Ahoj, reagujem na tvoju otázku - Čo by mi asi tak v tej poradni povedali? Určite ti nikto nebude hovoriť ako fajčenie škodí, koľko peňazí investuješ do fajčenia a podobne - v týchto poradniach fungujú na celkom inom princípe - a to na princípe biorezonancie, t.j. harmonizácii tela a eliminácii škodlivín - toxínov spôsobených fajčením (odstraňovanie nikotínového hladu), kde ťa dokážu zbaviť fyzickej závislosti - spomínaný nikotínový hlad, ale to čo máš vo svojej hlavičke - to je len na tebe ako sa k tomu postavíľ. Ľudia v poradni sú tam aj od toho, aby ti prípadne poradili, ako sa vysporiadať s psychykou. Ja sama som takúto procedúru absolvovala a s výsledkom som nadmieru spokojná, nakoľko už pekných zopár mesiacov nefajčím - a to som si tiež nezvolila najvhodnejšie obdobie skoncovať s týmto zlozvykom. Prestať sa určite dá, chce to len ozajstné presvedčenie, že to dokážete a hlavne že chcete. Celé sedenie trvá cca 45 min. a stojí cca. 30 eur - ako kde. Ak by mal niekto seriózny záujem.
Pekne
Ľudka, uvedom sa, keby niekto naozaj chcel prestať, tak prestane aj bez terapie, alebo si naivná ty, alebo považuješ za naivných všetkých okolo seba, lebo tieto biorezonancie a podobné “poradne” sú ani nie podvod ako využívanie hlúposti ľudí a v dobrom prípade ich naivity - tzv. placebo efekt.
Ja som prestal fajčiť, lebo som si prečítal strašenie na tejto stránke http://www.zzz.sk/?page=spolocne-proti-fajceniu a niekde tam bol asi dva roky dozadu článok o rakovine pľúc a potom ešte o nejakej inej pľúcnej chronickej chorobe, prečítal som si a viac mi nebolo treba. Inak predstavte si, že tam hore si nejaký majiteľ tých tabakových spoločností musí dobre mydliť ruky, keď len v Európe milióny ľudí každé ráno nabehnú do stánku a kúpia si jeho cigarety. To musí byť ryža a vy im na to každý deň prispevate. Takmer všetko je jedna firma Philip Morris už dnes, tí majitelia sa musia dobre mať a neverím, že oni fajčia - boli by sprostí, keď majú toľko peňazí.