nebezala na kozne
Cely cas som si len namyslala, ze je to zo stresu z maturit (strasne som sa stresovala a teraz to len lutujem, ze som to brala tak vazne) No ale asi po 6 tyzdnoch sa to zrazu brutalne zhorsilo, zacali mi vypadavat doslova hrste vlasov, tak som konecne vyplasena bezala ku koznej, ta mi vlasy podusíkovala a predpisala mi Alpicort F a 1% kapsaicínovú tinkturu (o tej som sa docitala, ze robi s vypadavanim vlasov hotove zazraky), tak len dufam, ze sa to zlepsi, lebo ak to takto pojde dalej, tak som o 2 mesiace plesata
uz nosim vlasy len zopnute, lebo uz som na to nemala nervy kazdu chvilu si oberat z pliec kopu vlasov
a pri umyvani mi ich vypadne tak 200+ a mam pocit, ze je to zo dna na den horsie
Len chcem poradit ostatnym, urcite chodte cim skor na kozne, pretoze vypadavanie vlasov sa spravidla vzdy zhorsi, aj ked je to na zaciatku nenapadne, tak to urcite nepodcente ako ja
Drzim palce vsetkym
Je to normálne aby mladým ľuďom padali vlasy? Je to hrozné, mám 21 a o polovicu menej vlasov, ako som mala pred tým. Mne začali padať vlasy tak pred 2 rokmi, prvý rok som si to ani tak nevšímala, až potom, ked boli všade po dome moje vlasy a v mojej izbe ani nehovorím, tak som si kúpila zinok, potom šampóny, vitamíny a nič, asi tak pred pol rokom som už bola nútená ísť kožnej, pretože na predu hlavy sa mi začala robiť normálne plešinka. Kožná mi spravila všetky vyšetrenia a skonštatovala, že je všetko v poriadku a predpísala mi Chronostim od firmy Ducray, keď som prišla do lekárne, skoro ma hodilo o zem, cena 40 euro, no ale kúpila som, používala som to tak mesiac a vlasy fakt prestali padať, lenže po pol roku mi začali padať znova, takže som si teraz znova musela kúpiť chronostim, a prestali padať už po týždni a pol, kúpila som si aj minerály na vlasy. A budem to užívať asi stále, pretože je tam napísane, že sa to dá aj preventívne 3 krát do týždňa ten Chronostim, takže tak, bez vlasov si nedokážem predstaviť život a nič iné mi nepomohlo, budem musieť vyhadzovať veľa peňazí, lebo naši doktori prd vedia, predsa vlasy nevypadávajú bez príčiny.
2 odpovedeTiez som nedavno vysadila antikoncepciu. Ani by ma nenapadlo, ze to moze byz z toho. Ale dlho som brala Roaccutane koli akne, takze pravdepodobne to moze byt aj tym. Za koznou nemam chut ist. V minulosti ma dopovala antibiotikami a po tej liecbe vsetkym moznym mam dost. Ale mne sa robia aj take tvrde lupinky na rozhrani vlasov. Stale je to cervenkaste, podrazdene. Neviem, co sa to deje a skusala som aj prirodne sampony ale nic nepomohlo.
Ahoj, skus to liecit alternativnou medicinou - homeopatia, akupunktura. Je to problem z vnutra (fyzicky alebo psychicky) bezny lekar ti da kortikoidy a hotovo. V lekarni predpisu to, z coho maju najvacsiu marzu. Neprezivas velke stresy? Pomaha aj cinska medicina (centrum je aj v petrzalke)
1 odpoveďAhoj ja som mala (resp. este stale mam) rovnaky problem a uz som bola zufala, ale asi pred tyzdnom sa to zrazu zlepsilo! Neviem co konkretne mi pomohlo, ale uzivam zatial 2 mesiace 3x denne Revalid (prve 2 tyzdne 6x denne), skoro mesiac si davam do vlasov tinkturu capsici, co mi predpisala kozna a pouzivam striedavo sampony Vichy proti vypadavaniu a Triaktivin (proti vypadavniu + naozaj vytvara super objem aj z mojich vlasov a to je uz co povedat). A uz asi 2 mesiace jedavam kazdy den na ranajky ovsene vlocky, vraj to moze pomoct
No a hlavne uz odkedy to zacalo tak si vlasy nefenujem ani nezehlim
pretoze moje vypadavnie bolo sposobene asi tym, ze som si skoro 4 roky denne zehlila a kulmovala vlasy
takze tvoje vypadavnie moze byt naozaj z toho farbenia, ale radsej skoc ku koznej
(btw. ta tinktura capsici je uplne super a navyse ak ti ju prepise kozna tak ti ju v lekarni vydaju bez poplatku
Ahoj, mám 18 rokov, asi pred rokom som si začala všímať nadmerné vypadávanie vlasov. Začali sa mi štiepiť končeky, čo som pred tým nezažila. Začala som užívať centrum - je tam zinok, horčík a tak, čiastočne mi to pomohlo, začali mi padať menej, bolo už aj na čase, mám ich o polovicu menej. Lenže som začala užívať novú antikoncepciu a tam sa píše, že môžu začať padať vlasy. Mám počkať alebo ju hneď prestať užívať, nechcem už prísť o vlasy.
No ja som ho tiež mala od kožnej a nula bodov…
Mám 14 rokov a už mi asi 2,5 - 3 mesiace strašne padajú vlasy, väčšiu polovičku mám už fuč, som z toho zúfala, vlasy mám všade, musím ich nosiť zopnuté do drdola, inak mi stále padaju. Neviete mi niekto poradiť, čo s tým? Aby to nebolo príliš drahé?
1 odpoveďAhoj, moja rada je navštív obvodného lekára a daj si urobiť vyšetrenia, môže to byť zlyhávanie nejakého vnútorného orgánu alebo žľazy, nerovnováha hormónov alebo nevhodná strava a podobne.
Mám 14 a už skoro 4 mesiace mi padajú vlasy. Nevem čo s tým, mama mi kúpila už aj tabletky proti tomu no trochu mi to pomohlo. Poraďte mi prosím.
Dobrý deň, mam 22 ropkov a vlasy mi padaju uz cca 3 roky, na temene hlavy mam uz len zopar vlaskov a o to horsie je, ze su cierne, cize mi vidno takmer celu hlavu, dlzku mozem len po plecia. Endokrinilogicka mi pred 6 rokmi nasadila antikoncepciu kvoly zvysenemu testosteronu + pred 3 rokmi sa pridala znizena cinnost stitnej zlazy takze beriem eutirox o, 25, kazia sa mi velmi zuby a gastroenterolog mi predpisal aj helicid, lekari do mna pchaju jeden liek za druhym a nikto nepovedal dovod padania vlasov. Posledne 2 mesiace vlasy padaju po 200 aj 300 uz nemam na hlave takmer nic. Brala som revitalon, viaderm, zinok a teraz beriem revalid a zatial nic, stravujem sa zdravo, jem goji, pijem zihlavu, papam vlakninu, ovovcie, zeleninu, cerealie a nic nepomaha. Som na tom psychicky coraz horsie. myslite, ze alternativna liecba by mohla pomoct? Som dost mlada na to, aby som bola plesata pre neschopnost lekarov.
2 odpovedeAhoj, podľa mojich skúseností žihľava musí pomôcť, aspoň zmierniť vypadávanie vlasov, ale to chce aspoň mesačnú kúru 3x denne šálku a pravidelne, okrem toho vlasy po umytí opláchnuť žihľavou / macerovať cez noc, potom priviesť do varu ale nevariť, scediť a spláchnuť, usušiť. Najlepšie aspoň 3x do týždňa, a nestačí len jeden týždeň. Musí pomôcť. Veľa šťastia.
Zdravím Vás všetky, tiež mám podobný problém s padaním vlasov. Bola som u kožnej lekárky, nariadila mi dať spraviť krvný obraz, tak čakám čo s tým. Zatiaľ mi predpísala tabletky a vodičku na vtieranie do vlasov. žiaľ neviem jej názov pretože ju zarábali v lekárni. Chcela by som vám poradiť možno to niektorej z vás pomôže predpísala mi lieky acidum folicum (obsahujú kyselinu listovú) a nie je to ani drahé a dokonca sú aj na predpis. Ale taktiež mi dávala rady na kúpu dosť nákladných tabliet, vodičiek, ale ja používam Panthenol tabletky tie sú aj finančne dostupné. cca 6 eur K tým sa veľmi nevyjadrovala asi nemala zmluvu s výrobcom. Tak Vám všetkým držím palce a nech sa to len lepší.
