Aké riady používate a ste spokojní ?

Dobrý deň, prosím Vás aký materiál riadu preferujete ? Aký materiál Vás dostal a nemeníte? Ďakuejm vopred za rady. My vybavujeme novú kuchyňu a tak si robím prieskum…

1 lajk

zalezi od toho, ci chces do riadu investovat viacej penazi alebo chces len lacnejsi, hm?

1 lajk

Dobrý deň, ja používam riady od https://gastromania.sk/
a musím povedať, že som veľmi spokojný :slight_smile: ešte ma nesklamali

Zalezi na tom co chces a aj na tom co chce tvoja zena/priatelka :smiley: Mne je to uplne jedno ci mam polievku v skle alebo v porcelane, my doma pouzivame klasicke farebne, hrube sklo ja neviem sada mozno za 30 eur :smiley: :smiley: taka otazka, sak kup si to co sa ti hodi do kuchyne.

Take, ktore som dostala ako svadobny dar. Ale ake su to, to vam nepoviem. No dobre sa v nich vari :slight_smile:

noo my sme dostali riad ako darček ku kolaudácií, tak neviem, ale popravde v Ikei majú pekné riady a dobrý výber :slight_smile:

Tu nejde o pekné riady, ale o kvalitu. Ak ti môžem odporúčiť, tak rozhodne značka Delimano - 5× zľavový kód Delimano najlepšie zľavy pre jún 2024​ — Kodino Ide vlastne o kameninu, ktorá sa mi osvedčila ako najlepší materiál, neošúpe sa vám ako teflón alebo lacná keramika. My sme vymenili všetky hrnce práve za túto značku. Je to síce drahšie, ale to sú fakt hrnce, panvice a pekáče, ktoré sa budú ešte dediť.

tieto su dobre, dostala som ich od mamky na vianoce a ted zvazujem, ze take babine kupim :wink:

je to dobra vec, ja teraz si chcem dalsi z tej znacky kupit :wink:

Také, aké som dostala. Pomaly všetky riady som podostávala buď na narodeniny alebo ako svadobný dar

tak to si potom aj pekne peniazky usetrila, ked si tak dostala :slight_smile:

niekedy je dobre, ked clovek dostane ale zase niekedy to je nevyhoda, lebo ten dotycny sa nemusi trafit do vkusu.

Áno, to máš pravdu, že sme kopu peňazí ušetrili :slight_smile:

aj do vkusu…ale napriklad svokra kamoske kupila riady ktore nemohla na indukciu pouzivat…takze to jej moc nepomohla…

cooo toto nemyslis vazne a to narocky, ci nevedela??

Podla mna je jedno, aky ma clovek riad, dolezite je to, ze ma co do toho riadu nakladat. Lebo co z toho, ked clovek bude mat neviem ake spickove riady a nebude mat financie na kupu potravin??

To áno, ale kvalitné riady sú aj o tom či môžu ísť do umývačky, či sa niečo na ne neprichytí, neprilepí