Feb '14
Na mrkvu, cviklu a oriesky ja nedam dopustit, to su moje prirodne zbrane na imunitu. bohuzial mne iba zdrava zivotosprava nestaci, skusala som rozne vyzivaky, echinaceu… na jesen som si kupila 1. krat liek wobenzym, vybrala som cele balenie a cuduj sa svete, tuto zimu som este nebola chora. zatial si velmi chvalim, budem si takuto kuru asi robit kazdy rok.
Nov '14
Súhlasím s majaa, mne tiež čisto zdravá výživa nestačí, tiež to musím dopĺňať niečím. Ja som sa naučila posledných pár mesiacov veľmi na hlivu, pretože som o nej stále častejšie a častejšie čítala. Tak som vyskúšala imunit hlivu ako výživový doplnok a som maximálne spokojná. Imunita stokrát lepšia. Rozhodla som sa, že ju budem vždy na jar a na jeseň užívať.
Nov '14
OK, takže pomerne dosť veľa toho chýba u nás, čo pozerám. Tak tuším si niektoré veci na 100% zavediem do jedálnička
Je vždy lepšie niečo dopĺňať pomocou prírody
O hlive som nepočula úprimne a možno to skúsim, uvidím. Trošku sa mi protiví tá predstava. Ale keď ide človeku o zdravie, tak prečo nie? Máte niekto skúsenosti s Biopron respiron? Viac krát som už naň videla pozitívne ohlasy. Tak som zvedavá, či aj vy máte nejaké tie skúsenosti.
Dec '14
Ja som napríklad mala strašný problém dostať do priateľa cviklu
Takmer sa z toho povracal. Inak sa snažíme všetko radiť do jedalníčku, ale nie vždy nám to vyjde : ( Napríklad minule kamarátka doniesla Biopron respiron a ako priateľ je strašne v chémii zbehnutý, tak bol prekvapený, že na imunitu sa používajú probiotiká, lebo vie len o tom, že sa používajú na trávenie, tak to bola pre nás novinka. Skúsil to, pretože som chcela, aby aspoň niečo si dával, keď mu už všetko liezlo hore krkom a už pomaly nič jesť nemohol. Bol to dosť ťažký týždeň, ALE zmákli sme ho a teraz sme už zdraví obaja 
Jan '15
Ja na posilnenie imunity vždy pred chrípkovým tak ešte v januári alebo v novembri pred zimou pijem stopbacil sirup, obsahuje veľa veľa bylín a je super
a dá sa ho zohnať aj na nete aj v každej lekárni 
Apr '15
Prosim poradte mi nieco na zlepsenie imunity zelninou a ovocim sa napchavam aj pravidelne cvicim no ako si mi to nepomaha a pravidelne mavam nadchu a upchaty nos uz neviem co s tym : (
1 odpoveď
Apr '15
▶ anna_anonym
Nie toto nie je alergia : ( mam aj opakovane anginy a prechladnutia : (
1 odpoveď
Apr '15
▶ lucinka_anonym
No tak to potom len posilnit niecim imunitu ako sa stravujes? jes dost zeleniny a ovocia?
2 odpovede
Apr '15
▶ anna_anonym
Ano jem zdravo ale aj tak mi to nepomaha uz neviem co mam vyskusat skusala som bylinky ale nezabera
Apr '15
▶ anna_anonym
A vyskusala si nejaké vyzivove doplnky?
1 odpoveď
Apr '15
▶ nikola_anonym
Nie to som neskusal vies nieco odporucit?
1 odpoveď
Apr '15
▶ lucinka_anonym
Ja som neskusala ale mamina uziva Profizym+ a vyzera to ze zabera
1 odpoveď
Apr '15
▶ nikola_anonym
A to je volnopredajný doplnok? a kolko stojí?
1 odpoveď
Apr '15
▶ lucinka_anonym
áno je volno predajny a cena zalezi aj od lekarne mňa stal 27€
1 odpoveď
Apr '15
▶ nikola_anonym
A kolko baleni si uzila kým si bola fit?
1 odpoveď
May '15
▶ lucinka_anonym
Ja ho uzivam asi druhy mesiac ale citila som sa lepsie uz po mesiaci ci skor ked sa zase zmeilo pocasie pred tym som vzdy zacala mat nadchu a teraz nie 
1 odpoveď
May '15
▶ nikola_anonym
May '15
▶ lucinka_anonym
Ano zabralo ale asi zalezi aj od organizmu
Aug '15
Oct '15
Ja mám na imunitu Alkalio. To beriem hneď na začiatku sezóny, nech som fit, odporúčam.
Nov '16
ja nemam rada lieky vyzivove doplnky na imunitu a podobne, pijem len stopbacil sirup, je plny bylin, zdravy, chutny a podla mna uplne postacujuci
Sep '18
Ahojte mamičky
Potrebujem od vás radu, dúfam, že mi budete vedieť poradiť a poskytnúť nejaké tipy a možno iný pohľad na môj problém. Som maminkou tri roky a tri mesiace, čiže je to moja premiéra a neustále sa učím ako čo robiť aby bolo dobre, aby Oliverko bol zdravý, aby rástol, no momentálne narazila u nás kosa na kameň. Kým nemal tri roky nemal problém s ničím, so žiadnym ovocím, so žiadnou zeleninou a teraz nedá do úst dokopy nič a ja nemám šajnu, čo s tým 
1 odpoveď
Sep '18
▶ marikaness
To si si myslela, ze to co bude jest prve roky, ze to bude jest cely zivot, ze mu to bude chutit? Mile. To tazko 
Opytaj sa tvojej mamky na to, co vsetko si ty jedla a teraz to nedas do ust, aspon u nas moja mamina o tom casto rozprava, ked spominame na minulost, na moje detstvo, ze s vekom u mna prisla aj priebercivost a myslim, ze to iste sa udialo aj u tvojho synceka 
1 odpoveď
Sep '18
▶ laura.tak
Sep '18
ale sak kde su tie casy, ked sme my boli deti, ved to je uz nenavratne prec, tak preco by sme sa k tomu mali vracat??
Sep '18
@Marusiatko12 Naivna predstava, ale asi vacsina mamiciek v to dufa, ked sa tak nad tym zamyslim, no realita je casto ina. Lenze aspon by si videla, co ti povie, aspon by ti poskytla taky iny pohlad na tento tvoj problem, aby si to trochu z inej stranky videla.
Mal, ale len to nejde stravou tak su aj ine moznosti a mozno casom to prejde, mozno opat pride na chut zeleninka, ovocicko, len netreba to dieta silou mocou do niecoho tlacit.
@slavcitka To je sice uz davno prec, ale ja rada na to spominam a nie len ja, ale cela nasa rodinka 
1 odpoveď
Sep '18
▶ laura.tak
Sep '18
▶ marikaness
jasné, že by bolo super, keby všetky vitamíny dieťa malo zo stravy, ale uznaj napríklad aj ty sama na sebe ľúbiš všetko jedlo? ješ také jedlá aby si mala dosť všetkých vitamínov?
a detto toto isté proste platí pri deťoch, máme rôzne chute, rôzne veci máme radi, niektoré nemáme, ale to je proste tak a čím skôr si to uvedomíš tým lepšie pre teba 
Sep '18
▶ marikaness
neviem ci v dnesnej dobe pri nejakom dietati, hlavne pri skolkarovi staci strava na to aby bolo dieta zdrave, to by muselo jest kopu zeleninky, ovocia a nepoznam asi dieta, co by bez problemov jedlo vsetko, co by som mu dala, to je akurat tak moj sen, ale realita tazko 
Sep '18
Sep '18
Sep '18
▶ marikaness
ako som ti pisala, to je tvoj a moj sen a asi aj sen mnohych inych mamiciek, ale od reality to ma daleko 
1 odpoveď
Sep '18
▶ kubinka.ali
Ma to od reality daleko, ale dolezite je to, ze v dnesnej dobe su moznosti ako dietatu dat tie vitaminy, ktore mu nedame v strave. Teda, ktore by sme mu my aj dat chceli, len ono nechce 
Hlavne aby imunita dietata bola v dobrom stave, aby bolo zdravucke 
1 odpoveď
Sep '18
▶ juli.lancaricova
Nenapísala lebo hej sú veci, ktoré do úst nedám, ale to mi ani len nenapadlo sa na to tak pozerať, myslela som, že by to šlo, že od malička keď budem proste trvať na tom aby papal Oliverko všetkú zeleninu a všetko ovocie, že proste bude, ach som to asi precenila. Alebo skôr seba a svoje schopnosti som precenila.

Sep '18
▶ laura.tak
Ťažká je táto realita pre mňa, tak som v to dúfala, no musím sa k tomu postaviť čelom a začať tomu čeliť, hlavne hej, aby mal imunitu v poriadku. Aby nebýval chorý, lebo pre mňa je to utrpenie už len keď ho vidím kašľať, to už vtedy ma ide rozdrapiť, by som to najradšej všetko vzala na seba, len aby sa on nemusel stretnúť s horúčkou, kašlom a týmito vecami 
2 odpovede
Sep '18
▶ marikaness
Každá z nás by choroby detí najradšej vzala na seba, ale nejde to.
Preto ja stále hovorím, že je veľmi dôležité to aby sme tie deti pred chorobami chránili, aby sme našli spôsob ako im dať vitamíny, ktoré potrebujú 
Sep '18
▶ marikaness
Ale to nie si sama nie si jedina 
Mna to tiez trapilo, aj by ma to dnes trapilo keby som s tym nieco neurobila, ale odkedy som kupila sirup Kalcium-D odvtedy sa tymto netrapim, lebo viem, ze ten sirup zabezpeci to aby cely rok sme boli zdravucky a nemuseli lezat doma pod perinou 
1 odpoveď
Sep '18
▶ laura.tak
Sirup na toto moze byt fajn? To je nejaky sirup na predpis?
Ako si sa k takemuto niecomu dostala? Ako si prisla na to, ze toto by mohlo byt prave ako riesenie na tento problem?? 
1 odpoveď
Sep '18
▶ dolna.kati
Nie nie, je to sirup, ktory sa da normalne kupit. Obsahuje viacero dolezitych vitaminov, ktore detom v skolkarskom veku prospievaju. Ako som sa k tomu dostala? Tak tiez som mala problem s tym, aby nase slniecko malo vsetky potrebne vitaminy, aby nebol problem ani s rastom, lebo aj na ten vitaminy vo velkej miere vplyvaju, ale tiez aby aj co sa tyka imunity boli vsetko v poriadku 
2 odpovede
Sep '18
▶ laura.tak
lenze to nemas problem s tym, aby spapalo ten sirup? lebo toto je u nas konecna, dostat nieco, nejaky sirup do nasho pokladu, s tym problem ako svet, krik plac a zakazdym rezignujem, lebo nevladzem nasilu do niecoho vlastne dieta nutit 
1 odpoveď
Sep '18
▶ nedeljakova.s
Toto bola dalsia vec pred ktorou som mala tak respekt. Ktorej som sa trosku bala. Ale preto som aj tomu vyberu venovala viac casu. Aby som mala istotu, ze to bude fajn a ze ani s tymto nebude problem. Lebo bojovat, ze nechce vypit sirupcek to by som asi nedala. Ze nasilu by sme museli davat. Velkou vyhodou tohto je aj to, ze ma taku cokoladovu prichut, cize problem s uzitim nebol absolutne 
2 odpovede
Sep '18
▶ laura.tak
To je potom fajn, ze sa da bezne kupit len tak 
Cize si si v podstate robila taky prieskum ohladne toho? Lebo nam sa tato dilema evidentne tiez nevyhne, preto som rada, ze je tu niekto kto s tym ma skusenost a aspon mi bude vediet poradit 
1 odpoveď
Sep '18
myslite si, že ekzem a sucha pokožka ma niečo spoločne s imunitou?
Oct '18
▶ laura.tak
Nasilu by som ani ja nič nedala, to by bolo u nás kriku a na to nemám ani nervy a ani srdce veru 
Rozprávala si sa o tomto aj s detským lekárom??
Oct '18
▶ dolna.kati
Ano taky mensi aby som mala istotu, ze to co kupim bude dobre a hlavne aby to prinasalo ucinky ake ocakavam, co sme potrebovali 
Dokira vies najhorsie je to, ze malokto o takychto veciach rozprava aj medzi kamoskami, ja som si musela vyhrnut rukavy a sama si zacat o tom cosi zistovat aby som vedela sa rozhodnut.
Milkaaa nieco na tom moze byt, len to uz je dobre potom s lekarom preberat 
Marusiatko to nie, to ani ja nemam rada, ked by nieco muselo ist na silu, celkovo v zivote nemam rada veci, co su nasilu, ked na nieco sa tlaci
Vies co popytala som sa na to, ale tak mala som v tom uz viac menej jasno 
2 odpovede
Oct '18
▶ laura.tak
baby nechcem spochybňovať to čo ste písali, to čo zažívate len trošku si nie som istá, či je na mieste toto riešiť, či už pri deťoch ktoré majú málo rôčkov treba myslieť na imunitu, veď nemali by ju mať vo forme, keď sú ešte také malé?
1 odpoveď
Oct '18
▶ hianik.mirka
neviem ako dlho si mamickou, ani nechcem do teba rypat ani nic podobne
ale asi si neuvedomujes ake je dolezite aby dieta bolo zdrave, ze ked bude chore tak ani pre teba to nebude med lizat, ked budes musiet s nim byt doma a nebudes moct ist napriklad do prace alebo niekam
myslis, ze dokedy by sme mali cakat s tymto? do puberty??
1 odpoveď
Oct '18
▶ kubinka.ali
neberiem to ako rýpanie, toho sa neboj, ja budem rada za každú radu, ktorú tu dostanem
napísala som len to, čo si myslím, keď tak nad tým logicky uvažujem
toho som si vedomá, že keď ochorie, že to nebude sranda, že budem v pozore stáť aj ja

neviem dokedy čakať, to som až tak nerozmýšľala, len som myslela, že možno to netreba siliť už v takomto veku jak sú škôlkari, či?
2 odpovede
Oct '18
▶ laura.tak
Tak tak ako si napisala, malo sa o tom bavime a potom sa musim ja doma po veceroch s tymto trapit, ze ako co vymysliet spravit, aby bolo dobre. Ale tak ty si to uspesne dobojovala podla toho, co citkam 
Oct '18
▶ hianik.mirka
a nie len ty budes v pozore stat, ale cela rodina, to ked deti skoli nieco, ze vylahnu, tak vtedy sa este len zacne ta prava “zabava” o tom uz aj ja viem coto svoje a teda prechadzka ruzovou zahradou to nie je ani len za svet, raz tolko treba deti obskakovat, aby mali vsetko, aby boli ticho, neboli hladne a hlavne udrzat dieta lezat ked to je potrebne, aby nelietalo po celom dome, to je umenie 
1 odpoveď
Oct '18
▶ laura.tak
takze ma dobru chut? prichut? ze neni problem? ooo to je parada
lebo zatial zakazdym kazdy jeden sirup, co sme mali, co som kupila to bolo velkym problemom dostat to do drobceka, sme bojovali, az som to vzdala :-/
1 odpoveď
Oct '18
▶ nedeljakova.s
Nie, nie je problem, chutovo je uplne ako sladka cokoladka, cize asi nepoznam dieta, ktory by take nieco malo problem spapat. Aspon teda u nas to problem neni ani len nahodou 
Posielam Ti aj fotku ako sirupcek vyzera, aj farbu ma taku krasne cokoladovu
