pred chvilou som mal " tu cest" pozriet si silikonove prsia na tejto stranke “zzz” pod nazvom Augmentacia. a aj ine vo vyhladavaci a chcem povedat tolko, okrem toho ze to vyzera tak umelo ze aj clovek s mentalnou retardaciou najvyssieho stupna nebude pochybovat o silikone, vo vsetkych pripadov si ani jedna zo zien nepomohla. kazda po plastike namiesto prs na sebe nosi dve futbalove lopty… preboha spamatajte sa!!! ved ked si zena lahne prsia sa prirodzene podla toho prisposobia a nestoja pevnejsie ako moj ko…co chcete pretvorit myslienku prirodzeneho tvaru poprsia??? neuveritelne.
ahoj elis, ja ta uplne chapem. ja s prsiami nemam problem.no moj nazor je taky ze tie po plastike vobec nevyzeraju pekne… nechcem nikoho urazat, len ked ste pisali ze su na nerozoznanie, chcela som sa presvedcit ale dost ma to zarazilo. tak ako napisal alino, na zzz som si pozrela to foto augmen… a ta zena ma tak neprirodzene zvecsene prsia nad bradavkami a pod nimi naopak nema skoro nic. to ma od pravych prs ozaj daleko.ale chapem vas, ze je to urcite zly pocit nemat skoro ziadne prsia,preto nikoho neodsudzujem. a paci sa mi aj nazor Adriany, ze za mozu hlavne muzi.to oni spravidla najcastie “odhadnu” zenu, podla velkosti jej prs. a cest vynimkam co tu pisu, ze to tak nieje. pozdravujem ta a prajem vela spokojnosti s novymi prsiami.janka
Takže vy všetci, čo ste proti umeline. Aký nároz máte na prefarbené vlasy-aj to je neprirodzené, gelové nechty-ani tie nie sú od prírody, parfémy-to tiež nie je prirodzená vôňa človeka, make up-tiež vás odpudzujú namalované ženy, radšej nech jej sú vidieť vrásky, nerovnosti a akné, a čo tetovanie-to tiež nie je originál farba pokožky, a čo upravené obočie-tiež nie je od prírody také súmerné, a oholené nohy a pod.-tiež to tak Boh nechcel. Veď to je úplne to isté, len žiaľ u nás na slovensku sú silikóny ešte pomerne tabu. Tiež by sa vám nepáčila žena, tak v tridsiatke prešedivelá, nenamalovaná, polámané nechty lebo inak to žiaľ nejde, smradľavá od potu, obočie ako brežnev a nohy a pod pažami zarastená ako opica. Toto všetko je dotváranie ženskosti ako aj silikónové prsia. Život máme žiaľ len jeden, túžime mať pekné ženské krivky k čomu patria aj prsia, a to máme celý život trpieť pocitom menejcennosti, že nevyzeráme tak, ako by dospelé ženy vyzerať mali. Jednoducho máme prsia ako chlapi alebo ako malé dievčatká. To sa vám páči pri milovaní bozkávať prsia, ktoré pripomínajú 10-ročné dievča. To mi príde viac úchylný pocit.
Elis, ja myslím, že je to skôr o miere. Upraviť sa prirodzene je v poriadku, ale stať sa otrokom vlastného tela a akýchsi moderných vzorov-no, ja myslím, že to odvracia človeka od skutočných hodnôt. V podstate si myslím, že baby s malými prsiami majú výhodu, pretože sa na ne nenalepí chlap len preto, že majú veľké. Ja som šťastná, že ma môj manžel miluje preto aká som, nie preto ako vyzerám. Svetská krása je predsa pominuteľná. Nechodím zarastená ako opica a ani nesmrdím, ale silikóny si robiť nedám aj keď mám prsia 10ročného dievčaťa. Je to ako s jedlom, niekto potrebuje jesť, iný sa prežierať, ale v podstate ten, ktorý sa prežiera si škodí. Aj tu ako všade platí: všetko s mierou. Buďme upravené, ale nie preumelkované barbiny. A ešte detail, rozhodne môj manžel nie je úchylák, ktorý by mal pedofilné sklony.
ahoj elis, suhlasim s tebou, ak sa zena pre to rozhodne preco by ju mali odsudzovat? muzi si vytvorili ideal dokonlosti, my sa tomu podriadujeme a nakoniec to vsetko bude este nasa vina? My sme si to nevymysleli… mna tiez nebavi holit si nohy, chodit na obocie, upravovat si nechty a kazde rano o piatej sa malovat… no zial, bez toho by sme uz asi neprezili den medzi ludmi bez pohrdavych pohladov… muzi sa velice tvaria ze chcu zenu s prirodzenymi prsiami a tak dalej… a myslia si ze bezne ak stretnu nejaku sexicu na ulici, ze je prirodzena… asi by boli velmi prekvapeni, vsak? lenze to vsetko je dobre,ale to ze niektore z nas nikdy nezazili co je to mat na sebe peknu podprsenu, ist na kupko sebavedome bez strachu ze vo vode nam vypadnu vypchavky z plaviek… to uz nie. citat to tu este chvilu, asi zosaliem. mimochodom, som jana uz som tu raz pisala. ja problemy s prsiami nema, no uz mi nedalo nezastat sa vas, dievcata!!!
