je to o mnohych veciach, aj mnozstvo tekutin, ktore clovek za den vypije, aj v tom to je
chce to použivat spravnui telovu kozmetiku a pravidelne behat. Všetci vieme že to tak je a aaj tak sa tato stale rieši
Lenze ako najst tu spravnu?
kazdej pleti cosi ine vyhovuje, to je kamen urazu
behat a natierat kremom proti celulitide a hlavne dodržiavat pitný režim. Iba použivaním kremu sa to nespraví. Bohiužial
Presne preto som sa na to pytala
celulitida je beh na dlhu trat. Len použivaním spravnej kozmetiky sama nezmizne. Chce to aj šport a zdravu stravu
Presne ako si napísala! Súhlasím s tvojím názorom že šport a strava je veľmi dôležitá
chce to dobry telovy peeling, krem a pit vodu, samozrejme aj behat. len kozmetika nestačí
použivam peeling, krem, chodim behat a pijem vodu. Snad to časom pomože
podla mna sa toho da zbavit aj športom. V lete som si kupila bicykel a aktivne sa bicyklujem a povedala by som, že to pomaha. Nie je to žiadem profi bicykel, ale klasicky žensky značky Pashley Cycles a Morgan Motor a som spokojná
jazda na bicykli a kolobežke je velmi učinna, jen j epotrebne sa tomu venovat pravidelne, nie iba občas. Inak to k ničomu nebude.
ale aj obcasny pohyb je lepsi ako ziadny!
treba šport, kde budu v pohybe nohy. Trebars bicyklovanie, kolobežka
Kolobežka je super Tiež som si minulý rok kúpila
Treba z tým bojovaťťťťtť v komplexe, šport, dieta (zdravá), kozmetické procedúre, masáže atd.
Aj dostatok vody treba mať aby nebol s ňou problém
urcčite
Voda, môžno aj z citronou
Na celulitidu je uz toho mnozstvo, ale pravidelne masirovanie tiez moze vyrazne pomoct
A na ake ste prozedure myslite? čCo to môže byťt?