Tiež mi strašne padali vlasy, skúšala som všetky možné prípravky z lekárne, bola som u kožnej nepochodila som ktovie ako. Na internete na stránke alopecia. sk som objavila MARBO sadu. Keďže som už bola zo seba zúfalá, obetovala som 90 eur a kúpila som si ju. Neľutujem, jedine to, že som si ju nekúpila skôr. Už po týždni badám výsledky a pri umývaní vlasov neverím vlastným očiamˇ, v odtoku je minimálne o tretinu menej vlasov ako predtým. Odporúčam Vám ju a nie som žiadna dílerka, čo by si tu chcela prihrievať svoju polievočku. Želám veľa šťastia, ev. sa mi môžete ozvať, či pomohlo.
2 odpovedeAhoj, ja mam pozitivnu skusenost s revalidom (sampon, balzam, resp. kondicioner + tonikum), zastavil mi vypadavanie vlasov cca. pred rokom, teraz som navstivila koznu v suvisl. s pletou a prve, na co reagovala, boli moje vlasy - androgenna alopecia (dufam, ze sa nepotvrdi, v rodine nik tym netrpi, uvidim, co ukazu horm. testy). Takze jedine, co doporucujem vsetkym je navstivit lekara. Mna pred dvoma rokmi kozny odkazal na sampon proti vypadavaniu vlasov a jedine lutujem, ze som nezasla k dalsiemu a ten by mi mozno pomohol uz vtedy. Teraz sa musim uspokojit s tym zostatkom jemnych vlasov, kt. mam a psychicky to ustat.
Dobrý deň. Mám problém s vypadávaním vlasov. Včera som si našla na pravej strane hlavy malé koliesko vypadaných vlasov. Poradte mi čo mám robiť. Ďakujem
2 odpovedeAhoj, prosim ta, chcem sa ta spytat o tu sadu Marbo na vlasy, ci Ti naozaj pomohla ta sada, a ci to nie len docasne. Mne uz dlho vypadavaju vlasy, nemam ich take huste ako som ich mala. No dlhodobo niekolko rokov som nebrala zelezo, mam nizke hodnoty, neviem ci to je pricina mojho vypadavania vlasov. Moze mi niekto pomoct, ak ma taky isty problem. Dakujem.
1 odpoveďAhojte, mam 22 rokov a som na tom uplne podobne, vlasy mi nadmerne vypadavju uz asi rok a pol, obcas viac, obcas menej, len zacitim, ze ma svrbi pokozka hlavy, prejdem si po nej rukou a medzi prstami mi ostane kopec vlasov, vobec sa na to nepozera dobre, zrejme to moze byt stresom, pretoze vsetky vysledky mam v poriadku. Lenze nedavno som si objavila aj par sedivych vlasov a stale ich pribudalo viac a viac, ludia si preto zo mna robili srandu a navyse boli vlasy aj matne a bez lesku, akoby bez farby a bez zivota, tak som si ich dala zafarbit setrnou farbou, vyzeraju na pohlad lepsie, ale nic to nemeni na tom, ze v takom veku prichadzam o vlasy a tie, co mam, mi sediveju. Absolutne neviem, co mam este vyskusat, mate skusenosti s viadermom alebo methioninom? Citala som, ze zaberaju dobre, len sa neviem rozhodnut. Pouzivala som aj kapsule Revalid, sampon Bioscalin, Gynex, no nic nepomohlo, bez vysledku. Stale na striedacku padaju, potom prestanu a cele dookola. Uz ani neviem, aky sampon pouzivat, vyskusala som vselico mozne, na druhy den po umyti su vlasy mastne, prosim, poradte.