Zeny vazte si svoje telo a pripadne nedostatky, ktore ma kazdy clovek sa daju vyriesit aj inak… napriklad humorom. Zena, ktora sice “hore” nic nema, ale je priatelska a ma zmysel pre humor a neberie svoje miery prilis vazne, zaujme muza skor ako nejaka vyumelkovana, vymalovana, prsnata zenska…
UZ TO POCHOPTE
Zeny vazte si svoje telo a pripadne nedostatky, ktore ma kazdy clovek sa daju vyriesit aj inak… napriklad humorom. Zena, ktora sice “hore” nic nema, ale je priatelska a ma zmysel pre humor a neberie svoje miery prilis vazne, zaujme muza skor ako nejaka vyumelkovana, vymalovana, prsnata zenska…
UZ TO POCHOPTE
mne sa silikonove “krasky” nepacia a za priatelku by som urcite ziadnu silikonku nechcel.
Na pohlad z velkej dialky su silikony pekne, pretoze sa nedaju rozoznat od pravych. Z blizka je to ale hnus. A zena, ktora si to da urobit len preto, ze je to v mode a chce ukazat ostatnym, ze na to ma je “chudinka”. A tych je vacsina.
neda mi nezapojit sa, mili pani pisete ze neznesiete pocit niecoho umeleho, silikonovy implantat je v podstate proteza, tak ako napriklad aj zubna proteza. Kopu ludi nosi umele zubky ci vo forme korunky alebo kompletnej protezy a nad tym sa nikto nepohorsuje, to nas totiz vsetkych caka!!!Implantaty nemam, ale neodsudzujem to, tiez sa bozkavate s partnerkami, ktore nemaju vsetky zuby svoje (alebo to casom pride),nebolo by lepsie byt bez zubov, ved to je prirodzene(ziadna umelina, natural)!!!
My o koze, ty o voze.
zlatko neako si ma nepochopil(alebo si nechcel)
Ja som ta pochopil a nemyslel som to zle. Ale musis uznat, ze medzi protezou zubov, protezou nohy, alebo ruky a silikonovymi prsami je trochu rozdiel.
suhlasim s “nadsencom”, protezy si ludia davaju, pretoze nemaju zuby, nohy atd. ale nemyslim si ze tebe chybaju bradavky, nedajboze ze mas na hrudniku dva kratery… namiesto prs. nech uz su akekolvek.ach dievcatka…
Velmi ma tesi, ze medzi nami su este normalni muzi, ktori vnimaju zenu ako celok a nie ako obal okolo … a …dakujem.
Ďakujem všetkým za túto diskusiu, ani neviete ako ste mi dvihli sebavedomie, chlapi. Už sa vôbec nebudem cítiť “inak” kvôli svojim prsíčkam. Vypínam hruď, úsmev sa objavuje spontánne a idem sa tešiť zo života. Jeeeeeeeeeeeeej, aký je život krásny, keď je bez komplexov menejcennosti. Tak čaute a dik.
Super, nech ti to vydrzi
Ďakujem moc, veľmi ma potešilo, že to niekto konečne pochopil a neodsudzuje nás za to. Ja idem na túto operáciu síce zo zdravotných dôvodov, pretože mám na mojich nulkách osem nezhubných nádorov a preto mi musia odstrániť, prsné žľaze, takže potom už by mi tam naozaj ostali len bradavky. V takomto prípade sa vždy dávajú implantáty. Ale keďže naši lekári vo väčšine prípadov čakajú stále na zázraky, že by sa z tých nezhubných snáď nikdy nestali zhubné, alebo sú optimisti a myslia si, že by to mohlo niekedy aj zmiznúť, v čo už ale v mojom prípade asi ani nedúfajú, tak to chcú len celý môj život sledovať. A potom akože keď už bude začínať rakovina, tak mi asi povedia, žiaľ situácia sa zmenila. A naše zdravotníctvo toto preplatiť nechce ak si chcem pomôcť ja sama dobrovoľne. Lekári sami tvrdia, že ak si dám odstrániť tie prsné žľazy, tak už sa mi tie nádory nemajú v budúcnosti na čom tvoriť, takže sa nemusím potom už obávať rakoviny. Ale taktiež sú oni (onkológovia) proti silikónom, tak radšej čakajú a riskujú. A preto si túto operáciu musím zaplatiť sama. A keď už za ňu vyvalím 100.000, asi by som bola trafená, keby som povedala nach mi tam dajú malilinkaté silikóny mojej terajšej veľkosti. Za veľkosti sa nepripláca a preto sa aj teším, že budem mať konečne prsia, aké dospelá žena má mať. Ale aj tak mi nedá, nezastať si ostatné, ktoré to podstupujú pre svoj lepší pocit. Hlavne ma rozčuľuje to, že tí chlapi nechcú pochopiť, že väčšina z nás to podstupuje kvôli sebe, kvôli tomu aby sa navždy zbavili ostychu, ktorý ich trápi snáď už od puberty a stále neprestáva, a nie KVOLI NIM. My sa chceme v prvom rade páčiť sebe a až potom im. Za všetky ďakujem za povzbudenie.
Tak to teda nie je, ja som živím dôkazom. Mne budú dávať silikóny ako náhradu za to, že mi moje prsia odstránia zo zdravotných dôvodov. Takže to protéza je.
Otazka je, co rozumies pod slovom proteza.