Rodina co s volnym casom

to vobec nie je zly napad :smiley: len neviem ci by rodina suhlasila :smiley:

haha :smiley: no isto by sa im to nepáčilo :smiley: moja protestovala :D:D

odksusane :smiley: neuspelo :smiley:

My sa chystame robit tak ze zakazdym ked muz pride zo zahranicia domov tak si spravime den-dva take vyletove a pre seba :slight_smile:

spolocne upratovanie nezabralo ani u nas doma :smiley: aj ked pre mna je to najvacsi relax, ocividne vsetci clenovia nasej domacnosti nezdielaju rovnaky nazor. :smiley:

Ahojky, ja ti mozem poradit zacala som si popri materskej robit rekvalifikačné kurzy z úradu práce aby som sa mohla lahsie zamestnat po materskej a zatial mi to pomaha, veľa som sa už naučila :slight_smile:

no neviem ako toto využije moja rodina :smiley:

no my tak trochu nezvyčajne hahah :D:D ja som si požičal elektrocentrálu a ideme prerabať vo veľkom :D:D dufam, že nam bude počasie priať lebo leje teraz jak z krhly :smiley:

Ak mas volny cas, mozno by bolo fajn ho vyuzivat na nejake cvicenie, aby si sa lepsie citli, mozno nejaky beh alebo kruhovy trening. Sport je super

1 lajk

my si radi robime cez vikend spolocne vylety. nemusi to byt zrovna turistika, ale celkovo vypadnut spolu niekam mimo na cely den. nebyt zavreti doma a riesit upratovanie a celkovo domace prace je super. snazim sa tieto veci robit cez tyzden po praci, aby sme si aj oddychli.

ja si tiez najradsej upracem v piatok. ano, niekto to berie tak, ze uz je vikend, nejdem robit nic, ale ja radsej v sobotu oddychujem ako upratujem :slight_smile:

My upratujeme priebezne, nie som velmi zastanca takeho toho komunistickeho - je sobota upratovaci den. Proste udrziavame poriadok, a potom netreba nic extra glancovat. Cez tyzden povysavam, ked idem zehlit, potom prebehnem prach a je upratane.

idem na bicykel, jumping alebo sa len prejst, vyvetrat si hlavu alebo si len doma pocvicit nejaky kratky trening, to vie dobre hlavu vyventilovat

chodime s detickami vela na vylety a radi si zajdeme aj do wellnesu :slight_smile:

A ake mas velke deti, ze ti takto idu dobrovolne do wellnesu? To si skor viem predstavit osamote s manzelom. Deti potrebuju pohyb, jasenie sa, vtedy su spokojne :slight_smile:

To by ma tiež zaujímalo. Moje deti by v žiadnom wellnesse nevydržali, neobsedeli :smiley: Bazén možno na chvíľu áno, ale musia tam byť kadejaké atrakcie, aby som ich tam udržala :smiley:

1 lajk