1 odpoveďZdravim ta, dufam, ze aspon trosku pomozem. Mala som podobny problem cca. pred 4 mesiacmi mi zacali vypadavat vlasy, az sa mi tvorili kolieska na hlave. Najprv som brala Revalid (tabletky, kapsule, sampon), neskor som sa odvazila ist koznej, ktora mi predpisala sprej Neocapil (9.30 eur cca. na mesiac a pol vydrzi), tak isto som skusila bylinkarku v Trnave p. Sprusinska, beriem bylinky uz vyse mesiaca a pri kombinacii spreju a byliniek mi rastu nove vlasy. (1cm uz). Drzim palce!
1 odpoveďMoja osobna skusenost - Revalid strasne masti vlasy, tak isto aj ine pripravky na podporu rastu vlasov (pouzivam sprej Neocapil). Vyskusajte zajst k bylinkarke do Trnavy p. Sprusinska, beriem bylinku uz vyse mesiaca, na miestach, kde som mala kolieska mi narastaju nove vlasy. Drzim place!
3 odpovedeSmiem sa spytat, niekoho kto sa vyzna, ci vlasy po dlhodobejsom padani dorastu z povodnych folikulov, z ktorych vypadli? Kuty mi napr. nejdu dorast uz rok. Je to tak aj s ostatnymi vlasmi?
Lekárka mi povedala, že Neocapil sa dlhodobo používať nesmie, neviem čo je na tom pravdy. Pošli mi prosím kontakt na p. Sprusinskú, vyskúšala som už všetko, možno ona pomôže. Ďakujem.
Ahoj, prosim Ta, zacali ti rast aj nove vlasy, alebo sa Ti iba spomalilo vypadavanie?
Keď som chodila po lekároch kvôli vypadávaniu vlasov, endokrinologička mi povedala, že jej dcéra mala len minimálne znížené hodnoty železa a vlasy jej veľmi vypadávali, čiže si myslím, že určite si treba zájsť po železo k lekárke, za pokus to predsa stojí, tak veľa šťastia.
Ahoj, jednou z prvých otázok, ktorú mi položila lekárka bola, či fajčím. Čiže z toho usudzujem, že fajčenie nejaký vplyv na vypadávanie mať môže.
Ahojte, mám 21 rokov a pred rokom som schudla asi 4 kilá a s nimi šlo dolu aj dostatočné množstvo mojich vlasov. Stravujem sa normálne, užívala som aj zinok, vitamíny, vlasy mi už nepadajú dosť dlho, ale sú veľmi riedke, chcela som sa len opýtať, či vlasy dorastú a budú také aké boli v povodnom stave? Ak máte nejaké rady, čo by som mohla ešte vyskúšať? Som z toho zúfalá, prosím.
Ahojte mam 31 r. a vlasy mi padaju priblizne 5 r. Mala som krasne, huste zdrave vl. po pas, zacali padat pomaly postupne, najskor som tomu nevenovala pozornost, pretoze bolo obdobie, ked padali vela a inokedy nepadali vobec. Lenze tieto obdobia sa zacali stupnovat a vlasy zacali viac vypadavat. Zasla som k lekarovi, vsetky vysetrenia som mala OK. Pre istotu som navstivila aj inych lek., ale aj tam som mala vstky vysledky OK a nikto mi nevedel povedat pricinu, preco mi vypadavaju vlasy? Tak som ich dala skratit o polovicu, nakupila vl. vody a vitamin, na nejaky cas sa padanie zmiernilo, ale to co prezivam posledny rok je doslova horor a nocna mora. Z mojich krasnych vlasov nemam uz nic, vlasky mam ostrihane na kratko, ale to nepomoze, stale padaju. Vl. si umyvam kazdy 2. den a vyp. mi 500 az 700 vl. Vyskusala som Bioscalin, Alpicol F, Biohar, Revalid, Regarhar, Activ-Schwarczkopf, Vichy-Dercos, La roche posay - Kerium, Marbo, Hair-woman, jedine co mi pomohlo bol neocapil na 5 mes. mi prestali trocha padat vlasy, ale teraz uz nepomaha nic, vobec nic! Pritom som nefajciarka, zdravo sa stravujem, bez stresov, tak kde je potom chyba? Lekari len na mna pozeraju a posuvaju si ma ako na beziacom pase, ale nepomohol mi ani jeden! Do liekov a pripravkov som za tych 5 r. vrazila neskutocne mnozstvo penazi a poviem vam, ze pokial nenajdete skutocnu pricinu, ziadne vodicky, ani lieky vam nepomozu mozno to nachvilu pozastavia a potom sa to vrati spat a len zbytocne minate peniaze na zachranu svojioch vlaskov, lebo ziadna zena nechce byt bez vl. a aby toho nebolo malo asi pol r. dozadu mi zistili zapal stitnej zlazy, najskor som uzivala L-Thyroxin 50 a po pol r. uz uzivam 100. kamosky hovorili, ze mi vlasy padaju z toho ale moj “skvely” lekar ma ubezpecil, ze z toho mi padat vlasy nemozu. Zeny nevladzem! Naozaj uz nevladzem psychicky, toto je dokaz nasho zdravotnictva a schopnosti nasich lekarov.
