wwwrbtradesk_anonym
Ak potrebujete zariadiť kanceláriu podľa
feng-šuej, navštívte stránku:
http://www.rbtrade.sk
Na základe vašich požiadaviek vám
na mieru vyrobíme kancelársky nábytok
podľa presnej špecifikácie.
Ak potrebujete zariadiť kanceláriu podľa
feng-šuej, navštívte stránku:
http://www.rbtrade.sk
Na základe vašich požiadaviek vám
na mieru vyrobíme kancelársky nábytok
podľa presnej špecifikácie.
Za koľko by ste vedeli vyrobiť pracovnú dosku na výškovo nastaviteľný stôl ako je tento: https://muovi.sk/vyskovo-nastavitelne-stoly/vyskovo-nastavitelny-stol-muovi/
Myslis??? Neviem, ja som voci tomuto dost skepticka. Podla mna je uplne jedno, ako je kancelaria zariadena. Aj tak mi je najlepsie, ked z nej odchadzam a idem domov
Vtedy je asi kazdemu najlepsie, nie len tebe adrena
Mne napriklad vadilo v kancelarii ked bola tma, akonahle sme viac zacali svietit tak sa mi lepsie pracovalo a konecne ma aj hlava nebolela. Niekedy fakt staci malo a lepsie sa pracuje.
ja tomuto moc neverim, kazdy by si mal spravit svoje pracovisko tak aby sa mu dobre robilo, niekto m vacsie neikto mensie moznosti ale da sa to
…podla mna to nepomaha, nejake zrkadla, vody, piesky a neviem co vsekto, zase len biznis…
kazdemu vyhovuje nieco ine…ale treba hladat kompromisy…
tak je to vsetko uhol pohladu, ale ide aj o to aby sa tam cloveku dobre robilo
1 odpoveďTak tak predsa len tam travime kazdy velmi vela casu
Myslite, ze to skutocne pomaha? Neviem si predstavit, ze by som sefovi nariadila, ze mi ma nejako inak zariadit kancelariu. Ved by sa na mna pozrel, co zase vymyslam
toto asi nie je nutne, kazdy ma vacsinou kancel zariadeny podla zamestnavatela… ak ho nema sukromny
1 odpoveďNoo da sa povedat, ze aj hej
Čo ty vieš, niektoré ženské vedia byť také protivné, že budú stále niečo mať a potom šéfovi povolia nervy a odsúhlasi to!
2 odpovedePodla mna to nejako riesit netreba jak to kde vyzera, ved treba si odrobit a ist domov
1 odpoveďAj ja si tak myslím
podla mna sa treba niekedy odosobnit, praca je na to aby sme zarabali peniaze tak je zbytocne podla mna riesit dake feng suej
jasne netvrdim, ze to nie je normalne…
Ja mám kanceláriu rozloženú prakticky a nie podľa fueng šuej, ale nevidím na tom nič zlé keď niekto tomu verí a chce to tak mať.
1 odpoveďPresne, presne, aj ja to hovorím
ale jak ho mate zoradeny doma?..nejako specialne?..
Len ako to mate zoradene? Zariadene? Podla toho len jak chcete, ci podla feng suej?
presne toto by pre mna bolo za trest. Mam rada moderne a vzdušne kancelarie s velkym stolom a kvalitnou hernou kancelarskou stoličkou
1 odpoveďMyslim, ze take nieco by sme prijali vsetci, predsa len lepsie sa v takych priestoroch robi
1 odpoveďMyslis, ze ozaj to ma nejaky vyznam?
Keby mám takú kanceláriu, asi nepracujem na Slovensku ale niekde ďaleko kde nie sú ľudia
mozno na tom nieco pravdy bude tazko povedat
to by mi dali, keby zacnem prestavovat celu kancelariu teraz kvoli feng suej
…osobne vobec nie, zariadujem si tak ako sa mne paci…ako to mne vyhovuje…
tak pre niekoho to ma asi vyznam, ked to existuje su ludia co to vyuzivaju pripadne sa tym riadia.
len zelene mas rada?
ja napriklad ano ja mam rada take, co maju vela zelenych listov. vobec nepotrebujem aby kvitli.
to je jasné, človek sa tak potom cíti napríklad v kancelárii lepšie, ak tam niečo takéto zelené má. podľa mňa pôsobia rastliny ukľudňujúco