…rozmyslam neustale nad tym…idem si ten sirup najst, ked mi o nom pises…a asi sa nan aj v lekarni opytam…lebo ma to zacina zaujimat, ked si mi napisala, ze je medzi tym rozdiel…teda hovoris, ze v zlozeni neni nic viac len vitaminy??..
najdi si ho, kludne sa nan aj popytaj uvidis co ti povedia tam keby som ja sama o tom nebola presvedcena, tak ti o nom pisat nebudem
co by si este chcela aby tam bolo? ved deti nepotrebuju nic viac, len vitaminy v spravnom mnozstve tie tiez dokazu velke divy!
ale celkom ma upokojilo to, že v tom nie som sama, že aj ty si to tak brala, že nemám sama také predstavy očakávania, aj keď sa mi nesplnili no, hlavne, že ste mi to tu dali na pravú mieru
tak neviem čo je lepšie v tomto prípade
ale sak to je prirodzene, ked som nemala deti, ked som este bola mlada, tak som ani len netusila, ze taketo problemy budem dakedy riesit. Som hadzala rukou nad takymito problemami a velmi rychlo sa tie problemy stali realitou aj u nas doma, ani som sa nestacila nazdat
Hajeka tak som cakala, ze mi napises, ze mi das vediet, ze ako to je pri detoch z tvojho pohladu, ze ako pri nich riesis imunitu a ty nic
dlhsie som tu nebola - az teraz som si nasla, co si mi pisala a aj fotku sirupu, co si mi posielala, v prvom rade ti za fotku a tvoj komentar dakujem
za druhe som celkom prekvapena z toho, ze chutovo je dobry, ze ako cokolada, to taky sirup potom snad ziadne dieta nebude mat problem vypit, co myslim, ze je dobra sprava pre nas, pre rodicov, no nie???
v tomto si asi ruky môžeme podať, keď čítam čo píšeš, naše deti asi netušili, čo sme si predstavovali, čo sme od nich čakali aj čo sa týka stravy, čo? mali sme prehnané očakávania? premotivované matky sme asi boli a to už skoro
To bolo uz davnejsie co som ti to posielala, ale som rada, ze si sa vobec k tomu dostala Aj ze ti to nieco dalo
Ano ano to je to paradne na tom, lebo kadejake ine sirupy si myslim, ze je do deti len velmi tazke dostat, lebo maloktory sirup je chutny, ze by nemali deti s nim problem. Ale tento je uplne jak cokoladka a to je pre deti radost
Poviem ti, že už keď náš Oliver nemá problém sirup vypiť, tak podľa mňa každé dieťa ho vypije a osobne nepoznám dieťa, čo by nemalo rado chuť čokolády, to také asi ani nejestvuje. Aspoň v mojom okolí nie.
U nás šak je to len pár týždňov, čo som sirup kúpila a zvykol si normálne každý deň už dávať, že si pýta sám
mas priebercive dieta velmi?? aka mama taky syn, ci to neplati??
dostala som sa k tomu to je to podstatne
ano na to som narazala, ze mnohe co aj ja si pamatam z detstva, ze mnohe lieky, vitaminy chutili hrozne, ze sme furt s mamkou spolu bojovali, co som nechcela kadeco jest, co mi davala a mnohokrat si nevedela pomoct uz sama so mnou cize vnimam, ze je super, ze su uz aj chutne
Tak myslím, že v tomto má niečo aj zo mňa aj z drahého, lebo obaja sme tak trošku prieberčivý, ale tak kto nie je. Myslím, že v istých veciach sme každý, len každý v niečom inom
sama v tom niesi ani len nahodou, myslim, ze kazda mamicka sa s tymto stretneme v zivote, aspon teda minimalne raz a je to uplne prirodzene, len nemozeme sa tym nechat strhnut, musime si zachovat chladnu hlavu
Ani nehovor a pritom sirupu a vitaminy take dolezite len vysvetli to malemu dietatu, ked citi na chuti, ze to nie je nic prijemne, nic chutne, nic vabne. Take cosi do dietatka len velmi tazko dostat
je to možné, ale myslela som, že sama som v tom, lebo na oko mám pocit akoby iné mamičky vôkol mňa boli dokonalé, že všetko vedia alebo neviem čo :-/
zachovať si chladnú hlavu, nie je zakaždým také easy
viem, ze to nie je jednoduche, ani pre mna to nebolo, ale panikou a stresom sa nic nevyriesi, radsej si zachovat chladnu hlavu a skor premyslat nad tym co spravit aby sme podobnym problemom celit nemuseli, aby sme sa im vyhli aj do buducna, aj ked budu uz deticky vacsie
A to nie je len so sirupmi, to je aj so stravou, tazko cosi vysvetlovat, tazko by nam deti rozumeli v takychto veciach a dali si povedat. Ked su starsie, tak skor pochopia preco co robime, preco im vitaminy chceme dat, ci uz v strave alebo v nejakom doplnku, ale ked deti maju len tri, styri roky, tak to je darmo, to je zbytocne
Toto je ozaj tak. Snad vekom vysvetlovanie k niecomu bude, ze nase deti zacnu casom a vekom chapat to, preco co robime. Ze im chceme pomoct, preco im chceme pomoct a podobne veci
Velmi by som si priala, keby to pochopili co najskor
presne to, ze dieta nezaujima to, co mu to ma dat, ale jeho zaujima to ako to chuti a tam to teda vela razy troskota
ale tak chapem to ved ja som nebola ina, ked som bola mala, takze za zle to nemam, len sa tesim z toho, ze dnes su aj ine moznosti, ze uz vyrobcovia myslia aj na chut tych vitaminov
a ked este vitaminy chutia ako cokoladka tak to je jedna basen