Agentúra pre opatrovateľky - Rakúsko

Dobrý den ! Můžete mi prosím dát kontakt na paní bibianu. Mám zájem pracovat v Rakousku. Děkuji

Dobry deň, prosim mozte mi odpisa co vsetko bolo pozadovane na stretnuti s touto agenturou? Dakujem.

Agentúra AT personalistika berie aj zo západného Slovenska? Ďakujem za odpoveď. Nikitenková.

Ja mám ten istý problém, som nová a hľadám si prácu opatrovateľky. Mám kurz a nemčinu komunikatívne. Tiež hľadám ale nedarí sa mi.

Dobrý deň.
Mám 47 rokov, opatrovateľský kurz a nemčinu sa učím. Mám intenzívny kurz, každý deň hodinu. Vraj by som už mohla vycestovať. Chcela by som ísť pracovať do Rakúska. Pre začiatok by som zobrala aj nejaké zastupovanie. Aspoň by som sa zapraxovala. Som snaživá, na praxi boli so mnou veľmi spokojní. Personál aj klienti. Ak by sa našiel niekto, komu by som bola prospešná, bola by som veľmi rada. Ďakujem. 0917 145 308

Ahojte hladam si pracu ako opatrovatelka mam zaklady nemciny a opatrovatelsky kurz… baby budem vdacna sa vsetko ale ziadne podvody! tu je moj kontakt 0948 429449

Davajte si pozor na váleriu husarovu klame a berie vopred peniaze za prácu za zahraničie a žiadnu prácu nemá a takto a klame ľudí.

Agentúra Best Care - absolútne nie som spokojná s prístupom. Nemajú žiadny cit.

Consilatio detto, nikdy viac, zoberú poplatky na účet takmer nič a odpravia Vás z rodiny aj keď je rodina spokojná.

Mate negativnu skusenost, aku? Prave som ju kontaktovala a teraz ste ma zneistili, odpiste cim skor.

Prečítajte si na FC čo sa o nich píše. 90 percent opatrovateliek ma s nimi negatívne skúsenosti.

Hladám si prácu ako OP. Najradšej vo Viedni a bez Ag. Prax 4 roky so živnosťou. Tel. 0918667697

Vobec nie som spokojna s agenturou Best care. Beru obrovske poplatky, pracovnicky su arogantne a nic neurobia. Aj zivnost som si musela zrusit uplne sama! nikdy viac.

Dobrý deň, taktiež hľadám prácu od novembra v AT ako opatrovateľka. Mám 16-ročnú prax s ležiacimi alzheimerikmi v Ba, komunikatívnu nemčinu. Prosím, môžete mi poradiť spoľahlivú agentúru? Ďakujem pekne.

Anna Fečkova Dobry den rada by som pracovala vRakusku mam op kurz ucim sa nemcinu som vyucena kucharka 30rocnu prax ale u nas na vychode to nie je nic ak je to este zena ak by niekto mal zaujem rada pojdem velmi pekne dakujem 0915911097

Dobrý den, mám 54r. a 8 roč. prax s opatrovaním. Hladám rodinu v Rakúsku bez agentury, najlepšie Viedeň okolie. Za poplatok prosím ponúknite.
Dakujem. 00421 / 910 591 466
Eva

Dobrý den je toto miesto ešte aktuálne? Dajte mi vedieť. Dakujem.

Dobry den, 46r opatrovatelka s 5 r praxou na živnosť 2r v Rakusku Touto cestov si hladám pracu v rakuskej rodine. Mila, spolah. , prispôsobivá, 167cm, vaha70, ak niekto o niečom viete, pomôžte mi najsť prácu potrebujem, vycestujem hned. Dakujem. tel. 0918636785.

Hladam si pracu ako opatrovatelka do AT-priamo do Zell am See… alebo do Thumersbachu, Schuttdorfu… mam prax 10rokov pri pacientoch, nemcina dobra, mam 51rokov, dceru mam dospelu, som flexibilna, spolahliva, tel. cislo 0915 050 604…

Pani valeria husarova klame zavolajte poviem vam 0919286125