to vobec nie je zly napad
len neviem ci by rodina suhlasila ![]()
haha
no isto by sa im to nepáčilo
moja protestovala :D:D
odksusane
neuspelo ![]()
My sa chystame robit tak ze zakazdym ked muz pride zo zahranicia domov tak si spravime den-dva take vyletove a pre seba ![]()
spolocne upratovanie nezabralo ani u nas doma
aj ked pre mna je to najvacsi relax, ocividne vsetci clenovia nasej domacnosti nezdielaju rovnaky nazor. ![]()
Ahojky, ja ti mozem poradit zacala som si popri materskej robit rekvalifikačné kurzy z úradu práce aby som sa mohla lahsie zamestnat po materskej a zatial mi to pomaha, veľa som sa už naučila ![]()
no neviem ako toto využije moja rodina ![]()
no my tak trochu nezvyčajne hahah :D:D ja som si požičal elektrocentrálu a ideme prerabať vo veľkom :D:D dufam, že nam bude počasie priať lebo leje teraz jak z krhly ![]()
Ak mas volny cas, mozno by bolo fajn ho vyuzivat na nejake cvicenie, aby si sa lepsie citli, mozno nejaky beh alebo kruhovy trening. Sport je super
my si radi robime cez vikend spolocne vylety. nemusi to byt zrovna turistika, ale celkovo vypadnut spolu niekam mimo na cely den. nebyt zavreti doma a riesit upratovanie a celkovo domace prace je super. snazim sa tieto veci robit cez tyzden po praci, aby sme si aj oddychli.
ja si tiez najradsej upracem v piatok. ano, niekto to berie tak, ze uz je vikend, nejdem robit nic, ale ja radsej v sobotu oddychujem ako upratujem ![]()
My upratujeme priebezne, nie som velmi zastanca takeho toho komunistickeho - je sobota upratovaci den. Proste udrziavame poriadok, a potom netreba nic extra glancovat. Cez tyzden povysavam, ked idem zehlit, potom prebehnem prach a je upratane.
idem na bicykel, jumping alebo sa len prejst, vyvetrat si hlavu alebo si len doma pocvicit nejaky kratky trening, to vie dobre hlavu vyventilovat
A ake mas velke deti, ze ti takto idu dobrovolne do wellnesu? To si skor viem predstavit osamote s manzelom. Deti potrebuju pohyb, jasenie sa, vtedy su spokojne ![]()
To by ma tiež zaujímalo. Moje deti by v žiadnom wellnesse nevydržali, neobsedeli
Bazén možno na chvíľu áno, ale musia tam byť kadejaké atrakcie, aby som ich tam udržala ![]()