Apr '12
Má niekto skúsenosti s potením sa medzi nohami v oblasti genitálii? Spôsobuje mi to podráždenú kožu, ktorá mi praská a znemožňuje mi pohyb, môže to byť nadmerným potením v tej oblasti, môže nadmerné potenie byť príčinou zápalov a plesní v tej oblasti?
Feb '13
Ludia, botox som sice neskusala, len som o tom pocula, ale objavila som maly zazrak! Electro Antiperspirant! Je to vlastne iontoforeza, ale vydrzi na jedno pouzitie mesiac, nie ako pisu lekari propagujuci botox - predsa z toho maju peniazky. Kazdopadne Electro Antiperspirant je jedina vec co mi kedy pomohla…
May '21
tiež ma to trapi a už som zufala, lebo stále mam mokre cele podpazušie a velmi sa za to hanbim
May '21
aj ja patrim k tym, čo sa velmi potia a neviem čo s tym. Ked som tak ale hľadala, našla som trička cityzen, ktore su nepremokave na pot a pach potu. Mate s nimi niekto skusenosti?
1 odpoveď
May '21
▶ lukacova.emilia
Ahoj Milkaaa - neviem podľa mňa je to nezmysel, zbytočne drahé je to a najmä mali by sme sa pri týchto problémoch zamyslieť prečo to vzniká a vyriešiť to aby sme sa nepotili. Dnes už sa to dá vyriešiť a nemusíme sa trápiť tým pádom čo si kedy oblečieme a podobné veci 
May '21
katika ako to vyriešiť?? môj muž má tento problém už roky a teda už neviem čo s tým robiť, jeho to trápi to vidím, že proste sa to aj na jeho psychike podpisuje, nemá rád leto práve zato, že proste sa potí oveľa viacej ako bežne, chápem, že v strese je to ešte viacej, len horšie je, že to nevie nejako ovplyvniť no a strpčuje mu to život 
1 odpoveď
May '21
▶ zabka.sima
A kde sa poti? Pod pazuchami? Alebo v strese ruky? Lebo nenapisala si a myslim, ze to je asi dost zasadne 
Jun '21
Jun '21
kup si atiperspirant a to triko z cityzen. Myslím si, že iba toto može vyriešit tvoj problem
Jun '21
Vyskusaj si kupit nejaky kvalitnejsi antiperspirant alebo chod do lekarne a kup si Dricclor, je to proti nadmernemu poteniu. Mne to dost pomohlo 
Jun '21
Ahoj zabkiara - ako keby si opisovala problém môjho brata. Vystriedal hádam všetky druhy deodorantov, ale aj tak nič. V jednej debate som spomenula, že kolegyňa si dala napichať tvár a vraví, že sa nepotí. Mali sme z toho srandu, ale reku skúsme o tom niečo nájsť. Dočítali sme sa, že to tak funguje a účinky trvajú niekoľko týždňov. Objednal sa na kliniku Spinn. Teraz je tomu asi tri týžne, čo je po zákroku. Rovno sa objednal aj na ďalší, čo má účinok predĺžiť. Najmä v teraz v týchto horúčavách je rád, že si nemusí nosiť náhradné tričko 
Jul '21
katika64 vážne? som nevedela, že sa to dá riešiť takýmto ošetrením. viem, že botox existuje a mám aj dosť známych, ktoré naň chodia, ale nespájala som si to s tým, že by to malo vplyv na potenie. každopádne zaujímavé, pozriem si to a spomeniem to mužovi. neviem síce, či bude ochotný absolvovať takéto niečo. a pociťuje tvoj brat nejaký rozdiel už aj po tom prvom zákroku?
práveže môjmu mužovi nepomáhajú ani tieto antiperspiranty, ktoré spomínate. možno tak prvý deň dva, ale potom si telo na to ako keby zvyklo a je to zase tam, kde bolo. takže je viac-menej jedno, aký používa. bude to musieť riešiť zrejme tým zákrokom. za tie roky sme nenašli nič dlhodobo účinné.
Jul '21
najde sa tu niekto, kto ma rovnaky problem ako ja? netrva to sice moc dlho, ale zato je to intenzivne. zacali sa mi potit chodidla. viem, ze je to bezna vec, ale nepovedala by som, ze ide o to take klasicke potenie. je jedno, co mam obute, nonstop mam mokre nohy. skusala som aj rozne ponozky, ale nic. lodicky som musela prestat nosit uplne, lebo sa mi smykalo, ked sa mi nohy spotili.
