Lieky proti kašlu

Abych byl “vědecky” přesný, v březnu a dubnu pokud jsem mohl sledovat na modré obloze práškovací letadla
nelétala (jsou vojenská a mají zřejmě pohotovost
kvůli Ukrajině)
a obloha i počasí se vrací zhruba do normálu, chtělo
by to ještě deště, aby se to chemické svinstvo vymylo z ovzduší.
Naskýtá se otázka jak mohlo zmizet tady u mně
něco co dle oponentů neexistovalo?

Hlieny sa mozu tvorit ak trpite histaminovou intoletanciou- co je v podstate alergia na potraviny. Je to pomerne nove ochorenie a vela ludi ani nevie ze ho ma, priznaky sa prejavia az po par dnoch. Je dobre navstivit alergologa ktory spravi patricne vysetrenia. Odporucam aj pozriet na nete co je vhodne jest a co vynechat zo stravy. Ja som kaslala rok a vsetky testy boli ok aj alergicke aj ked vsetci tvrdili ze je to astma, ale ukazalo sa ze nieje bol to HIT-histaminova ibtolerancia

Vseobecne pomaha kloktanie vody so solou, pastilkly streptils, ktore dezinffikuju ustnu dutinu alebo sprej do hrdla. Pitie teplych napojov, caj, kava, polievky a bylinne odvary, z dostupnych domacich produktov - zelenina a ovocie.

Dobry den, citam vas prispevok co sa tyka kasla vasho syna. To ako keby som citala o mojej trojrocnej dcere, kt. kasle a kasle v noci. Zateka jej do hrdla a uz neviem co mam robit. Lekarka povie, ze ma ciste priedusky. Davam jej sirup trifed zeleny a uniflox do nosa.
Akk ste ten kasel vyliecili? dakujem pekne

Ja dávam deťom proti kašlu Stopkašeľ sirup, zakaždým im pomohol a v pohode mi ho vypijú, chutí im. Sú sirupy, ktoré mi do úst nedajú.

Ja kloktám vždy klasický sirup, nidky som nemala väčšie problémy, stopkašel sirup je v mojej lekárničke vždy a pri prvých problémoch ho vždy nasadím do boja :slight_smile:

proti kašlu je veľmi dobrý stopkašeľ sirup, pomohol mi aj na suchý aj na vlhký kašeľ a je lacný

Pre dospelého je Erdomed tablety, pomohol mi, keď nezaberali kvapky a sirupy.

mne aj detom zabera stopkasel sirup, je dospela aj detska verzia, oba bylinne a oba velmi ucinne proti kaslu

je vela tych sirupov na kasel, len treba poskusat ktory ti bude najviac zaberat a ten potom pouzivat.osobne tiez vacsinou kupujem ten stopkasel, lebo je pre nas najlepsi

skus kalciovy sirup od genericy u ns doma zabera fakt super :slight_smile:

co proti kaslu? ked nechce prejst uz par mesiacov