Ako otehotnieť?

Poradite mi nejaky pripravok, aby som co najskor otehotnela, alebo mi poradte, kedy je najvhodnejsi cas na otehotnenie? Dakujem.

Ahoj. Skús si dať aspoň na mesiac hormonálnu antiku. A po vysadení otehotnieš ani nevieš ako.

Pokusame sa o babatko skoro rok a pol a stale nic. Podla lekarov sme obidvaja v poriadku. Poradite mi, v com bude asi problem?

Ahoj danielka, bola som predvcerom u lekarky u endokrinologicky ci teda aj hormonalne som v poriadku, preco nemozem otehotniet a ona mi to velmi krasne vysvetlila, vsetko je to v nasej hlave, prilis sa sustredime na to, ze musim otehotniet a podobne a cakame to a tak, ale treba sa odreagovat, riadne uzivat si krasy zivota a vsetko naokolo, riadne sa uvolnit a sex brat ako maximalny pozitok a nie ako ukon, pri ktorom musim splodit dieta, lebo v mozgu to pracuje ako nieco, co musis … ja ti to sice tak neviem pekne vysvetlit ako mi to ta lekarka vysvetlila, ale urcite by si mala zajst okrem gynekologa aspon na endokrinologiu a tam nech ti spravia komplexne vysetrenie hormonov v krvi, sice sa na vysledky caka aj 5-6 tyzdnov, kedze je to komplexne, ale stoji to za to, drzim palce a daj vediet.