3 odpovedeAhoj, čo sa týka vlasov, môj strýko má problémy so štítnou žľazou a ako jediný v našej rodine má vlasy opadané, ostali mu nejaké na obvode, ale hore má úplnu plešinu, lekári vôbec nevedia, čo všetko môže štítna žľaza spôsobovať, s tým spôsobom, akým prebiehajú vyšetrenia na Slovensku ani nikdy vedieť nebudú, nezbierajú od pacientov formuláre so spätou väzbou, takže čo tak môžu vedieť, ale ak máš štítnú žľazu v “odchylke”, tak to bude tým.
Ahoj, daj sa otestovať na otravu ťažkými kovmi. Aj to môže spôsobovať vyp. vlasov. Každý z nás má amalgámové výplne, ktoré bohato obsahujú ortuť (najjedovatejší tažký kov). Táto ortuť sa postupne z nich uvolňuje a usádza sa v orgánoch. Vyskúšaj to, za to nič nedáš.
1 odpoveďAhoj, moc dakujem, ale toto uz mam davno za sebou, vysledky OK. Som ako pokusny kralik, vyskusala som vsetky mozne vysetrenia aj na vlastne naklady, lebo mi ich nechceli urobit, lebo ze toto nie je pricina, tamto zase nema na to vplyv, poznas to, ked sa lekarovi nechce ani postavit zo stolicky, aby Ta vysetril, tak nechapem naco to robia. Velmi tazko, ale patram dalej, musi predsa existovat nejaka pricina! Este raz diky za radu a budem vdacna za vsetky rady.
1 odpoveďRobili Ti to vyšetrenie z krvi, z moču? Nemuselo sa to prejaviť vôbec a napriek tomu to môžeš mať. Dali Ti predtým injekciu na chelaciu ortute? Až potom sa da niečo namerať, keď sa ti to začne z organizmu vyplavovať.
1 odpoveďAhoj Kiki! Vies robili mi to asi pred 3 r. Ja si uz velmi nepamatam, aky bol presne postup, ale viem, ze vysledky som mala OK. Pre istotu som to konzultovala aj so zubnou lek., ale nemyslim ze by to boli zubky, mam ich celkom dobre, ale nieje zly napad dat si testy opat urobit, ak by ta este nieco napadlo, daj mi prosim vediet, dakujem ahoj.
Skus urinoterapiu, je to velmi ucinna terapia
Pekny vecer. vie mi niekto poradit ci skodi alebo neskodi dlhodobe pouzivanie kreatinu myslim vo forme samponu, citala som ze sampony obs. silikon po case skodia, odzrkadli sa to vraj pri farbeni vlasov a odstranenie silikonu s vlasu si vyzaduje odbornost a cas. Dakujem za radu…
Ako dieťa som mala nádherné vlasy. No asi v pätnástich mi začali rapídne padať. Lekárka mi diagnostikovala poruchu štítnej žľazy. Odporúčala mi skúsiť vitamíny ako zinok selén a celú kopu ďalších. Teraz je to už onoho jednoduchšie ako pred 10timi rokmi, teraz si dám jednu tabletku za deň a spokojnosť, ja osobne som ako prvý odskúšala Forcapil a zatiaľ som spokojná, tak nebudem meniť, ale je ich na trhu ešte mnoho, tak si je z čoho vyberať.
