Ako prestať fajčiť?

Tiež si myslím, že to je len o vôli, chcieť byť zdravší a dlhšie žiť :slight_smile:

Dobry den prajem ,prave dnes som sa zaregistrovala aby som tu nasla nejaku podporu ,povzbudenie ako PRESTAT FAJCIT,prestavam uz asi druhy mesiac ,vecer pred spanim sa rozhodnem ze od zajtra nefajcim ,no rano len co sa zobudim je to bez uspechu ,znova ta ranna kava a cigareta a potom cely den sa velmi trapim ze som to zase nedokazala

A skusala si nejake tie naplaste, ktore by mali pomoct? Ocividne potrebujes aj nejaku takuto pomoc. Ako dlho uz fajcis?

Podla mna to je len navyk a zlozvyk, ja som tiez bola fajciarka, kazdy den som si povedala preco nie a uz to drzim 5 rokov :slight_smile: Ale zo zaciatku to nebolo jednoduche, nefajcila som rano pri cige, ale ked sme niekam isli alebo niekde boli a hned s ostatnymi som duchtila, potom som sa takym ludom aj miestam vyhybala, ale teraz uz v pohode.

1 lajk

Uz som nato pripravena ,napisala som si dovody preco ,a zajtra je moj Den ,verim ze tentoraz to uz nevzdam ,a tiez sa budem vyhybat fajciarom aspon zo zaciatku ,ja Vam gratulujem ze to mate uz za sebou :blush:

Verim, ze ludia to maju tazke prestat s fajcenim. Je to navyk a ked uz clovek je zvyknuty, tak sa toho nechce vzdat. Mozno by vam pomohla nejake odborna pomoc a hlavne odhodlanie, ze to dokazete!

Mne sa to podarilo tak, že som mala vážne zdravotné problémy, kedy som nemohla fajčiť a keď som už to dokázala, tak potom som sa k tomu ani nevrátila.

skoda, ze az to ta prinutilo prestat :confused:

Podla mna to je taky najcastejsi dovod prestat vo vacsine pripadov

Noo, niekto si povie toto a ja som zase bola šťastná, že sa mi to takto podarilo. Aj keď je jasné, že z tých zdravotných problémov som nebola nadšená. Ale ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré.

hlavne, ze skoncila vlastne to je podstatne :slight_smile:

ano to je pravda, len aby sa k tomu nevratila ak sa jej polepsi

Mám elektronickú a som rád že som sa zbavil cigariet. ALe ani toto nie je najlepšie pre zdravie tak sa snažím troška znížiť užívanie až kým úplne neprestanem, no bude to ale na dlhšie. Ale snaha tu je tak to je hlavné

To je super, že sa aj tie elektroničké snažíš obmedziť!

jediny sposob ako prestat fajčit je fajčit elekt.cigaretu. všetko ostatné je placebo

jedine čo pomože odvyknut je elekt.cigareta. vaprio.sk/produkt-eleaf-istick-pico-x-75w-sada-s-melo-4.html všetko ostatne je ib aplacebo. Šetrite zdravie, ovzdušie, eura a nesmrdite

velmi vela ludi prestalo fajčit tym, že tabakovu cigaretu nahradili el.cigaretou. je to spravne rozhodnutie, spravny krok .

Tak ja som začal tú elektronickú s tým že raz prestanem úplne, ale zatiaľ len tak sem tam vynechám ale dá sa. Verím že úplne prestať chvíľu potrvá

ked miestami mam pocit, ze je to este horsie jak klasika :confused:

Rozdiel je v podstate len v tom, ze je to bez filtra nie?