Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Dobry den. Mam 38rokov, prax 2rocna z demenciou, alzheimer, dekubit, cukrovka. opatrovatelskym certifikatom disponujem. Hladam si pracu opatrovatelky. Nemcina zaklad. Tel. c. 0949 630 032 Dakujem.

Chcem vás upozorniť že pani mgr. Husárova Valeria berie peniaze a nič nevybavý a ani neche vratit peniaze tak preto som bol ju udat na policii a dávam na všetký portali že aká je podvodnička 0902360061

Dobrý deň pani Sarkoziova,
ak máte záujem pracovať ako opatrovateľka kontaktujte nás na tel. čísle 0948 652 113, alebo na email:
info@helios-care.eu

Hladam pracu ako opatrovatelka v rakusku, vie mi niekto poradit agenturu alebo aj bez ag. ? mam rak zivnost a tri r. prax helenka2210@gmail.com

Oslovila ma agentúra care for you, že mi vybaví prácu ihneď. Len musím mať OP, aktuálne foto a preložený aktuálny výpis z RT. Keď som to všetko mala, vykašľali sa na mňa. Pani nevedela nič, všetko sa pýtala konateľa, ale sebavedomá neskutočne.

Prosim vas hladam si pracu ako opatrovatelka som začiatočnička čo sa tyka nemčiny ale sa stale učim bavi ma praca so seniormi prosim o pracu dakujem

Jo napot szeretnek elhejezkedni onoktol apolonak

Dobry den mohli by ste mi dat kontakt na pani kudziovu
Moje t. c. je 0903645432. Dakujem velmi pekne

Ja som poslala 60 eur tak som zvedava ci mi najdu pracu… neverim im velmi! dufam že som nenaletela

Milé opatrovateľky, opatrovatelia, pre skvalitnenie našich služieb pre Vás, sme na facebooku vytvorili novú stránku EuProgres – opatrovanie seniorov, kde nájdete pravidelne aktualizované voľné pracovné ponuky! K jej prezeraniu kliknite na link: Redirecting... AKCIA! „Klikajte“ a vyhrajte 50€! Viac info nájdete v prílohe. Srdečne Vás pozývame na jej nahliadnutie! S pozdravom Tím EuProgres

Mna tiež oslovili pred dvomi týždňami a doteraz sa neozvali, neberú telefón a vraj pani Mesárošová odišla z firmy nakoľko zmizla ja z ich stránky takze neviem čo je to za firma skúste osloviť solidár dostala som od nich ponuku do Nemecka idem prvý krát tak uvidím či sú seriózny nakoľko som počula veľa pozitív aj negatív opravujem solid care

Ahojte babenky! Davajte si bacha na agenturu 24Pflegefinder, Stanislavu Dolnú a Jozefa Talhammera ktorý vlastní agentúru.je ochrnuty a Každý mesiac ma inu opatrovatelku.mladu a peknu...hladaju si ich na internete....fakt bacha! Za ziadnych okololnosti pre nich nerobte.

Pěkný den přeji všem! :-) Hledám práci pečovatelky/ opatrovatelky v Rakousku. Moje němčina není tak dokonala ale domluvím se. Osvědčení o ošetřovatelství vlastním. Doporučíte mi kam a na koho se obrátit?? Děkuji moc za ochotné odepsaní.

AGENTÚRA ENGEL, s.r.o. pani Šmelková – Hviezdoslavova č.2,Poprad
Dávajte si pozor na túto agentúru, pani Šmelkova si dala inzerát,
že od 8.3.2016 prijme opatrovateľky a zdravotne sestry do Rakúska. Zdravotná
sestra ma u nej 75. Eur. na deň a opatrovateľka 65.Eur na deň. Ročný
poplatok berie 590 Eur. na rok. Robíte, u nej len dovtedy, pokiaľ jej na
2x nesplatíte tých 590. Eur. A to
sú, len 2.mesiace? Ďalšia podvodníčka
menom Mariana
Šmelková. AGENTÚRA ENGEL - Hviezdoslavova č.2,Poprad

Dobrý deň,akú máte skúsenosť s agentúrou Living Care sro?

Dobrý deň, ak je to ešte pre Vás aktuálne, pozrite si ponuky na stránkach AT personalistika. Bližšie informácie aj na 0917 179 236.

Dobrý deň, v júli konkrétne 18.7-31.7.2016 by som rada šla na zástup, ak by niekto v tom čase hľadal záskok. Mám živnosť v Rakúsku, 10 ročnú prax, rozprávam plynule po nemecky a mám aj vodičský preukaz.

sice je to stare, ale tiez som sa teraz rozhodla odist do Nemecka, ovladama len zakladyNJ, v nedelu uz cestujem, ked sa chce a oslovila som vela agentur, presla si komunikaciuo, potom ochota agentur viacerych ma prekvapila, ale v dobrom, tak simyslim, ze treba len skusat, ja uz idem na to, zaludok v krku, ved je to prvy krat, vsetky to poznaju baby, ktore zacinali,............

Zdravím Vás…potrebujem pracovné povolenie ked chcem pracovat v nemecku v heime ako opatrovatelka?

Od koho by si mala potrebovať to povolenie? Podľa mňa to nie je potrebné!