1 odpoveď
Oct '18
▶ slavka.krajcikova
presne toto, čo si mi napísala si viem predstaviť, ale nechcem to radšej zažiť, lebo z toho by som sa asi veľmi dlho dostávala a spamätávala aj po psychickej stránke a asi aj štuple do uší by som musela mať v zásobe doma 
1 odpoveď
Oct '18
▶ hianik.mirka
poviem ti, ze tie my mame neustale doma, kedysi som nakupila kvoli muzovi, lebo nenormalne chrapal, tak vtedy som ich furt musela mat po ruke a mam v zalohe do dnes, ale to proti chrapaniu stacilo, ale pri detoch ani to neni dostacujuce, aspon u nas teda vobec
to uz by ine stupliska museli byt 
1 odpoveď
Oct '18
Oct '18
▶ michalin_ka
Nie nemyslim si, podla mna dietatu musime dat, to co je potrebne a toto je podla mna fajn cesta k dobrej a hlavne odolnej imunite
A prave to deti potrebuju mat dobre vybudovanu imunitu a vsetky vitaminy, ktore im pomahaju pri spravnom raste a vyvoji. Je to aj tym, ze mnohe si myslime, ze problemy pridu a odidu same 
1 odpoveď
Oct '18
▶ laura.tak
Keď ja by som si priala, keby sme nemuseli dávať žiadne sirupy ani lieky ani nič, keby to telo sa s tým nejako samé popasovalo. Nechcem zbytočne dávať takéto vecičky. Len podľa toto, čo ste písali, tak mám pocit, že asi sa mi nejako nepodarí tomu vyhnúť. Ešte keď prvýkrát sa to stalo, že sme museli ostať doma, tak si hovorím, že fajn, to sa stáva, no teraz keď už druhýkrát sme, tak už mi to nie je moc po chuti!
2 odpovede
Oct '18
▶ michalin_ka
Oct '18
▶ slavka.krajcikova
to by mi nenapadlo niečo takéto skladovať doma, ale asi je to na niečo dobré niekedy čo? aj keď najvhodnejšie by bolo keby sme na čosi také ani myslieť nemuseli, ani sa po tom v obchode obzrieť, no nie??
pre mňa je tá detská imunita takou neznámou veľkou, že to si ani predstaviť nevieš, ako sa v tom strácam, myslela som si, že deti proste majú zdravie v top forme, že im netreba nič
2 odpovede
Oct '18
▶ hianik.mirka
toto co si myslis to je rovnake ako ja som si pred rokmi myslela - ze v zivote nebudem chora ked roky som vydrzala byt fit bez nejakych liekov bez nejakej pomoci - dost naivna predstava - prepac 
1 odpoveď
Oct '18
▶ hrdlicka0
@lubietka týmito predstavami sme si prešli asi všetky, aspoň teda ja som si prešla a to priznávam bez mihnutia oka, nehanbím sa za to, som rada, že viem ako sa veci majú, že dnes sa na to pozerám už triezvym pohľadom, kedysi som si aj ja nahovárala, že moje deti budú jesť všetko, čo im dám, čo im nakážem, aby mali všetky vitamíny, ale to takto nefunguje 
Oct '18
▶ michalin_ka
Polozme si skor otazku, ktora mamicka z nas si nepraje toto iste?
Poviem ti, ze kazda jedna z nas si toto praje, aby deti boli zdrave, aby sme nemuseli vidiet ich chore, aby mali dost energie, aby neboli unavene. Ale to nejde len tak, predsa sme ludia, nie sme roboty
Preto sa musime o zdravie starat aby nam sluzilo. Aby nas chranilo, no nie? A to plati pri detoch dvojnasobne 
1 odpoveď
Oct '18
▶ laura.tak
To je pravda, len mám trošku strach aby som nejako neurobila ešte horšie, keď budem dávať takéto sirupy. Či nemám sa tam pri tom čoho báť??
