Agentúra RE-PUBLIC už tretí rok vydáva jedinečný edukačný projekt Bedeker zdravia. Pri jeho príprave spolupracujú významní odborní partneri: Úrad verejného zdravotníctva SR, Slovenská zdravotnícka univerzita a Kancelária Svetovej zdravotníckej organizácie na Slovensku
dobry den, mila redakcia! som redaktorka casopisu ZURNAL z rubriky Pauza/zdravie. Mozete mi napisat ako sa da objednat Bedeker zdravia, o ktorom na webstranke pisete a aka je jeho cena. Vopred dakujem za odpoved. Veronika Hornakova
Dobry den p. Hornakova, neodpoviem na Vasu otazku, lebo neviem, no mam jednu na Vas - aka je webova stranka casopisu Zurnal? Je to ten studentsky casopis alebo nieco ine?
Dovolim si reagovat na clanok MVDr. V. Laciaka, “Borelioza”, ktory vysiel v Bedekeri zdravia c. 4, str. 68. V clanku je vela zavadzajucich udajov a nepresnosti,ktore ma ako diagnostika Lymeskej boreliozy [LB] dost rozhorcili. Jednak proti LB do dnesnej doby neexistuje vhodna vakcinu a uz vobec nie pre deti, a taktiez udaje o srdcovej borelii a pod. poukazuju na nezainteresovanost a povrchnost autora clanku. Takto koncipovany clanok moze velmi ublizit, nakolko sa dostava do ruk sirokej verejnosti, ktora nema moznost overovat si takto publikovane udaje…