machiava joj moja prepac, to som tak nechcela. len mi toho vela v hlave islo, tak som to rovno napisala naraz. dakujem za odpovede kazdopadne. a nie je to nejake bolestive alebo neostavaju nejake stopy po tej aplikacii? a ucinok vlastne za aky cas nastupi? vidis to a zase to robim s tymi otazkami
@katika64 aj sa ti podarilo nejak pokročiť? Mi tak napadlo, že kľudne keby si mu opomenula odkaz na túto diskusiu napríklad, aby si mohol aj on sám prečítať, možno by to pomohlo. Vieš, že reálne keď s tým už má niekto skúsenosť, tak je to možno iné, než keď ty mu len povieš.
AHOJTE čítala som článok, že na nadmerné potenie je dobré dať si aj aplikovať botox. Máte s tým skúsenosť, že či to ozaj funguje?
@magdalenka dobre si citala, je to pravda, ze problemy s potenim sa daju riesit aj takymto sposobom. mam s tym skusenost, aj ked mi trvalo nejaky cas, kym som sa na to odhodlala. ale teraz mozem povedat, ze nelutujem, ze som bola na aplikacii botoxu, skor lutujem, ze som bola taka ustrachana z toho a neodhodlalal som sa na to skor. mas tiez taketo problemy? ci len tak informativne ta to zaujima?
ZRIARRA takže ty priamo to máš za sebou? Ja hľadám pre priateľa niečo, lebo jemu sa akože hrozne nohy potia. Nieže by to nejak zapáchalo, to zase nie, ale nonstop má mokré nohy. To v lete nerobí iné, len ponožky mení. On by aj v zime najradšej kvôli tomu v šlapkách chodil.
magdalenka23 moja mamina bola na aplikacii botoxu do dlani kvoli poteniu. ona mala nonstop mokre ruky v lete. cez zimu sa to este ako tak dalo, ale akonahle sa oteplilo, tak to katastrofa. teraz je objednana na buduci tyzden, tak potom ti mozem zreferovat, ze co a ako
Ahoj magdalenka213 - u nas to bol bracho, kto mal taketo problemy a tiez to riesil nakoniec botoxom. Dlho sa na to nechcel nechat ukecat, ale potom ked videl, ze to malo zmysel absolvovat nieco taketo, tak mi aj hovoril, ze lutuje, ze na to nepristupil hned na zaciatku.
DOMINKA môžeš mi napísať teda, že ako mamina pochodila? Ten účinok, to sa dostaví hneď, či treba dať domu nejaký čas?
KATIKA veď ten môj by sa akože aj ukecať nechal, len že nech zistím teda aj nejaké skúsenosti, keď už som našla, že ten botox aj na toto funguje, lebo že on nebude zo seba robiť pokusného králika. A bol len len raz tvoj brat, či to treba aj viackrát nejak opakovať?
ako sa s tym da fungovat, ked sa napichaju tie ruky botoxom? reku to si asi treba aj nejaky odvoz zabezpecit asi teda. ci normalne sa da soferovat a ruky sa daju pouzivat?
Myslim si, ze to ano. Predsa len ked sa to picha injekciami, tak budes mat tie ruky citlive, takze to by som neriskovala soferovat s tym. Ale na druhy den to uz budes mat celkom v pohode. Ale zase zakrok je to rychly, to mas behom par minut vybavene. Reku ak by si teda isiel a riesil si nejaky odvoz, tak aby si vedel povedat, ze to je rychlovka, nie ze bude musiet na teba cakat pol dna.
Takto nejak vlani som bola s bratom na tomto zákroku. Tomu sa to tak ľúbilo, že ako to zafungovalo, že sa objednával hneď aj na ďalší zákrok, že aby sa predĺžil účinok. A ešte doteraz mu to funguje, čo som akože milo prekvapená, že tak dlho.
To aj do chodidiel alebo pod pazuchy sa to da aplikovat? To su take citlive miesta, nie? Neboli to potom?
mas pravdu, ze su to citlive miesta, ale kazdy mame iny prah bolesti na rozlicnych miestach. takze zase by som to moc takto neskatulkovala. a ono sa daju predtym aplikovat kadejake tie gely na znecitlivenie alebo napriklad ako aj u zubara, ze ti umrtvy dasno, ked ti ide zub trhat, tak si myslim, ze da sa nieco na tento sposob aplikovat aj v tomto pripade.
to aj normalne do podpazusia sa da aplikovat? bolesti sa neobavam, ihly mi nevadia. ale akoze taketo nieco by som prijala veru. ja sa fest rychlo spotim. akoze ono to ani nejak moc nezapacha, to akoze vdaka bohu za to, no ale hned vidno cele kolesa pod pazuchami prepotene.
mimikama samozrejme, že sa dá, aj môj muž bol na takomto zákroku. potom sme dali takú skúšku, keď sa chystalo drevo, že či to bola dobrá investícia a musím povedať, že problém vyriešený
To ani žiadne deodoranty a antiperspiranty na to nepomáhajú? To som ešte ani nepočula, že by s potením boli až takéto problémy.
No jasne, ono uz sa taketo kadejake problemy daju riesit roznymi technikami a toto si myslim, ze je take fajn, ze to ma aj dlhodoby efekt.
Ako to potom prebieha, keď sa niekto rozhodne absolvovať takýto zákrok, alebo ako by som to nazvala? Ošetrenie? No to je jedno. Tomu aj predchádzajú ešte nejaké vyšetrenia, že či sa to vôbec môže alebo nie? Neviem, že aké je to závažné, keď sa potenie rieši takýmto spôsobom.
Ani by som nepovedala, ze vysetrenia su nejake k tomuto nutne. Skor len taka ako keby konzultacia, kde sa vsetko potrebne vysvetli a dohodne. Aby si vedela, ako to bude vlastne prebiehat, ako dlho ti to vydrzi, ci treba nieco specialne robit (netreba) a podobne. A potom uz sa moze ist na tu samotnu aplikaciu botoxu
ako dlho by to malo vydrzat? pocita sa to na dni, tyzdne, mesiace?