1 odpoveď
Oct '18
▶ hianik.mirka
to som rada, ze si to neberies zle, ze si to vzala fajn 
treba to co najskor, lebo cim dlhsie budes cakat tym horsie to moze byt ta imunita u deti moze ist rapidne dolu a ty si to ani uvedomit nestihnes, preto musime venovat tomu dostatok pozornosti 
1 odpoveď
Oct '18
▶ kubinka.ali
predsa chcem aby bolo dobre, chcem sa posunúť ďalej, najmä čo sa týka detí, preto som tu, nejde o mňa, o moje zdravie, ale o zdravie detí a to je pre mňa proste top, to najdôležitejšie na svete a urobím všetko len aby dobre bolo!!!
2 odpovede
Oct '18
▶ hianik.mirka
Ako si napísala sme tu preto, najradšej by som bola, keby Oliver zjedol všetko, ale to môžem snívať o tom, to si môžem akurát tak v snoch predstavovať, keď realita je úplne iná. Chcela som ešte vedieť, že či je možné tento sirup dávať napríklad aj popri antibiotikách, že keď má dieťatko už problém, že je choré, že mu lekár dá tabletky, či aj k tomu ešte môže totok??
Oct '18
▶ michalin_ka
Coho by si sa chcela akoze bat? To su vitaminy, ktore dietatu nemaju ako a hlavne preco uskodit. Organizmu dietata akurat tak pomozu a podporia imunitu.
Marusiatko myslis Kalcium-D? Preco nie? Su to vitaminy, ktore ako som uz aj vyssie pisala detskemu telicko prospievaju, robia dobre, pomahaju ho udrzat pri zdravi a hlavne aj maju vplyv na imunitu, takze aj popri hentom je to super 
2 odpovede
Oct '18
▶ laura.tak
Áno, ten sirup som myslela, potom dobre, lebo to ešte bola taká vec, čo sa mi vynárala, že ako je to v takom prípade. Čiže v podstate ho môžeme dávať neustále a dlhodobo hej? Nie je tam nejaké obmedzenie?
1 odpoveď
Nov '18
▶ laura.tak
Neviem, som v tomto taký bojko, predsa len ide o zdravie dieťaťa, tak som taká trochu viac opatrná no 
Nov '18
▶ hianik.mirka
Nov '18
…nie je lepsie porozpravat sa s detskym lekarom o tom ci vobec detom nejake vitaminy treba?..mozno pestrejsia strava a deti nebudu potrebovat nic a budu zdrave…osobne som nesvoja ked mam nasadit coilen antibiotika alebo nieco…nieto este taketo vitaminy aby som musela davat…ved to telo ked si na to zvykne to tiez moze byt problemom…
1 odpoveď
Nov '18
▶ simrankova.zdena
ty sa mozes bez problemov o tom pozhovarat aj s detskym, ale podla mna to je zbytocne
pretoze aspon z vlastnej skusenosti co viem, tak doktori su radi, ak sa o zdravie dietata starame, ak myslime na ich imunitu 
pestra strava u deti je dolezita, to ti dam za pravdu, ale vies ake su deti, vymyslaju a nezjedia vsetko
tym padom tie vitaminy chybaju
lenze ty toto neporovnavaj je rozdiel davat hentake lieky a rozdiel je davat detom sirup, ktory obsahuje vapnik, vitamin C a vitamin D 
tieto tri vitaminy, ktore obsahuje ten sirup, o ktorom kocka vyssie pisala su pre dieta nevyhnutnost 
1 odpoveď
Nov '18
▶ slavka.krajcikova
ja ti neviem, občas som taký motko, že mi trvajú isté veci, kým si ich uvedomím, kým mi dôjde, čo je potrebné, čo je dôležité, ale tak som rada, že som tu pochopila, čo by malo byť a teda už aj je pre mňa prioritou!
1 odpoveď
Nov '18
▶ nikita.miaskova
…viem, ze asi nedostanem do dietatka vsetko co by som si predstavovala…ale aspon nieco…aspon sa o to posnazit…myslis, ze nerobim dobre, ze to porovnavam?..toto teda je vhodne aj ked by imunita bola relativne dobre na tom?..