Jul '21
Sice nie presne tento problem, ako mas ty, ale podobny mal moj chlap. Jemu sa potili nie chodidla, ale dlane. Ale to az do tak miery, ze mal uplne mokre ruky. Bolo neprijemne aj ked sa ma chytil. Nerad aj chodieval napriklad na rodinne oslavy, aby si nemusel s nikym ruky podavat. Absolvoval osetrenie na klinike, co tu katika spominala a musim povedat, ze lepsie. Nevedeli sme, co cakat, ci to zaberie, ale pomohlo. Maju na stranke aj cennik, skus si pozriet. Dnes to uz nie su take palky za taketo osetrenia, ak to bolo kedysi. Dokaze to pomoct nie len fyzicky, ale aj psychicky ta to da do pohody, ked sa zbavis takehoto problemu.
Jul '21
antiperspirant a to tričko cityzen nepomohlo?
Jul '21
a to tričko cityzen ? To si neskušala?
Aug '21
@machiava myslis tu kliniku spinn? uz som o nej pocula, ale nevedela som, ze aj taketo problemy vedia riesit. skusim si to blizsie pozriet. nebolo to osetrenie nejake bolestive? mam celkom nizky prah bolesti, tak vela osetreni alebo preventivnych prehliadok aj odkladam. viem, ze to nie je dobre, ale neviem si s tym poradit. hej, aj ta psychika dostane zabrat pri takychto problemoch s potenim. tiez nerada chodim na navstevy, ked sa tam mam vyzut a robim spotenymi nohami capky po podlahe.
Aug '21
zriarra hej hej, tam isiel aj on. tiez sme dostali odporucenie od znamej, tak si to obvolal a objednal sa. bolestive ani nie, zalezi aky prah bolesti ma clovek. maju ale v popise aj lokalne znecitlivenie, tak by si sa mohla na to informovat, ci sa da aplikovat aj v takychto pripadoch. on to zvladol bez toho.
Aug '21
Ahoj zabkiara - tiež som o tom spočiatku nevedela, ale vidíš to, človek sa učí celý život a aké veci sa podozvedá, že? Vďaka kolegyni som sa vlastne o tom dozvedela, že to aj takto funguje. Myslím, že bude, len mu to musíš podať vhodným spôsobom. Veď to my ženy vieme, ako na chlapov
To aj on mal takto, že aj keď si kúpil nejaky deodorant alebo antiperspirant, neviem stále, ktoré je ktoré, tak mu to fungovalo iba nejakú dobu. On je moc rád, že bol na tomto zákroku, je to na ňom vidno. Predtým aj nerád chodil von niekam, teraz je zase ťažko ho doma zastihnúť. Jasné, po prvom to bol citelný rozdiel. Ono ten druhý je na to, aby sa predĺžil účinok. To je už na rozhodnutí každého, či mu bude stačiť len jedno sedenie, alebo sa objedná aj na ďalšie.
Aug '21
zaujimalo by ma, ž čoho su vyrobene, kde na nich nie je vidno pot, špinu a ani pach potu
Sep '21
katika64 veď áno, nikto učený z neba nespadol ako sa to hovorí. hej no, to ako mu poviem, to je dosť rozhodujúce. ale asi som bola presvedčivá, lebo pristúpil na to, že sa objedná. vravela som mu, že sa dá ísť potom aj opakovane, ale to sme potom už ďalej neriešili. ináč už je pár dní po zákroku a vyzerá to byť fajn. chystá sa ku kamarátovi chystať drevo na zimu, tak to bude taká skúška, aby vedel porovnať.
Sep '21
ahojte, mna by celkom zaujimalo, ci je ten isty postup, tak ista procedura, ked su problemy s potenim na roznych castiach tela. akoze ci sa to tak isto riesi ked sa potia chodidla, podpazusie, ruky, tvar… take mi to trochu divne pripada, ze by sa to rovnako riesilo. lebo chapete, ide o rozdielne casti tela, aj ta koza a pokozka su ine vsade.
Sep '21
Dominka postup myslis teraz akoze samotne osetrenie, ci? No v podstate ano, rozdiel je v tom, ze ake mnozstvo botoxu sa do jednolivych casti tela aplikuje. To ti ale presne neviem povedat, ako to je. Nie som odbornicka na to, aby som to posudzovala len takto na zaklade debaty. Ale doktorka ta tiez najskor prezrie a potom rozhodne, co by bolo pre teba najlepsie. V ktorej oblasti ta trapia tieto problemy? Poradila by som ti nakontaktovat sa na kliniku Spinn. Boli sme tam s mojim chlapom, jemu sa zvykli potit dlane.
Oct '21
no ano, ze ci sa rovnako osetruju chodila a rovnakym sposobom aj dlane. ci su v tom nejake rozdiely, alebo je ten isty proces. mna toto konkretne netrapi, ale moja mamina zacala mat problem s tymi dlanami, preto aj tie som uviedla ako priklad. neviem, ci to prichadza vekom alebo aka je tam pricina. pretoze doteraz s tym problemy nemala. a teraz to ma lepsie? len raz tam je potrebne prist, ci si to vyzaduje opakovane aplikacie? radsej sa takto dopredu popytam, aby som vedela zreferovat, na co sa ma pripravit.
Oct '21
Ahoj zabkiara - ako dopadla skúška? Obstála tá aplikácia botoxu pri tomto? To by som povedala, že ak pri tomto bude všetko okej, tak možno pokračovať zákrok za úspešný. U nás v práci som tak obklukou naznačila jednému kolegovi, že tiež by sa mu zišlo niečo podobné absolvovať. Takže som zvedavá, čo mi na to povie, že ako sa rozhodol. Lebo je rozdiel, keď sa niekto len potí, že je spotený a mokrý ale keď už to je cítiť, tak s tým treba dvojnásobne niečo spraviť.
1 odpoveď
Nov '21
▶ olejka
@katika64 skúška s chystaním dreva dopadla na výbornú. Takže po tomto ozaj hodnotím ošetrenie ako úspešné a môžem ho odporučiť aj tvojmu kolegovi, keby bolo treba
Viem si predstaviť, že je to nepríjemné a obzvlášť, keď s ním musíš tráviť značnú časť dňa. A ako zareagoval? Lebo tipujem, že veľa ľuďom bolo aj blbé mu niečo povedať ohľadne toho.
Nov '21
Dominka myslim si, ze ano, nevidim dovod, preco by sa to malo robit nejak inak. Vsak ono ide o aplikaciu botoxu do tych miest, kde sa clovek poti. Takze tam to bude stale rovnake si myslim. Odlisovat sa to bude akurat tak v mnozstve. Ale tak to je asi pri kazdom cloveku o nieco odlisne. Preto sa na zaciatku robi taka uvodna konzultacia, alebo ako by som to nazvala, aby sa osetrujuci lekar dozvedel vsetko potrebne a podla toho urcil koho coho a kam sa bude aplikovat. Moze aj nemusi sa chodit opakovane, ono ale tou dalsiou aplikaciou sa potom predlzuje ucinok. To uz je asi na kazdeho osobnom uvazeni, ze ako sa rozhodne.
Dec '21
machiava ono ja popravde ani neviem, ze ci v tom moze byt nejaky rozdiel. asi skor len v tom, ze kolko sa toho aplikuje, ako si to aj ty spomenula. jaj takto, tak oni si cloveka na zaciatku vlastne takto preveria, preklepnu, aby vedeli, ako sa bude dalej postupovat. a ta prva aplikacia funguje ako dlho? a druha to o kolko predlzi? aj potom este treba chodit, ci ako?
Jan '22
Ahoj zabkiara. Abni nevies, ako si ma potesila. Cize si davam predsavzatie na tento rok, ze tam priamo nepriamo kolegu dostat
Lebo zatial to bolo len take, ze hej, vsak si rozmyslim a tak dalej. Vies si asi predstavit.
Jan '22
Dominka nejak vela otazok si na mna vychrlila. Ale tak skusim nejak zodpovedat. Po tej prvej aplikacii ten vysledok trva nejake tri mesiace az pol roka. Po tej druhej sa predlzuje potom cca o pol roka, ale moze sa az o dvanast mesiacov. To uz je u kazdeho individualne. Potom ako budes chodit, to je uz na tebe si myslim. Alebo sa pripadne poradis tam s nimi na klinike.
Feb '22
machiava joj moja prepac, to som tak nechcela. len mi toho vela v hlave islo, tak som to rovno napisala naraz. dakujem za odpovede kazdopadne. a nie je to nejake bolestive alebo neostavaju nejake stopy po tej aplikacii? a ucinok vlastne za aky cas nastupi? vidis to a zase to robim s tymi otazkami 
Mar '22
@katika64 aj sa ti podarilo nejak pokročiť? Mi tak napadlo, že kľudne keby si mu opomenula odkaz na túto diskusiu napríklad, aby si mohol aj on sám prečítať, možno by to pomohlo. Vieš, že reálne keď s tým už má niekto skúsenosť, tak je to možno iné, než keď ty mu len povieš.
Apr '22
AHOJTE čítala som článok, že na nadmerné potenie je dobré dať si aj aplikovať botox. Máte s tým skúsenosť, že či to ozaj funguje?
Apr '22
@magdalenka dobre si citala, je to pravda, ze problemy s potenim sa daju riesit aj takymto sposobom. mam s tym skusenost, aj ked mi trvalo nejaky cas, kym som sa na to odhodlala. ale teraz mozem povedat, ze nelutujem, ze som bola na aplikacii botoxu, skor lutujem, ze som bola taka ustrachana z toho a neodhodlalal som sa na to skor. mas tiez taketo problemy? ci len tak informativne ta to zaujima?
May '22
ZRIARRA takže ty priamo to máš za sebou? Ja hľadám pre priateľa niečo, lebo jemu sa akože hrozne nohy potia. Nieže by to nejak zapáchalo, to zase nie, ale nonstop má mokré nohy. To v lete nerobí iné, len ponožky mení. On by aj v zime najradšej kvôli tomu v šlapkách chodil.
May '22
magdalenka23 moja mamina bola na aplikacii botoxu do dlani kvoli poteniu. ona mala nonstop mokre ruky v lete. cez zimu sa to este ako tak dalo, ale akonahle sa oteplilo, tak to katastrofa. teraz je objednana na buduci tyzden, tak potom ti mozem zreferovat, ze co a ako 
May '22
Ahoj magdalenka213 - u nas to bol bracho, kto mal taketo problemy a tiez to riesil nakoniec botoxom. Dlho sa na to nechcel nechat ukecat, ale potom ked videl, ze to malo zmysel absolvovat nieco taketo, tak mi aj hovoril, ze lutuje, ze na to nepristupil hned na zaciatku.
Jun '22
DOMINKA môžeš mi napísať teda, že ako mamina pochodila? Ten účinok, to sa dostaví hneď, či treba dať domu nejaký čas?
KATIKA veď ten môj by sa akože aj ukecať nechal, len že nech zistím teda aj nejaké skúsenosti, keď už som našla, že ten botox aj na toto funguje, lebo že on nebude zo seba robiť pokusného králika. A bol len len raz tvoj brat, či to treba aj viackrát nejak opakovať?
Jun '22
ako sa s tym da fungovat, ked sa napichaju tie ruky botoxom? reku to si asi treba aj nejaky odvoz zabezpecit asi teda. ci normalne sa da soferovat a ruky sa daju pouzivat?
Jun '22
Myslim si, ze to ano. Predsa len ked sa to picha injekciami, tak budes mat tie ruky citlive, takze to by som neriskovala soferovat s tym. Ale na druhy den to uz budes mat celkom v pohode. Ale zase zakrok je to rychly, to mas behom par minut vybavene. Reku ak by si teda isiel a riesil si nejaky odvoz, tak aby si vedel povedat, ze to je rychlovka, nie ze bude musiet na teba cakat pol dna.
Jun '22
Takto nejak vlani som bola s bratom na tomto zákroku. Tomu sa to tak ľúbilo, že ako to zafungovalo, že sa objednával hneď aj na ďalší zákrok, že aby sa predĺžil účinok. A ešte doteraz mu to funguje, čo som akože milo prekvapená, že tak dlho.
Jul '22
To aj do chodidiel alebo pod pazuchy sa to da aplikovat? To su take citlive miesta, nie? Neboli to potom?
Jul '22
mas pravdu, ze su to citlive miesta, ale kazdy mame iny prah bolesti na rozlicnych miestach. takze zase by som to moc takto neskatulkovala. a ono sa daju predtym aplikovat kadejake tie gely na znecitlivenie alebo napriklad ako aj u zubara, ze ti umrtvy dasno, ked ti ide zub trhat, tak si myslim, ze da sa nieco na tento sposob aplikovat aj v tomto pripade.
Jul '22
to aj normalne do podpazusia sa da aplikovat? bolesti sa neobavam, ihly mi nevadia. ale akoze taketo nieco by som prijala veru. ja sa fest rychlo spotim. akoze ono to ani nejak moc nezapacha, to akoze vdaka bohu za to, no ale hned vidno cele kolesa pod pazuchami prepotene.
Jul '22
mimikama samozrejme, že sa dá, aj môj muž bol na takomto zákroku. potom sme dali takú skúšku, keď sa chystalo drevo, že či to bola dobrá investícia a musím povedať, že problém vyriešený 
Jul '22
To ani žiadne deodoranty a antiperspiranty na to nepomáhajú? To som ešte ani nepočula, že by s potením boli až takéto problémy.
Aug '22
No jasne, ono uz sa taketo kadejake problemy daju riesit roznymi technikami a toto si myslim, ze je take fajn, ze to ma aj dlhodoby efekt.
Aug '22
Ako to potom prebieha, keď sa niekto rozhodne absolvovať takýto zákrok, alebo ako by som to nazvala? Ošetrenie? No to je jedno. Tomu aj predchádzajú ešte nejaké vyšetrenia, že či sa to vôbec môže alebo nie? Neviem, že aké je to závažné, keď sa potenie rieši takýmto spôsobom.
Aug '22
Ani by som nepovedala, ze vysetrenia su nejake k tomuto nutne. Skor len taka ako keby konzultacia, kde sa vsetko potrebne vysvetli a dohodne. Aby si vedela, ako to bude vlastne prebiehat, ako dlho ti to vydrzi, ci treba nieco specialne robit (netreba) a podobne. A potom uz sa moze ist na tu samotnu aplikaciu botoxu 
Aug '22
ako dlho by to malo vydrzat? pocita sa to na dni, tyzdne, mesiace?
Aug '22
Najlepsie by si asi mal, keby si si dohodol nejaku konzultaciu, kde by ti vsetko vysvetlili. To sa tak bezne zvykne robit pred nejaky zakrokom. Tam si aj tvoj zdravotny stav preveria, rozhodnu o tom, ze kolko, ake mnozstvo latky treba aplikovat a tak. Ale malo by to v priemere vydrzat nejakeho pol roka a potom keby si sa rozhodol, ze chces ucinok predlzit, tak sa da ist samozrejme a to potom vychadza na nejaky ten rok. Samozrejme je to individualne v kazdom pripade, nevyjde to presne na den, vies ako.
Aug '22
Potom samozrejme sa da ist este aj po tom roku alebo ako dlho ti to vydrzi, na dalsie aplikacie. To uz budes vidiet. Ale co som citala, tak si chvalia.
Aug '22
semco som zvedava, co budes na to hovorit, ked to budes mat za sebou. ak teda sa to odhodlas, podstupit taketo osetrenie. ale myslim si, ze vysledok bude dobry. vsak inak by sa to asi ani nerobilo, keby to nebolo ucinne, no nie?
1 odpoveď
Aug '22
▶ emusarosi
no zase nie je asi uplne zarucene, ze to pri kazdom zafunguje, ci?
Sep '22
Pokiaľ ti dobre stanovia to množstvo botoxu, ktoré ti budú aplikovať, tak si myslím, že by v tom problém nemal byť, že by to nemalo efekt alebo tak. Preto je dobré si dať záležať na výbere kliniky, kde takéto niečo absolvuješ.
Sep '22
Obnasa ta aplikacia aj nejake take uvodne vysetrenie, kde sa posudzuje aj zdravotny stav? Ci toto sa nejak neriesi? Neviem vobec, ze aku oblast ten botox zasahuje, resp. kam vsade je mozne ho aplikovat.
Sep '22
to si nemyslim, vsak ono tusim a salonoch to robia, ze pichaju botox. ale to sa mi moc nepozdava, radsej sa zverit do ruk odbornikom ako sa hovori. asi chces mat istotu pri takejto veci, ze to aj bude mat taky ucinok ako sa slubuje.
Sep '22
To nestras, to by som ja do salonu ani nesiel riesit taketo zalezitosti. Ked tak, tak rovno smer klinika aspon teda v mojom pripade. A rovnako by som asi odporucal postupovat kazdemu. Nech ide o cokolvek, tak lepsie to absolvovat pod lekarskym dohladom si myslim.
Sep '22
A kde by si si chcel ten botox dať aplikovať? Do akej oblasti?
