Vypadávanie vlasov

Ahoj Kiki! Vies robili mi to asi pred 3 r. Ja si uz velmi nepamatam, aky bol presne postup, ale viem, ze vysledky som mala OK. Pre istotu som to konzultovala aj so zubnou lek., ale nemyslim ze by to boli zubky, mam ich celkom dobre, ale nieje zly napad dat si testy opat urobit, ak by ta este nieco napadlo, daj mi prosim vediet, dakujem ahoj.

Skus urinoterapiu, je to velmi ucinna terapia

Pošli mi prosím kontakt na p. Sprusinskú, ďakujem.

Pekny vecer. vie mi niekto poradit ci skodi alebo neskodi dlhodobe pouzivanie kreatinu myslim vo forme samponu, citala som ze sampony obs. silikon po case skodia, odzrkadli sa to vraj pri farbeni vlasov a odstranenie silikonu s vlasu si vyzaduje odbornost a cas. Dakujem za radu…

Ako dieťa som mala nádherné vlasy. No asi v pätnástich mi začali rapídne padať. Lekárka mi diagnostikovala poruchu štítnej žľazy. Odporúčala mi skúsiť vitamíny ako zinok selén a celú kopu ďalších. Teraz je to už onoho jednoduchšie ako pred 10timi rokmi, teraz si dám jednu tabletku za deň a spokojnosť, ja osobne som ako prvý odskúšala Forcapil a zatiaľ som spokojná, tak nebudem meniť, ale je ich na trhu ešte mnoho, tak si je z čoho vyberať.

To je pravda! Ja trpim nedostatkom zeleza periodicky. Treba si dat spravit krvny obraz na zelezo damy! A tiez mi na to dosla az lekarka pre dospelych pritom v puberte sa som mnou lekarka nazapodievala, a pocas menzesu som hodne a dlho krvacala :frowning: Teraz sa na to liecim a pravidelne mi robi lekarka krvne testy a zeny co na toto trpia, nesmu byt vegetarianky!

Prosím Ťa, Soni pošli mu adresu tej pani Sprusinskej z Trnavy, mojej dcére veľmi padajú
vlasy a už nevieme, čo by sme skúsili proti vypadávaniu vlasov. Vopred veľká vďaka!

1. Dobrý deň, problémy s vypadávaním vlasov som začala mať asi pred troma rokmi, keď som vysadila hormonálnu antikoncepciu, hormóny mi úplne začali skákať a telo mi z toho zblblo, behala som aj po doktoroch, tí mi odporučili vitamíny, zinok a kopec ďalších … ja som brala aj tie no nepomáhali mi, tak som sa informovala o vitamínových doplnkoch, kamarátka mi poradila donnu hair tak som ju vyskúšala a veľká spokojnosť, padanie vlasov postupne skončilo, donna mi dodala lesk do vlasov a teraz mám dlhé zdravé krásne vlasy. Odporúčam!

Ja taktiež forcapil a fajnovo, dosť mi prestali padať vlasy, lebo som sa začínala už aj báť, že čo sa deje, ale asi to boli nejaké hormonálne zmeny.

Ahoj mám taký istý problém.
Prosím ťa mohla by si mi poslať kontakt na tú pani ?
Ďakujem

Ja som vyskúšala len revialid a forcapil a vyhráva to u mňa jednoznačne forcapil 

Porovnavala som viac pripravkov vzdy na dlhodobej baze a vyhral Nanogen!

Poprodim kontakt na p. sprudinsku. Dakujem

Musím reagovať… tiež som mala a mám problémy s vlasmi a riešila som to trojmesačnou kúrou DONNA HAIR, som to užívala ale výsledok o ničom práve naopak, vlasy mi zredli padajú nadalej, som smutná, lebo vidím ako rapídne sa moje vlasy zmenili, na nepoznanie, používam šampóny len na bylinnej báze, kupujem si vlasové vodičky, hlavne lopuchovu… farbím ich minimálne… tak nechápem kde sa stala chyba, som až tak zúfalá že sa chystám navštíviť kožného lekára. držím vám palce baby aby ste nemali podobný problém.

Skúšala som ich viacero užívať a okrem masírovania vlasovej pokožky a bylinných masiek a zábalov najviac zabrala určite donnahair, len treba byť trpezlivá a užívať každý deň najmenej tri mesiace :slight_smile:

Ja som bola spokojná s vitamínami z lekárne donnahair, mne začali z ničoho nič veľmi vypadávať, doteraz neviem príčinu, kamarátka tieto vitamíny užívala predtým tak mi ich doporučila a bola som spokojná. Ustálili mi to vypadávanie.

Dobry den vedel by mi niekto poradit zacali mi velmi vypadavat vlasy mam chorobu helikobakter ktory sa lieci antibiotikami… vie mi niekto zvas poradit co by bolo dobre na moj problem aby mi tak vlasy nepadali… neviem ci bazou liekma alebo tampulkama… dakujem sa odpoved

Chcem sa dat vysetrit na otravu tazkymi kovmi no neviem kde, poradte mi prosim. Som od Presova, mam ALOPECIU celeho tela, problemi z nechtami, odchadza mi zrak, triaska, nevolnost, nespavost atd. Poslite mi niekto adresu kde sa mam dat vysetrit, DAKUJEM…

Keď mi začali nadmerne vypadávať vlasy, bola som z toho úplne mimo… Hľadala som informácie všade možne. Mne najviac pomohli články z www.vypadavanievlasov.net. Sú tam všetky potrebné informácie a vyskúšala som ich rady a naozaj zabrali. Je vidieť, že na tejto stránke sa vypadávaniu venujú odborníci :slight_smile:

Ja som proti vypadávaniu si nasadila z lekárne vitamíny donnahair a zmenila pár vecí, ako fénovanie či žehlenie a menej som začala používať lak na vlasy, neviem či všetko dokopy ale vlasy mi troch mesiacoch prestali tak moc vypadávať a boli omnoho silnejšie a menej zničené :slight_smile: