Akú kúpiť fritézu?

Ahojte, už dlhšie hľadám niekde na nete dobrú fritézu domov a našiel som na nete túto stránku https://www.klarstein.sk/Kuchynske-spotrebice/Fritezy/ a vyzerajú tam byť docela dobré za fajn cenu, ale neviem, že na čo sa mám hlavne zameriať pri výbere. Viete mi s týmto niekto pomôcť?

je to dobra vec? co v tom take zvyknete robit??

za mna pokial si zvyknuty na chut oleja v jedle chod do takej olejovej lebo mi mame teplovzdusnu a poviem ti ze je to uplne o niecom inom a robim v nej maximalne hranolky aj to pokial sa nezjedia hned tak uz potom nie su take dobre. skus zvazovat aj to.

Máme teplovzdušnú a trvalo mi dosť zvyknúť si na tú chuť, ale tak chceli sme začať žiť zdravšie tak sme si zvykli. Všetko je to iba o tom. teta si napríklad zvyknúť nemohla ani za svet tak ju potom aj vrátila.

A to zvyknete toľko vyprážať že potrebujete fritézu? Ako ja chápem ušetrí to čas hlavne tá olejová, na tie tepelné sme si nezvykli tá chuť oleja tam prosto chýba ani to jedlo nie je také chrumkavé.

Miesto vyprazania som napriklad zacala piect. Ze aj ked robim trebars fasirky, tak ich nerobim na panvici, ale upeciem v rure. Su rovnako chutne a o nieco zdravie. Akurat rezne a chlebik vo vajci to robim stale na panvici, toho sa nevzdam :smiley: