a nie len ty budes v pozore stat, ale cela rodina, to ked deti skoli nieco, ze vylahnu, tak vtedy sa este len zacne ta prava “zabava” o tom uz aj ja viem coto svoje a teda prechadzka ruzovou zahradou to nie je ani len za svet, raz tolko treba deti obskakovat, aby mali vsetko, aby boli ticho, neboli hladne a hlavne udrzat dieta lezat ked to je potrebne, aby nelietalo po celom dome, to je umenie
takze ma dobru chut? prichut? ze neni problem? ooo to je parada lebo zatial zakazdym kazdy jeden sirup, co sme mali, co som kupila to bolo velkym problemom dostat to do drobceka, sme bojovali, az som to vzdala :-/
Nie, nie je problem, chutovo je uplne ako sladka cokoladka, cize asi nepoznam dieta, ktory by take nieco malo problem spapat. Aspon teda u nas to problem neni ani len nahodou
Posielam Ti aj fotku ako sirupcek vyzera, aj farbu ma taku krasne cokoladovu
presne toto, čo si mi napísala si viem predstaviť, ale nechcem to radšej zažiť, lebo z toho by som sa asi veľmi dlho dostávala a spamätávala aj po psychickej stránke a asi aj štuple do uší by som musela mať v zásobe doma
poviem ti, ze tie my mame neustale doma, kedysi som nakupila kvoli muzovi, lebo nenormalne chrapal, tak vtedy som ich furt musela mat po ruke a mam v zalohe do dnes, ale to proti chrapaniu stacilo, ale pri detoch ani to neni dostacujuce, aspon u nas teda vobec to uz by ine stupliska museli byt
Aké žirafky na obrázku, na obale. Možno keby sme deti viac otužovali, že by sme sa nebáli toľko o nich tak by ani také choré neboli, nemyslíte? Čoraz viac premýšľam nad tým, že prečo dietky teraz sú také náchylnejšie, tiež sa s tým doma neustále stretávam, najmä teraz jak škôlka začala a my sme už druhýkrát doma!!! Mám pocit, že zachvíľu sa z toho zbláznim.
Nie nemyslim si, podla mna dietatu musime dat, to co je potrebne a toto je podla mna fajn cesta k dobrej a hlavne odolnej imunite A prave to deti potrebuju mat dobre vybudovanu imunitu a vsetky vitaminy, ktore im pomahaju pri spravnom raste a vyvoji. Je to aj tym, ze mnohe si myslime, ze problemy pridu a odidu same
Keď ja by som si priala, keby sme nemuseli dávať žiadne sirupy ani lieky ani nič, keby to telo sa s tým nejako samé popasovalo. Nechcem zbytočne dávať takéto vecičky. Len podľa toto, čo ste písali, tak mám pocit, že asi sa mi nejako nepodarí tomu vyhnúť. Ešte keď prvýkrát sa to stalo, že sme museli ostať doma, tak si hovorím, že fajn, to sa stáva, no teraz keď už druhýkrát sme, tak už mi to nie je moc po chuti!
keby bolo keby - boli by sme v nebi toto by ti povedala moja starka keby videla, co si napisala
zdravie nam bude sluzit kym sa on budeme starat, pamatam si, ze toto mi casto opakovala a poviem ti, ze kedze uz som dospela, uz som si nejakymi tymi vecami, aj zdravotnymi problemami presla a nie len so sebou, tak viem, ze nic nejde len tak, ze musime robit nieco preto ak chceme si udrzat zdravie
to by mi nenapadlo niečo takéto skladovať doma, ale asi je to na niečo dobré niekedy čo? aj keď najvhodnejšie by bolo keby sme na čosi také ani myslieť nemuseli, ani sa po tom v obchode obzrieť, no nie??
pre mňa je tá detská imunita takou neznámou veľkou, že to si ani predstaviť nevieš, ako sa v tom strácam, myslela som si, že deti proste majú zdravie v top forme, že im netreba nič
toto co si myslis to je rovnake ako ja som si pred rokmi myslela - ze v zivote nebudem chora ked roky som vydrzala byt fit bez nejakych liekov bez nejakej pomoci - dost naivna predstava - prepac
@lubietka týmito predstavami sme si prešli asi všetky, aspoň teda ja som si prešla a to priznávam bez mihnutia oka, nehanbím sa za to, som rada, že viem ako sa veci majú, že dnes sa na to pozerám už triezvym pohľadom, kedysi som si aj ja nahovárala, že moje deti budú jesť všetko, čo im dám, čo im nakážem, aby mali všetky vitamíny, ale to takto nefunguje
Polozme si skor otazku, ktora mamicka z nas si nepraje toto iste?
Poviem ti, ze kazda jedna z nas si toto praje, aby deti boli zdrave, aby sme nemuseli vidiet ich chore, aby mali dost energie, aby neboli unavene. Ale to nejde len tak, predsa sme ludia, nie sme roboty Preto sa musime o zdravie starat aby nam sluzilo. Aby nas chranilo, no nie? A to plati pri detoch dvojnasobne
To je pravda, len mám trošku strach aby som nejako neurobila ešte horšie, keď budem dávať takéto sirupy. Či nemám sa tam pri tom čoho báť??
to som rada, ze si to neberies zle, ze si to vzala fajn
treba to co najskor, lebo cim dlhsie budes cakat tym horsie to moze byt ta imunita u deti moze ist rapidne dolu a ty si to ani uvedomit nestihnes, preto musime venovat tomu dostatok pozornosti
predsa chcem aby bolo dobre, chcem sa posunúť ďalej, najmä čo sa týka detí, preto som tu, nejde o mňa, o moje zdravie, ale o zdravie detí a to je pre mňa proste top, to najdôležitejšie na svete a urobím všetko len aby dobre bolo!!!
Ako si napísala sme tu preto, najradšej by som bola, keby Oliver zjedol všetko, ale to môžem snívať o tom, to si môžem akurát tak v snoch predstavovať, keď realita je úplne iná. Chcela som ešte vedieť, že či je možné tento sirup dávať napríklad aj popri antibiotikách, že keď má dieťatko už problém, že je choré, že mu lekár dá tabletky, či aj k tomu ešte môže totok??
Coho by si sa chcela akoze bat? To su vitaminy, ktore dietatu nemaju ako a hlavne preco uskodit. Organizmu dietata akurat tak pomozu a podporia imunitu.
Marusiatko myslis Kalcium-D? Preco nie? Su to vitaminy, ktore ako som uz aj vyssie pisala detskemu telicko prospievaju, robia dobre, pomahaju ho udrzat pri zdravi a hlavne aj maju vplyv na imunitu, takze aj popri hentom je to super
Áno, ten sirup som myslela, potom dobre, lebo to ešte bola taká vec, čo sa mi vynárala, že ako je to v takom prípade. Čiže v podstate ho môžeme dávať neustále a dlhodobo hej? Nie je tam nejaké obmedzenie?
Neviem, som v tomto taký bojko, predsa len ide o zdravie dieťaťa, tak som taká trochu viac opatrná no