Sep '22
DOMCICA - to by sa malo dat v podstate kamkolvek aplikovat, nie? Lebo tak ludia sa potia rozne, jasne, hlavne teda asi to bude podpazusie a nohy napriklad ale viem, jedna kamaratka ma dlhe roky problemy s tym, ze jej sa hrozne potia ruky, akoze dlane normalne.
Sep '22
chcem sa opytat, ste tu aj taki, co mate za sebou aplikaciu po toho botoxu. nie je to nejak bolestive? akoze to vpichnutie asi citit bude, ale skor myslim potom, ked uz sa to aplikuje, ci to vobec nejak vnimate, ze mate nieco taketo v sebe.
Oct '22
ano, to mas pravdu, ze sa moze aplikovat do roznych miest. vsak ludia sme rozni a aj to potenie nie je u kazdeho rovnake. niekomu sa poti podpazusie, inemu nohy alebo ruky napriklad. ono neda sa asi nejak vseobecne povedat, ze ci je to bolestive alebo nie. kazdy to mozeme vnimat inak. ale ked som bola na aplikacii botoxu, akoze normalne, nie kvoli poteniu, tak to nebolo bolestive. najskor mi lekarka natrela tie miesta, kde sa islo vpichovat takym znecitlivejucim gelom, takze to bolo v pohode.
Oct '22
V tom je nejak rozdiel, ze ako dlho to vydrzi? Ked sa porovna aplikacia botoxu takto, ze v tvari si da niekto pichat a v tom, ked sa dava proti poteniu?
Oct '22
myslím, že to nezáleží od toho, kam sa bude aplikovať, ale v akom množstve, od toho sa odvíja tá cena
neviem, či sa chystáš niekam ísť na takýto zákrok, ale kliniky mávajú väčšinou cenníky na stránkach, takže si to vieš dopredu pozrieť.
Oct '22
vsak ono by to malo byt tak, ze na zaciatku sa absolvuje vlastne take uvodne stretnutie, kde vsetko vysvetlia, kde sa urci presne toto, ze v akom mnozstve sa bude ten botox bude aplikovat. mam nieco taketo za sebou a aspon teda v mojom pripade to takto prebiehalo.
Oct '22
Takže na tom prvom sedení všetko vysvetlia a tak? To je super, lebo aspoň vieš, že do čoho ideš a čo ťa bude čakať. To by mali takto všade robiť a to ti môžem povedať, že kozmetičky, také tie, čo aj botox atď pichajú toto nerobia. Proste pozrie, nachystá a ide na to. Takže to je také dosť veľké plus takejto kliniky by som povedala.
Nov '22
Neviem, ci si to spominal predtym uz ci nie, ale kam si si ty daval ten botox aplikovat ocko?
Nov '22
Niekto tu spominal este elektricky antiperspirant, používal ho niekto? Funguje to ci blbost?
Nov '22
No to neviem čo ani je, ako to má fungovať, ale ak má niekto proste problémy s nadmerným potením, tak je myslím také lepšie a aj trvácnejšie absolvovať tú aplikáciu botoxu. Čo viem, tak napríklad v Spinne to robia. Lebo zase nemusia to všade robiť, kde robia s botoxom, lebo je to predsa o niečo iný úkon ako keď si niekto z estetických dôvodov dáva ten botox.
Nov '22
… to sa stačí len objednať a ti to napichajú kam potrebuješ?.. či sa robia aj nejaké vstupné vyšetrenia pred tým samotným zákrokom?.. nevieš?..
Nov '22
tak ono asi pred kazdym takymto nejakym zakrokom treba aj nejake to take “spoznanie” pacienta, aby vedeli aj nieco o zdravotnom stave a tak podobne. lebo tak ine mnozstvo by asi aplikovali 100 kilovemu chlapove a ine 50 kilovej zene.
Nov '22
Chcem sa opýtať ohľadne toho potenia, čítala som, že aj nejaké také menšie zákroky alebo ako by som to nazvala, spomínate. Na to treba aj že od obvodného doktora nejaký papier, alebo to proste je len na mne, že sa jedného dňa pre niečo takéto rozhodnem, tak rovno idem?
Nov '22
To asi nie, však to nie je taký echt zdravotný problém si myslím. Akože oboznámiť doktora isto môžeš s tým, že plánuješ niečo takéto. Ale tak pochybujem, že ženy, čo chodievajú na botox, že by sa s tým niekomu zdôverovali. Veď ono tam sa tiež dostaneš do rúk normálnym dobrým doktorom, takže sa nemáš čoho báť.