1 odpoveď
Nov '18
▶ simrankova.zdena
nerobis dobre, lebo porovnavas dve neporovnatelne veci, ako mozes porovnavat lieky a vitaminy, to mi vysvetli 
vitaminy ty mozes dat dietatu kedykolvek, tie nemaju ako uskodit, tie mozu len pomoct, pomoct pri spravnom raste, vyvoji, pri budovani imunity a podobnych veciach, ktore dieta cakaju, ktorymi si proste musi prejst
preto je to ine, chapes?
akoze ja ta presviedcat nebudem, je to tvoja vec v podstate, len ti pisem, co si ja o tom myslim ako to ja vidim 
1 odpoveď
Nov '18
▶ marikaness
Nie nie nema byt preco nejake obmedzenie, cim dlhsie tym lepsie, lebo aspon imunita bude silna, bude neustale posilnovana. Je to podla mna super 
@michallin_ka Praveze by som povedala, ze nie si bojko, keby si bola bojko, tak uz by si vitaminy nasadila, lebo by si sa bala o zdravie dietata. Lepsie je vitaminy dietatku dat jak nedat, nemyslis??
2 odpovede
Nov '18
▶ laura.tak
Ako som ti písala - mám strach z toho, aby tie vitamíny neurobili ešte horšie, aj keď vlastne vyššie čítam konkrétne o aké vitamíny ide a taký vápnik asi by nemal nič urobiť. Nemá ako uškodiť, že?
Nov '18
▶ hianik.mirka
taka som stastna, ze to takto beries, ze je to pre teba najvacsia priorita 
si vezmi, ze to male dietatko si same pomoct nevie, teda male dietatko, uz ked ma dieta tri roky, ked zacne chodit do skolky, tak uz zrovna take male nie je, ale co sa tyka zdravia, tak same si fakt pomoct nevie 
Nov '18
▶ laura.tak
Potom teda asi už nemám nad čím premýšľať, nemám nad čím špekulovať 
Tak vidím to tak, že u nás budeme mať nový rituál, budeme dávať Oliverkovi teda sirupček a som zvedavá na to! 
Nov '18
▶ nikita.miaskova
…myslela som, ze podstata je ta ista…nie nie akoze v pohode, ja som len rada, ze mi pises svoj nazor…tvoj pohlad…ja nehovorim, ze moj nazor je spravny…ze sa nemozem mylit…len nahlas uvazujem a pisem ti ako to ja vnimam…ale mozno mas pravdu v tom, ze radsej podporit, ked este problemy nie su…skusim nad tym porozmyslat…
1 odpoveď
Nov '18
▶ hianik.mirka
same sa proste nic nespravi a imunita sa pri zdravi duplom sama neudrzi, to by bola naivna predstava aj moja aj tvoja, to by bolo vsetko moc jednoduche, keby to takto fungovalo, ano bolo by to super, ale realita je ina 
ty si motko v tomto, ja som zase motko v inych veciach a myslim, ze to je horsie, ked si motko vo vztahoch 
2 odpovede
Nov '18
▶ simrankova.zdena
je to rozdiel ako som ti pisala, pozri si zlozenie sirupu Kalcium-D, o ktorom som ti pisala, obsahuje len prospesne vitaminy, nic co by mohlo nejako uskodit, toto proste len tomu detskemu organizmu pomoze 
porozmyslaj nad tym, myslim, ze to ma nieco do seba a ze nie je na skodu pomoct detom aby zdrave ostali, aby sa vyhli zdravotnym problemom aj do buducna, ved to nie je tak vela, je toto podla mna to najmenej co mozeme pre nasich potomkov urobit 
1 odpoveď
Nov '18
▶ slavka.krajcikova
my mamičky máme v niektorých veciach ozaj skreslené predstavy, či už ide o zdravie, o imunitu, ale rovnako či už ide o jedenie, ja som zase v tomto smere bola istú dobu naivná, že som myslela, že moje deti budú jesť všetko, čo si zmyslím, čo im dám, no rýchlo prišlo vytriezvenie, keď všetko končilo na zemi, každá zelenina 
1 odpoveď
Nov '18
trpím na ekzem apouživam nielen kvalitnejšiu kozmetiku, ale aj rozne vitaminy na imunitu, Jedno s druhym suvisi
1 odpoveď
Nov '18
▶ martina.l
Lenze ako to riesis pri detoch?? Ako pri detoch posilnujes imunitu a ako zabezpecujes to aby deti boli cely rok fit?

