Co odporucate na rany?

Vy máte lieky v špajzi?

Ono to v podstate nie je az taky zly napad, vsak je tam sucho, chladno a tma, takze za mna idealne miesto. Co je na tom zvlastne?

Bezne tak mavame aj my doma. Podla mna na tom mieste skladovania az tak nezalezi, mozes mat aj v kuchyni, ale tak v supliku idealne :slight_smile: Nech na to nesvieti slnko v prvom rade.

Ja mám na to vyhradený jeden celý šuflík v kuchyni. Že by som to mala nejak extra uložené, to nemôžem povedať :smiley: Skôr mi vždy napadne, že by som mala raz za čas skontrolovať expirácie, lebo vždy tam len niečo dohodím a potom na to rok ani nepomyslím.

no vsak to je najmenej. take by sa ale nemali pouzivat a uzivat vobec, ci?

Ako co. Niektore veci neriesim a ine by som zase stare neuzivala. Treba rozlisovat :slight_smile: Lieky stare urcite neuzivat.

Tie, ktore uzivas vnutorne, tak by som si takto ani netrufla po datume spotreby. Je ine, ked nieco na pokozku pouzijes podla mna…

a pokozka nie je taka dolezita? cez sa ti predsa takisto kadeco dostane dnu do tela.

To mas pravdu, ale je to take takpovediac “nepriame” alebo ako by som to povedala. Viac asi dbas na to, co prijmes ci uz v strave alebo formou vyzivovych doplnkov, liekov a podobne, cize vnutorne… :smiley:

ja dbam aj na to. davam si pozor co pouzivam rozhodne. zdravie mame len jedno. :slightly_smiling_face:

Tak treba používať niečo, čo nie je nijak agresívne a je ozaj neškodné, ja mám doma len Alfasilver a v pohode, používam takmer na všetko.