Dec '22
Tak zas nie, ze prides hned ako na hotove. Jasne, ze sa treba dopredu ohlasit, dohodnut si termin a podobne. Ale s tymto akoze tvoj obvodak nema v podstate nic.
Dec '22
tiez si myslim, vsak to sa ho v podstate ani netyka. to nie je nejaky zdravotny zasah, ako keby si isla na nejaku operaciu s kolenom alebo cim. ale mozno aj to tam robia, treba pozriet 
Dec '22
Ono by to nemusel byť ani zlý darček pod stromček. Akože ale zase s tým, že dotyčný vie o tom, že má takýto problém a uvažuje aj nad takýmto riešením. Zas aby sa to niekoho nebodaj nedotklo.
Dec '22
Tak to neviem veru, ako by som zareagovala na takyto darcek, ked mam pravdu povedat
Ale tak ak by to bolo napriklad, ze medzi partnermi a ze teda maju to vydiskutovane medzi sebou a tak dalej, tak potom preco nie. Ale ten prvotny pocit, ked som si predstavila, ze si taketo nieco najdem pod stromcekom, no neviem. Ale hovorim, ked som sa nad tym zamyslela, tak potom si uz hovorim, ze a preco nie? 
Dec '22
Však to je jasné, že by som sa najskôr objednala. Nemyslela som to zase úplne doslovne, že by som fakt tam prišla na kliniku, že poprosím Vás, mohli by ste mi tuto trošku napichať botox, aby som sa prestala potiť
To zase viem, že takto to nefunguje. Ale tak som to myslela, že či je nutné to riešiť nejak s mojim doktorom, alebo to môže ísť úplne mimo neho, keďže vie, že mám takýto problém.
Dec '22
aj ste niekto reálne boli na takejto aplikácii botoxu kvôli poteniu? v akej oblasti?
Dec '22
Neviem, že či sú napríklad nejak obmedzenia, kam by sa ten botox nemohol aplikovať. Nemyslím si, lebo ono tie miesta, kde sa najviac potíš, tak to sú aj také citlivé dá sa povedať.
Dec '22
to by som nepovedal. ale tak presne aj na toto sluzi to prve uvodne stretnutie, kde ti doktor / doktorka vsetko vysvetli, co ako sa robi, aky je postup a vsetko okolo toho. takze zase netreba sa zbytocne toho nejak bat. vobec to nie je hrozne ani bolestive ani nic, moze to mat len vo vysledku dobry efekt.
Jan '23
Mam jednu znamu z prace, ktora bola na takomto niecom. A ona si akoze pochvaluje. To bola vlani a hovorila, ze ked postupne vyprcha ten ucinok, lebo vsak nie je to proste naveky ten botox, to si nemusime klamat, tak ze potom pojde isto aj dalsi raz.
Jan '23
Aj nejak pocituje, ze kedy ten ucinok uz slabne? Ma to nejak dohodnute, ze kedy ma ist na dalsiu aplikaciu, ci sa ma potom ozvat, ked to zacne nejak pocitovat? Reku ci sa to nejak dopredu hned planuje aj to dalsie sedenie, alebo sa to za chodu riesi.
Feb '23
myslim si, ze ako si vsimnes to, ze sa prestanes potit na tych miestach, kde si das aplikovat botox, tak ako to vyprcha, tak sa zase zacnes potit. vsak ako inak asi. ale doktor ti vsak vsetko povie o tom, preto aj absolvujes take to prve stretnutie, kde o vsetkom pokecate, vysvetli ti atd.
Feb '23
Je lepšie, keď sa to dá aplikovať ešte teraz, že keď nie je také teplo, aby potom, keď už budú vyššie teploty, tak bolo telo na to pripravené, alebo je jedno, kedy sa to dá spraviť? Nie je to nejak obmedzené?
Feb '23
To máš akože úplne jedno, ono neviem, či niektoré z takýchto ošetrení sa rieši podľa toho, že či je teplo, zima alebo čo. Aplikuje sa ten botox priamo do svalu, nie nejak extra povrchovo, takže v tomto prípade to máš jedno. Akurát ten výsledok nie je zjavný hneď po aplikácií, ale trvá to aspoň dva dni, najlepšie je to poznať po pár dňoch.