Nov '18
▶ juli.lancaricova
jedenie je problemom podla mna pri kazdom jednom dietati, jedno nechce to, druhe ono, kazde ma nieco co mu nie je po chuti. No nutit deti do niecoho nie je dobre, sice mi trvalo, kym som si to uvedomila, ale uz to viem. Treba im nechat priestor, samozrejme, ze nie aby od rana do vecera jedli sladkosti, ale tak ked nieco nelubia, tak preco ich do toho nutit 
1 odpoveď
Nov '18
▶ holisska-erka
vieš ale najlepšie je, že keď kamošky mi spomínali, že aké problémy majú, tak som len krútila hlavou, reku to je o tom ako si ich naučia, že moje deti proste budú iné
no jasné, moje deti evidentne nepočuli jaké som mala predstavy 
1 odpoveď
Nov '18
▶ nikita.miaskova
…rozmyslam neustale nad tym…idem si ten sirup najst, ked mi o nom pises…a asi sa nan aj v lekarni opytam…lebo ma to zacina zaujimat, ked si mi napisala, ze je medzi tym rozdiel…teda hovoris, ze v zlozeni neni nic viac len vitaminy??..
1 odpoveď
Nov '18
▶ simrankova.zdena
Nov '18
▶ slavka.krajcikova
Nov '18
▶ juli.lancaricova
ale sak to je prirodzene, ked som nemala deti, ked som este bola mlada, tak som ani len netusila, ze taketo problemy budem dakedy riesit. Som hadzala rukou nad takymito problemami a velmi rychlo sa tie problemy stali realitou aj u nas doma, ani som sa nestacila nazdat 
1 odpoveď
Nov '18
Hajeka tak som cakala, ze mi napises, ze mi das vediet, ze ako to je pri detoch z tvojho pohladu, ze ako pri nich riesis imunitu a ty nic 
Dec '18
▶ laura.tak
dlhsie som tu nebola - az teraz som si nasla, co si mi pisala a aj fotku sirupu, co si mi posielala, v prvom rade ti za fotku a tvoj komentar dakujem 
za druhe som celkom prekvapena z toho, ze chutovo je dobry, ze ako cokolada, to taky sirup potom snad ziadne dieta nebude mat problem vypit, co myslim, ze je dobra sprava pre nas, pre rodicov, no nie???
2 odpovede
Dec '18
▶ holisska-erka
v tomto si asi ruky môžeme podať, keď čítam čo píšeš, naše deti asi netušili, čo sme si predstavovali, čo sme od nich čakali aj čo sa týka stravy, čo? mali sme prehnané očakávania?
premotivované matky sme asi boli a to už skoro 
Dec '18
▶ nedeljakova.s
Dec '18
▶ nedeljakova.s
Poviem ti, že už keď náš Oliver nemá problém sirup vypiť, tak podľa mňa každé dieťa ho vypije a osobne nepoznám dieťa, čo by nemalo rado chuť čokolády, to také asi ani nejestvuje. Aspoň v mojom okolí nie.
U nás šak je to len pár týždňov, čo som sirup kúpila a zvykol si normálne každý deň už dávať, že si pýta sám 
1 odpoveď
Dec '18
▶ marikaness
mas priebercive dieta velmi??
aka mama taky syn, ci to neplati??
1 odpoveď
Dec '18
▶ laura.tak
Dec '18
▶ kubinka.ali
Tak myslím, že v tomto má niečo aj zo mňa aj z drahého, lebo obaja sme tak trošku prieberčivý, ale tak kto nie je. Myslím, že v istých veciach sme každý, len každý v niečom inom