Ako prist k detickam? alebo gynekolog v PO/BJ

Zdravim… Uz 7 rokov som vydata a este stale nemame deti (manzel ma vysetrenia urobene a vysledky su ok, aj PKT test). Moja gynekologicka je zo mna zufala (nevie co so mnou) a velmi ma neriesi. Poradite mi dobreho gynekologa (v PO alebo v BJ)? O chvilu budem mat 30 a nechcem stracat drahocenny cas. Dakujem :slight_smile:

Ja som z BJ a nepoznám tu gynekológa, ktorý by sa zaoberal neplodnosťou. Ja som tiež začala chodiť po doktoroch po 8 rokoch manželstva a boli sme z pohľadu doktorov obidvaja v poriadku. Absolvovala som 1 umele oplodnenie v Košiciach u dr. Hermana, 2x v Blave v ISCARE a to bezúspešne a dnes mám nádhernu dcéru ktorú sme si adoptovali z pôrodnice, má 5 rokov podobá sa na mňa ako keby mi z oka vypadla a nevymenila by som ju za nič na svete. Niekedy až ľutujem, že som to neurobila skôr a chodila som po lekároch, platila, veď všetko to stálo strašne peniaze. Musíš si nájsť lekára, ktorý sa ozaj bude s tebou zaoberať, sledovať rást folikulov, počítať plodné dni, budeš merať teplotu a riadiť sa podľa toho, strašne pomyslieť. Ja som za celé moje obdobie v BJ vymenila niekoľko lekárov /Bernikovu, Hribikovu, Gerženyho/ ale oni všetci tak vedia liečiť zápaly, cisty, ale nie neplodnosť. Ak chceš viacej z mojich skúsennosti, ozvi sa na mail.

Ahoj Júlia, ja som si tiez adoptovala dievcatko a som konecne stastna.Som z BA a poznam gynekologa ktory za specializuje na neplodne pary. Chodila som k nemu bola som velmi spokojna ( MUDr. Roman Žáčok ), ale ja uz neriesim neplodnost.Moja jedina dcera ma dnes 7-rokov a sme spolu stastne.Viem ze umele oplodnenie hradi zdravotna poistovna do vysky 80% ceny pre pacientky do 39 rokov-tuto informaciu nemam overenu ale vravela mi ju pacientka ,ktora to podstupila a bola so mnou v nemocnici.Adopcia je tiez vhodne riesenie ale vsetko je na Vas a hlavne nesmiete nato mysliet, treba sa odreagovat a verit, potom to pride ako blesk z jasneho neba. Drzim Vam palce