Feb '23
ano, mozem potvrdit, rocne obdobie, ani pocasie ani nic taketo nema na tu aplikaciu botoxu vplyv. vsak si zoberte tie damy, ktore si ho davaju aplikovat z estetickeho hladiska, to chodia hocikedy. ja som bola tiez, ale teda kvoli poteniu, bola som na klinike spinn. rozhodla som sa radsej pre sukromnu kliniku po mojich predoslych skusenostiach s lekarmi.
1 odpoveď
Mar '23
Mmmm to myslím, že asi každý máme aj nepríjemné skúsenosti u doktorov. Ja som tiež začala byť taká, že radšej tá súkromná klinika. Ono však aj zubári sú napríklad, že súkromníci, takže nevidím na tom nič zlého alebo nebodaj nejakú zradu, ako som sa tiež už dopočula od jednej pani.
Mar '23
Predpokladám, že pani bola skoršieho dátumu narodenia a nemá na práci nič iné, len vysedávať po čakárňach a debatovať s kamoškami, ktorej sa čo naposledy prihodilo a rozoberať, čo ktorá musí užívať.
Mar '23
Tak to takychto ludi mam najradsej akoze. Ale vsak ked je taka moznost, ze si mozes vybrat, ze fakt nemusis ist len podla obvodu alebo kam ta obvodak posle, to je len dobre. Co som bola na klinike, tam mega vyhoda, ze sa da objednat na cas. To sa vsak da uz kadekde, ale tuto ma ozaj aj zobrali presne vtedy, kedy som mala termin. To uz sa zase vsade nestava 
Mar '23
▶ ruskova_n
Ked pises, ze mozes potvrdit, tak si bola na takejto aplikacii? Akoze co sa tyka toho potenia, ze toto si chcela riesit?
Apr '23
tak mne to tak vychadza. vsak naco by pisala skusenost ja neviem so zubarom alebo s kym, ked sa bavime v teme o poteni, no nie?
ak nad tym uvazujes, tak podla mna je uz najvyssi cas. lebo ja sa akoze nejak nadmerne nepotim, ale poznam to na sebe, ze ked sa otepluje, tak ta intenzita sa zvysuje aj u mna, co som podla mna uplne bezny pripad.
Apr '23
ked ma niekto problemy s nadmernym potenim, tak to ani tak nie je zalezitost toho, ci je vonku teplo alebo nie, to sa clovek poti fakt neustale. ako samozrejme, ze v horucavach je to horsie, to zas nehovorim, ale neprijemne je to bezne.
May '23
to veru nie, to uz ked je to takto vlastne ako keby zdravotny problem nejaky, lebo tak bezne to nie je, nejaku pricinu to mat musi, tak potom sa to uz inak musi aj riesit a inak sa k tomu pristupovat. stale dobre, pokial su taketo moznosti, ako proti tomu bojovat.
May '23
co to obnasa vsetko? treba sa objednat asi nejak dopredu, ze? alebo su nejake obdobia, ze kedy sa nemoze take nieco absolvovat alebo? nieco co by som potreboval vediet dopredu?
May '23
to je asi jedine, co to obnasa, najdes si miesto, kde chces ist na takyto mensi zakrok, ohlasis sa, dohodnete sa na termine. niekedy to byva tak, ze je ako keby taka vstupna konzultacia, niekedy to byva separe, niekedy spojene rovno s tou aplikaciou botoxu. jedna aplikacia je cca na pol roka, ze to ma ucinok. neviem, co viacej by si potreboval vediet. sa mi machruje, ked to mam za sebou. bol som koncom aprila v spinne na tomto, takze som cerstvy absolvent heh.
Jun '23
este som si nachystala aspon teda ja osobne nejake argumenty, ze preco je dobre taketo nieco absolvovat. chcela som ukecat mojho muza, aby na to isiel, ale nakoniec ho ani nebolo treba nejak presviedcat.
Jun '23
Jun '23
je to prirodzene. Každý den jazdim na bicykyli (do práce a z práce) a vždy som spotený ako kon. Lenže jak v praci, tak aj doma máme sprchu, takže nie je problém sa umyt. Milujem šport, a potenie k tomu patri
Jul '23
áno, je to prirodzené, každý sa potí. ale niekto viac a niekto menej. u niekoho je to aj cítiť a u niekoho nie. takže ja úplne rozumiem tomu, keď chce niekto podstúpiť aj aplikáciu toho botoxu. proste u niekoho nezaberajú ani silné antiperspiranty a deodoranty. v spinne viem, že to robia, aj na fb mali o tom nejaké príspevky.