ja tomuto moc neverim, kazdy by si mal spravit svoje pracovisko tak aby sa mu dobre robilo, niekto m vacsie neikto mensie moznosti ale da sa to
…podla mna to nepomaha, nejake zrkadla, vody, piesky a neviem co vsekto, zase len biznis…
kazdemu vyhovuje nieco ine…ale treba hladat kompromisy…
tak je to vsetko uhol pohladu, ale ide aj o to aby sa tam cloveku dobre robilo
Tak tak predsa len tam travime kazdy velmi vela casu
Myslite, ze to skutocne pomaha? Neviem si predstavit, ze by som sefovi nariadila, ze mi ma nejako inak zariadit kancelariu. Ved by sa na mna pozrel, co zase vymyslam
Jak zase Casto vymyslas?
toto asi nie je nutne, kazdy ma vacsinou kancel zariadeny podla zamestnavatela… ak ho nema sukromny
Noo da sa povedat, ze aj hej
Ale sak to je normalne
Hádam by šéf nedovolil aby to mal každý podľa seba, to by už čo bolo
Čo ty vieš, niektoré ženské vedia byť také protivné, že budú stále niečo mať a potom šéfovi povolia nervy a odsúhlasi to!
Podla mna to nejako riesit netreba jak to kde vyzera, ved treba si odrobit a ist domov
Aj ja si to myslím! A aj to tak riešim. Veď keby mám všetko podľa mojích predstáv robiť, tak sa zbláznim.
Ale niektore veci asi zbytocne velmi prezivate
Aj ja si tak myslím
podla mna sa treba niekedy odosobnit, praca je na to aby sme zarabali peniaze tak je zbytocne podla mna riesit dake feng suej
jasne netvrdim, ze to nie je normalne…
Ja mám kanceláriu rozloženú prakticky a nie podľa fueng šuej, ale nevidím na tom nič zlé keď niekto tomu verí a chce to tak mať.
Tak by to malo byt, aby bolo vsetko fajn, po ruke