1 odpoveďTo je pravda! Ja trpim nedostatkom zeleza periodicky. Treba si dat spravit krvny obraz na zelezo damy! A tiez mi na to dosla az lekarka pre dospelych pritom v puberte sa som mnou lekarka nazapodievala, a pocas menzesu som hodne a dlho krvacala Teraz sa na to liecim a pravidelne mi robi lekarka krvne testy a zeny co na toto trpia, nesmu byt vegetarianky!
Prosím Ťa, Soni pošli mu adresu tej pani Sprusinskej z Trnavy, mojej dcére veľmi padajú
vlasy a už nevieme, čo by sme skúsili proti vypadávaniu vlasov. Vopred veľká vďaka!
Ja taktiež forcapil a fajnovo, dosť mi prestali padať vlasy, lebo som sa začínala už aj báť, že čo sa deje, ale asi to boli nejaké hormonálne zmeny.
Ahoj mám taký istý problém.
Prosím ťa mohla by si mi poslať kontakt na tú pani ?
Ďakujem
Ja som vyskúšala len revialid a forcapil a vyhráva to u mňa jednoznačne forcapil
Porovnavala som viac pripravkov vzdy na dlhodobej baze a vyhral Nanogen!
Poprodim kontakt na p. sprudinsku. Dakujem
Musím reagovať… tiež som mala a mám problémy s vlasmi a riešila som to trojmesačnou kúrou DONNA HAIR, som to užívala ale výsledok o ničom práve naopak, vlasy mi zredli padajú nadalej, som smutná, lebo vidím ako rapídne sa moje vlasy zmenili, na nepoznanie, používam šampóny len na bylinnej báze, kupujem si vlasové vodičky, hlavne lopuchovu… farbím ich minimálne… tak nechápem kde sa stala chyba, som až tak zúfalá že sa chystám navštíviť kožného lekára. držím vám palce baby aby ste nemali podobný problém.
Skúšala som ich viacero užívať a okrem masírovania vlasovej pokožky a bylinných masiek a zábalov najviac zabrala určite donnahair, len treba byť trpezlivá a užívať každý deň najmenej tri mesiace
Ja som bola spokojná s vitamínami z lekárne donnahair, mne začali z ničoho nič veľmi vypadávať, doteraz neviem príčinu, kamarátka tieto vitamíny užívala predtým tak mi ich doporučila a bola som spokojná. Ustálili mi to vypadávanie.
Dobry den vedel by mi niekto poradit zacali mi velmi vypadavat vlasy mam chorobu helikobakter ktory sa lieci antibiotikami… vie mi niekto zvas poradit co by bolo dobre na moj problem aby mi tak vlasy nepadali… neviem ci bazou liekma alebo tampulkama… dakujem sa odpoved
Chcem sa dat vysetrit na otravu tazkymi kovmi no neviem kde, poradte mi prosim. Som od Presova, mam ALOPECIU celeho tela, problemi z nechtami, odchadza mi zrak, triaska, nevolnost, nespavost atd. Poslite mi niekto adresu kde sa mam dat vysetrit, DAKUJEM…
Keď mi začali nadmerne vypadávať vlasy, bola som z toho úplne mimo… Hľadala som informácie všade možne. Mne najviac pomohli články z www.vypadavanievlasov.net. Sú tam všetky potrebné informácie a vyskúšala som ich rady a naozaj zabrali. Je vidieť, že na tejto stránke sa vypadávaniu venujú odborníci
Ja som proti vypadávaniu si nasadila z lekárne vitamíny donnahair a zmenila pár vecí, ako fénovanie či žehlenie a menej som začala používať lak na vlasy, neviem či všetko dokopy ale vlasy mi troch mesiacoch prestali tak moc vypadávať a boli omnoho silnejšie a menej zničené
vyskúšaj prípravky na vypadávanie vlasov, je tam toho viacej čo pomáha, ja napríklad používam nanogen
Mne známy odporučil nanogen, neviem ako teda ostatné prípravky, ale u mňa začal posobiť cca po 3 mesiacoch, čo je super aspon mam hustejsie vlasy
Čaute. Mám problémy s vypadávaním vlasov najmä v oblasti kútov, skúšal som už kadejaké vodičky, ale nič mi to neprinieslo. Preto uvažujem, že ako ďalej kde začať, každým týždňom mám pocit, že mi vlasy padajú viac a viac a fakt si už neviem rady. Ak máte nejaké overené rady budem rád.
1 odpoveďpoviem ti, ze nie si sam, moj muz tiez teraz riesi tento problem a je z toho zufaly, aj ked si to nechce pripustit, vidim na nom ako ho to trapi a chcela by som mu pomoct len nejako nechce o tom ani len hovorit, ale poviem ti ze sme uz vela penazi utratili za pokusy zlepsit to, zastavit to padanie a este som nevidela vobec ziadne zlepsenie
Potom teda veru nie som sám. Akože ja vídavam, že tento problém mávajú viacerí aj môj sused, ale mám pocit, že oni to nejako neriešia alebo neviem. Ja som to chcel nechať tak, chcel som sa s tým naučiť žiť, ale nejde mi to. Neviem sa tváriť, že je všetko ok. Ja by som aj chcel o tom hovoriť, len nemám s kým, keďže nemám nikoho kto by niečo podobné riešil, veď aj ja som už toľko peňazí do toho dať a ništ.
1 odpoveďv tomto mas pravdu, to suhlasim, maloktory chlap je ochotny si priznat nieco taketo, ale ja osobne by som to nejako nebrala ako jeho porazku alebo neviem co, predsa len som zena svojho muza a budem robit vsetko preto len aby bol stastny mozno mas aj v okoli niekoho, len o tom nevies, ked o tom malo ludia hovoria, my tiez sa cudujeme, ze nikoho zo svojho okolia sme nepoculi o takychto veciach hovorit
problem je ten ze castokrat ani len nevieme kde vznika ten problem, ze zacnu vlasy padat viem o tom svoje, tiez som na tom tak, ze mi zacali padat a neviem prist na to z akeho dovodu, kde je ten primarny problem, ktory mi toto vsetko zacal sposobovat, avsak co sa tyka nejakych liekov, vodiciek na vlasy a podobnych zalezitosti, tak s tymi som sa uz rozlucil, vystriedal som ich uz niekolko a uz ma to prestalo bavit, ked nevidim vobec ziadny uspech, ziadny vysledok
1 odpoveďziadny, aj ked mal som najskor pocit, ze nieco sa zlepsuje avsak to bol len nejaky klam, vlasy su na tom tak ako aj na zaciatku, ako aj pred tym ako som vobec nieco take zacal pouzivat, takze nic, boli to vyhodene peniaze u mna, teraz? no tak nechcem sa na to len tak prizerat rad by som s tym nieco spravil, uz som pozeral aj moznosti ako je transplantacia, ale mam zatial dost malo informacii ohladne tohto zakroku tak nemam celkom odvahu do toho ist
2 odpovedeTy si aspoň mal pocit, že to niekam ide, že sa niekam posúvaš. Ale ja som nevidel nič. Žiadny progres. Potom akurát tak nervy, nervózny som, či má zmysel ešte s niečím špekulovať alebo nie. O transplantácii som si aj ja posledné dni začal viac zisťovať, vraj je to tak, že nie každý môže hzákrok absolvovať
Gramono je to preto, žze o problemoch s vypadavanim vlasov sa velmi malo hovori. Ja tiez som tento problem mal a nik o tom nevedel, teda mozno vedeli, ale ja som o tom nehovoril, tak nikto sa ma na to ani nepytal ani nic. V lekarni ma tiez uz poznali aj po mene lebo som tam chodil ako inventar a skusal som kadeco. Pred rokom som sa o tomto probleme pozhovaral s manzelkou a ta mi pomohla ist na transplantaciu. Zacali sme zistovat, co taka transplantacia stoji, co to obnasa, kde su na to specialisti, odbornici a rozhodol som sa, ze do toho pojdem.
V novembri to bude presne rok, co som bol v Centre plastickej a estetickej chirurgie na transplantacii
Lepsie rozhodnutie som urobit ani nemohol
s tou prvou vetou suhlasim, to bez mihnutia oka, tiez som nato prisiel, ved prave to, ze aj ja a uz som zacal chodit zakazdym do inej lekarne, lebo mi to bolo cele divne, ze kazdu chvilu som nieco ine hladal, skusal, takze mam tomu rozumiet tak, ze hodnotis toto svoje rozhodnutie za spravne?
1 odpoveď